nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ze mną śpi, albo u siebie , zależnie od jego "widzimisię " Quote
Sonix Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 W zimie śpi na swoim posłaniu, a w lato albo na kafelkach w łazience, albo na moich butach (:angryy: ). Do łóżka przychodzi tylko rano kiedy się obudzę, żebym ją troche pomiziała :p Quote
Hailwyn_Hailwey Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No moja Fanta zasypia ze mną, a później idzie do rodziców i tak nad ranem wraca do mnie;P Chyba myśli ze nie wiem z kim to ona spędza te noce ^^ Quote
Patka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Lilith śpi znowu na sowim posłaniu a o 6-7 przychodzi do nas do łożka :cool3: Quote
Monika i Tika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Tika śpi na swoim posłaniu pod moim biurkiem. Quote
nesta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Moj pies spi gdzie chce.Kazda pora roku spi gdzie indziej. Nie ma ulubionych miejsc. Niechetnie spi w lozku razem se swoja wlascicielka. Lubi raczej sama odpoczywac. Quote
Kati Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Na podlodze pod drzwiami - bo najchlodniej, a czasem wtula sie w pluszowego psa. Quote
Piesik Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ares śpi grzecznie na swoim posłaniu. I dobrze, bo tak chciałam go nauczyć:cool1: Quote
Pati i Daisy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 No jak to gdzie?! W łóżeczku na poduszeczce:eviltong: Pozdrawiam serdecznie ;) Quote
nuuska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A mój wybiera sobie różne miejsca w zależności od pory dnia, temperatury powietrza ;) tudzież towarzystwa. Jeśli jest gorąco to kładzie się przy drzwiach, tam mu zdaje się chłodniej. W ciągu dnia wyleguje się na ulubionym fotelu albo poduszce na łóżku u mamy. Lubi jeszcze wchodzić pod biurko (to chyba taki nawyk po schronisku - czuje się wtedy jak w budzie) A w nocy śpi albo w swoim koszyku... albo podejrzewam, że na łóżku u mamy ;) Znowu kiedy wraca z rannego spaceru a ja jeszcze smacznie śpię to potrafi się rozgościć u mnie w nogach, spryciarz no... ;) Quote
Ciastek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mój piesio śpi w budzie, ale to w lecie (woli nawet niż w domu.... ) a jak się robi zimno, to śpi w domu :) Quote
lucky_dogs Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 jak jest pogoda cieplo i dobrze to na dworku ma wtedy swieze powietrze.. itd :)) a jak pada czy cos .. do w domku na poslaniu lub.. gdzie na lozku ;) Quote
NB Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 w budzie :cool1: bo jest psem obbronnym :mad: a rodzice by mnie zastrzelili jakbym miała ją w domu :shake: Quote
Pastela Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Harryś w dzień śpi na swoim posłaniu, a w nocy na fotelu przy łóżku, bardzo rzadko się zdaża że musi zostać w domu na 3-4 godz. to wtedy widzę jego ślady /dołeczek/ na łóżku:cool3: . Wczoraj zrobił sobie rezent na urodziny i zjadł /pierwszy raz w życiu/ swoje jedno legowisko:cool3: a w pracy zawsze spał przy biurku na kocyku, a ostatnio jak już zimno się robi to przeniósł się na kanapę:evil_lol: cwaniaczek Quote
Polari Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Rzadna odpowiedź się nie nadaje... :roll: Bo czasem Tema śpin na posłaniu czasem ze mną a czasem na podłodze, kanapie. :p Quote
Mani2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 w łóżku ,w nocy zchodzi na podłoge po 20 minutach znowu wchodzi na łóżko 10 minut potem idzie na tyły łóżka:) Quote
ooolllaaa8883 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Pchełka śpi w garażu na swojej poduszce, rzadziej ze mną w łózku :) Quote
Dardamell Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Pestka śpi wszędzie tam gdzie ja. Ze mną w łóżku, ze mną na fotelu, ze mną w jej kojczyku (wygodniejszy niż moje łóżko), ze mną na podłodze. Quote
borysova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Na początku Borys spał koło mojego łóżka na legowisku. Wiadomo było że pies nie powinien spać w łóżku itp. - chciałam go dobrze wychować. Aktualnie jest tak, że to ja go zmuszam do tego żeby spał ze mną w lóżku :D Jest już przyzwyczajony, że wieczorem w czasie kąpieli on czeka na mnie na kołderce :) I o wiele fajniej nam się śpi razem :D A w ciągu dnia śpi w legowisku (ma 2 - jedno w moim pokoju, takie "nocne", a drugie w przedpokoju pod ławką), na sofie w salonie albo nawet na podłodze gdy jest gorąco. Quote
Recommended Posts