Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To cudo jest zrobione na 6 i 7 stronie wątku, niestety Elmo już wygląda inaczej, a zdjęcie dodałam, aby się ktoś w nim zakochał ;-) Mamanabank czesała i obcinała kołtuniki, a ja robiłam zdjęcia ;-)

Posted

A miał ogłoszenia z tymi pięknymi zdjęciami ? Bo i psiak pięknie wyczesany, pięknie pozujący, zdjęcia super zrobione. I co i nic ? To pewnie przez ten jego wiek, troszkę starszym pieskom trzeba dłużej domków szukać.

Posted

Figafiga napisał(a):
To cudo jest zrobione na 6 i 7 stronie wątku, niestety Elmo już wygląda inaczej, a zdjęcie dodałam, aby się ktoś w nim zakochał ;-) Mamanabank czesała i obcinała kołtuniki, a ja robiłam zdjęcia ;-)

No ale nowe zdjęcia po nowym czesaniu są jeszcze na stronie 20 i 21 ;-)

Posted

Elmo siedzi w boksie z dwoma innymi psami i nie wykazuje agresji. Do człowieka też jest OK. Może zabiegi pielęgnacyjne mogą wydawać się stresujące i drażliwe i może zawarczeć, ale to są pojedyncze przypadki. Po prostu siedzi tyle w schronie i nikt go wcześniej nie czesał. A poza tym to super pies, potrzebujący domku...

Posted

Dogo07 napisał(a):
A on to taki średniak, prawda ? I łagodny do ludzi, do innych zwierzaków ?

Tak, on jest takim mniejszym średniakiem, do polowy łydki, drobnej budowy. Łagodny i radosny, tak zachowywał się w obecności kota, jakby kota nie było

Posted

A jaki jest, taki żywiołowy, energiczny, zabawowy czy raczej spokojny ? Pieszczoch czy raczej mnie wylewny ? I to pewne, że ma 7 lat ?
A jeśli chodzi o wielkość to ja na początku myślałam, że on taki spory średniak, z 30kg, ale jak napisałyście, że on drobny i mniejszy, to spojrzałam na zdjęcia i faktycznie to raczej połowa z tego.