Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agaithea dziękuję za napisanie,dobrze to ujęłaś. teraz pozostaje tylko czekanie...

Nelson czy mógłbyś napisać o jakiego lekarza chodzi? Dziękuję.

Trzymajcie kciuki - uciekam.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To okropne taki malec i tyle cierpienia.Namiary na lekarkę podam Adze ale to jest z tego co widzę bardzo powarzna sprawa a ona niestety nie dysponuje takim sprzętem jak Gagarina.Pozdrawiamy i z całych sił trzymamy kciuki za małego

Posted

Rozmawialam właśnie z Konisią , lekarz uwazal ze dobrze byłoby zeby Oskarek zostal w szpitalu .... a na Częstochowskiej wydaje mi sie ze nie ma niestety szpitalika ... moze sie mylę :oops: , Konisia w kazdym razie skonsultuje potem wyniki badań .. zeby być pewną . Tak czy tak dziewczyny ona nic nie pisze , tylko dziala... ale finanowo bardzo cięzko , na Gagarina jechała taksówką w nocy , za dobę w lecznicy i lekarstawa ktore Oskar dostaje juz zapłacila 170 zł . To dzielna dziewczyna , nie skarzy sie , nie prosi o nic , ale moze udaloby sie nam troche jej pomoc

Posted

I to super domek , bo jak mi powiedziala Konisia , pani , ktora miala adoptować Oskarka nie wycofuje sie ze swojej decyzji pomimo problemów i rowniez stara sie wspierac Konisie i finansowo i moralnie .

Posted

słuchajcie dopiero dzisiaj przeczytałam o problemach Oskarka z padaczką. Uważam że jeszcze nic nie jest przesądzone. Sama mam małego pieska który urodził sie prawie martwy z tego powodu przez kilka minut był niedotleniony. Jak go wzięłam miał 3 miesiące nie chodził tylko leżał i kilka razy na dzień miał ataki cały robił się sztywny , miał drgawki i wysuwał mu sie języczek. Nauczyłam go chodzić - strasznie przy tym sie poobijał. Teraz ma 4 latka ataki po ok 2 latach minęł (pod koniec były raz na tydzień póżniej raz na miesiąc), teraz chodzi i biega ,troszkę leci na jedną stronę ale gdy czuje że nie może złapać równowagi to sam się kładzie na boczku lub opiera o coś. Na oko jest zdrowy i nic mu nie dolega.
Jeśli to nie guz lub coś takiego to jest szansa że będzie normalnym psem.

Posted

Konisia - faktycznie dr Jagielski - jesli to byłby guz -to on jest specjalistą, przyjmuje też na SGGW , wiec jakby była potrzeba jakis specjalistycznych badań to "jest wejście na klinike". Nr kom. jest podany wczesniej, a ja zaraz podam stronę www kliniki gdzie przyjmuje.
Proszę na pw nr konta Konisi
- dr Dariusz Jagielski, W-wa, ul. Białobrzeska 40a tel. 842-29-46 lub
Klinika na SGGW tel.847 37 40 - znalazłam to w internecie .

Posted

Faro ja to mam w ulubionych

[URL="http://www.bialobrzeska.waw.pl/"]http://www.bialobrzeska.waw.pl/[/URL]

mimo wszystko skontaktowałabym się z tą lecznicą...

tam pracują ludzie z pasją, ja na temat Gagarina słysząłam różne opinie a szczególnie taką, że jest tam bardzo drogo...

Posted

Konisia jest u Oskarka.
Dzisiaj psiulek zostanie na Gagarina, bo nie ma jak go przewieźć za bardzo, cały czas ma kroplówki. Dostaje głównie bodajże Luminal, nie budzi się. Nawet jak Konisia do niego mówiła i go głaskała nie zerknął na nią :(
Jutro Konisia go przewiezie do domu. Odwiedzić ma ją doktor Dolindowska, zainteresował ją problem Oskarka i odwiedzi Konisię w domku.
Dalej będzie trzeba myśleć jutro.
Jeszcze za pewne Konisia zajrzy tu dzisiaj.

Teraz sprawa wyników, są dobre :shake:
To niestety nie najlepsza wiadomość, dlatego, że wyklucza robalki.
Podejrzenia padają na ośrodkowy układ nerwowy, więc może to być jakiś guz :(