rebellia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Moja siostra ma jamnisia z padaczką... nie ma czego straszyć się tą choroba- fakt nieprzyjemna, ale leki teraz są naprawde bardzo, bardzo dobre i świetnie potrafią wycofać na długi czas napady Quote
koduchaben Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 przesyłamy buziaczki dla Oskarka i oczywiście jego Pani :-) Quote
konisia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Dziękuję wszytskim za buziaki. Oczywiście wszystko Oscarkowi przekazuje (nie wiem czy nie w nadmiarze:evil_lol: ). Czujemy się o wiele lepiej:multi: Biegamy na spacerkach za wszystkim co się rusza (biedni ludzie uprawiający jogging w parku;)), mamy apetyt i możemy powiedzieć, że sytuacja chyba stabilna. Jeśli chodzi o nowości żywieniowe (bo stali czytelnicy wiedzą jakie były problemy z kupką) na dobre do diety wprowadziliśmy świeże jabłuszka które Oscar chętnie pałaszuje a po których nic się nie dzieje:multi: To daje nadzieję, że kiedyś będzie mógł jeść wszytsko jak normalny piesek. Wprowadzamy nowości w malutkich porcyjkach i "hartujemy" jelitka. Buziaczki dla wszystkich:loveu: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cudowne wiesci! Doskonala opieka moze zdzialac CUDA :loveu: dziekujemy Konisiu! Quote
AgaiTheta Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I my białe buziaki ślemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krolcia tęskniam za Tobą :-( Quote
AgaZ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cieszę się Konisiu z tak dobrych wieści,trzymajcie się cieplutko,buziaczki,pa,pa. Quote
_beatka_ Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no to super wiesci:multi: a kiedy dostawicie do tegogo zdjecia:cool3: Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='konisia']:multi: Biegamy na spacerkach za wszystkim co się rusza (biedni ludzie uprawiający jogging w parku;)),[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: pOzDrAwIaMy:p Quote
konisia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Proszę Was o radę. Szczególnie wszytskich właścicieli psów padaczkowych, ale nie tylko:) W związku z tym, że zbliża się zima (tradycyjnie już) nie mogę przestać myśleć o tych wszystkich schroniskowych bidach i o miejscu u mnie, które mógłby zająć jakiś psiak- oczywiście tymczasowo. Przed jakimikolowiek posunięciami powstrzymuje mnie fakt ostatniego ataku u Oskiego. Co mi radzicie? Zapomnieć, zamknąć oczy i nie myśleć o innych (w związku z chorobą Oscara), czy przeciwnie - próbować brać psaiak, bo ostatnie ataki mogły po prostu nieszczęśliwie zbiec się w czasie z wizytą Puni. Już sama nie wiem co mam robić.Serce się kraje. Quote
AgaiTheta Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Karolinka rozmawiałyśmy wczoraj ;) Być może, że atak i pobyt suni to zbieg okoliczności. Przy poprzednim gościu nic się nie działo. No ale decyzja należy do Ciebie :razz: Quote
AgaZ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Karoluś napisz proszę co u Ciebie ,u Was,jak Oskarek się ma?Ataki uspokoiły się? Trzymajcie się ,pa Quote
oktawia6 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dawno mnie nie było u Oskarka:loveu: AgaiTheta zbanowana, Bigos ban ja ostatnio też co się dzieje? Quote
Norbitka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='oktawia6']dawno mnie nie było u Oskarka:loveu: AgaiTheta zbanowana, Bigos ban ja ostatnio też co się dzieje?[/quote] Hmmm a za co tak banują? Quote
AgaiTheta Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Za wklejanie do różnych wątków tych samych zdjęć, chciałam mikołajki mikołajkowe znajomym boksiom dać, a potraktowali jak spamowca :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [COLOR=blue][B]Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.[/B][/COLOR] Quote
_beatka_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='madzia i medor'][COLOR=blue][B]Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.[/B][/COLOR][/quote] zgadza się , Święta idą i tzreba zyczyć wszystkim wszystkiego najlepszego:multi: a szczególnie oskarkowi i konis, żeby mieli jeszcze więcej sily w nowym roku do dbania o siebie nawzajem:cool3: Quote
oktawia6 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ja również dołączam się do najlepszych życzeń :p z okazji Świąt Bożego Narodzenia [IMG]http://i13.tinypic.com/2zoyeme.gif[/IMG] Quote
konisia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Bardzo, bardzo dziękujemy wszytskim za pamięć i życzenia:) Z powodu awarii sprzętu komputerowego dopiero teraz nadrabiam starty na dogo;) Oscarek ma się dobrze. Ataków na razie nie ma. Żeby nie było za różowo od ok. tygodnia znów borykamy się z biegunką. Podobno może to być spowodowane dołączeniem bromku przeciwpadaczkowego. No ale mamy lek przeciwbiegunkowy i czekamy na efekty:cool3: Poza tym w domu zagościła kotka na tymczas. Oscarek na początku był bardzo zaintrygowny takowym stworzeniem, ale mała unika bezpośredniego z nim kontaktu (chyba jest dla niej za duży, woli Dziadka:razz: ), więc Oscar powoli przestał zwracać na Oleczkę (kotka) uwagę. No i tak żyjemy sobie pomalutku wszyscy razem... Dziś dostaliśmy też przesyłkę od cioci Faro. Kalendarz METAMORFOZY SERC. Jeśli ktoś jeszcze o nim nie słyszał lub zastanawia się nad zakupem - to serdecznie polecam. Jest śliczny, a i pieniążki na szczytny cel idą. Oscarek jest gwiazdą września:loveu: Quote
rebellia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej Konisiu, to bardzo dobre wieści :) W takim razie dużo ciepła życzę w nadchodzącym 2007 roku i zdrówka dla piesków :) Quote
konisia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1331/happynewyearcolorshiftpad4.gif[/IMG][/URL] ŻYCZYMY WSZYSTKIM SPEŁNIENIA MARZEŃ W NOWYM ROKU!:) Quote
Recommended Posts