konisia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Agaithea dziękuję za napisanie,dobrze to ujęłaś. teraz pozostaje tylko czekanie... Nelson czy mógłbyś napisać o jakiego lekarza chodzi? Dziękuję. Trzymajcie kciuki - uciekam. Quote
Bella11 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Trzymamy bardzo mocno:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
nelson Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 To okropne taki malec i tyle cierpienia.Namiary na lekarkę podam Adze ale to jest z tego co widzę bardzo powarzna sprawa a ona niestety nie dysponuje takim sprzętem jak Gagarina.Pozdrawiamy i z całych sił trzymamy kciuki za małego Quote
Frotka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
hankag Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Rozmawialam właśnie z Konisią , lekarz uwazal ze dobrze byłoby zeby Oskarek zostal w szpitalu .... a na Częstochowskiej wydaje mi sie ze nie ma niestety szpitalika ... moze sie mylę :oops: , Konisia w kazdym razie skonsultuje potem wyniki badań .. zeby być pewną . Tak czy tak dziewczyny ona nic nie pisze , tylko dziala... ale finanowo bardzo cięzko , na Gagarina jechała taksówką w nocy , za dobę w lecznicy i lekarstawa ktore Oskar dostaje juz zapłacila 170 zł . To dzielna dziewczyna , nie skarzy sie , nie prosi o nic , ale moze udaloby sie nam troche jej pomoc Quote
Aganiok Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 poprosimy o nnumer konta na priv albo na forum, trzeba jej pomóc biedny piesek...na Częstochowskiej faktycznie nie ma szpitala dla zwierzaków :( Quote
AgaiTheta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja też numer konta poproszę. Pomóżmy Konisi - uda się go uratować, tym bardziej, że czeka na niego domek :( Quote
hankag Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Mysle ze popoludniu Konisia pokaze sie na forum zdac nam relacje z ostatniej chwili - Konisia prosimy o numer konta Quote
hankag Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 I to super domek , bo jak mi powiedziala Konisia , pani , ktora miala adoptować Oskarka nie wycofuje sie ze swojej decyzji pomimo problemów i rowniez stara sie wspierac Konisie i finansowo i moralnie . Quote
koduchaben Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 To musi być fantastyczna osoba, taka jak nasza konisisia! Quote
agula Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 słuchajcie dopiero dzisiaj przeczytałam o problemach Oskarka z padaczką. Uważam że jeszcze nic nie jest przesądzone. Sama mam małego pieska który urodził sie prawie martwy z tego powodu przez kilka minut był niedotleniony. Jak go wzięłam miał 3 miesiące nie chodził tylko leżał i kilka razy na dzień miał ataki cały robił się sztywny , miał drgawki i wysuwał mu sie języczek. Nauczyłam go chodzić - strasznie przy tym sie poobijał. Teraz ma 4 latka ataki po ok 2 latach minęł (pod koniec były raz na tydzień póżniej raz na miesiąc), teraz chodzi i biega ,troszkę leci na jedną stronę ale gdy czuje że nie może złapać równowagi to sam się kładzie na boczku lub opiera o coś. Na oko jest zdrowy i nic mu nie dolega. Jeśli to nie guz lub coś takiego to jest szansa że będzie normalnym psem. Quote
Bodziulka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Oscarku malutki, trzymaj się! Jak będą tylko jakieś nowe wieści, to piszcie! Quote
koduchaben Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja też trzymam kciuki - bardzo, bardzo mocno! Quote
Faro Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Konisia - faktycznie dr Jagielski - jesli to byłby guz -to on jest specjalistą, przyjmuje też na SGGW , wiec jakby była potrzeba jakis specjalistycznych badań to "jest wejście na klinike". Nr kom. jest podany wczesniej, a ja zaraz podam stronę www kliniki gdzie przyjmuje. Proszę na pw nr konta Konisi - dr Dariusz Jagielski, W-wa, ul. Białobrzeska 40a tel. 842-29-46 lub Klinika na SGGW tel.847 37 40 - znalazłam to w internecie . Quote
Aganiok Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Faro ja to mam w ulubionych [URL="http://www.bialobrzeska.waw.pl/"]http://www.bialobrzeska.waw.pl/[/URL] mimo wszystko skontaktowałabym się z tą lecznicą... tam pracują ludzie z pasją, ja na temat Gagarina słysząłam różne opinie a szczególnie taką, że jest tam bardzo drogo... Quote
Kryska Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jeśli ktoś coś będzie wiedział to piszcie co u Oskarka. Biedny Oskarek :-( :-( i biedna Konisia :-( :-( . Quote
AgaiTheta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Konisia jest u Oskarka. Dzisiaj psiulek zostanie na Gagarina, bo nie ma jak go przewieźć za bardzo, cały czas ma kroplówki. Dostaje głównie bodajże Luminal, nie budzi się. Nawet jak Konisia do niego mówiła i go głaskała nie zerknął na nią :( Jutro Konisia go przewiezie do domu. Odwiedzić ma ją doktor Dolindowska, zainteresował ją problem Oskarka i odwiedzi Konisię w domku. Dalej będzie trzeba myśleć jutro. Jeszcze za pewne Konisia zajrzy tu dzisiaj. Teraz sprawa wyników, są dobre :shake: To niestety nie najlepsza wiadomość, dlatego, że wyklucza robalki. Podejrzenia padają na ośrodkowy układ nerwowy, więc może to być jakiś guz :( Quote
Bodziulka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :shake: a nie dało by się zrobić jakiegoś RTG główki, albo czegoś w tym stylu, żeby sprawdzić? Quote
AgaiTheta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Z Konisią rozmawiałam przed 19 jak jechała do Oskarka, może będą jeszcze dzisiaj coś robić. Nie wiem, musimy czekać. Quote
mosii Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 może tomografia na SGGW? ja też juz dzisiaj padam:( Quote
Recommended Posts