agaga21 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 danusiu, bardzo dziekujemy tobie i arkowi za sprawdzenie domu i transport:loveu::loveu: szczerze mówiąc to mam serdecznie dość telefonów w sprawie majlo! jeden głupszy od drugiego albo te maile w stylu po ile ten pit?wezne go Quote
ania z poznania Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Danusiu, dziękuję niesamowicie!!! Podziękuj też, proszę, Arkowi za sprawdzenie domku i transport. Majlusiu, powodzenia w nowym domku! Quote
fioneczka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='mariamc']Mailo już w domu!!! Cudowny piesio , od razu zakumplował się z yorczką i buldożką i dwoma kotami. Mailo kocha wszystkich i wszystko. Jeszcze została do zapoznania papuga.[/QUOTE] no Mały ... dom, rodzina i zwierzaczkowe towarzystwo ... taki mały raj ;) ? powodzenia psiaku ... długiego, dobrego życia !!! Quote
ania z poznania Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='fioneczka']no Mały ... dom, rodzina i zwierzaczkowe towarzystwo ... taki mały raj ;) ? [/QUOTE] Majlo na taki raj zasłużył, to jest niesamowicie kochający wszystko i wszystkich psiak, nie wie co to jest agresja, inne zwierzęta są do kochania :)! Ale będzie największy w stadzie ;)! Quote
ageralion Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ale cudowne wiadomosci :loveu: To sie nazywa mily poczatek dnia ;) Quote
ania z poznania Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='agaga21'] szczerze mówiąc to mam serdecznie dość telefonów w sprawie majlo! jeden głupszy od drugiego albo te maile w stylu Fajne sa też sms-y: jestem zainteresowany nabyciem amstafa, pan poda cenę Albo puszczanie sygnału, żebym oddzwoniła............. Quote
pitutti Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p [CENTER]NARESZCIE!!!!!!![/CENTER] Quote
mariamc Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nie pochlebiaj sobie pitutti!!! Adopcja Maila było zgodna z procedurami ,jakie u nas obowiązują a twoje wpisy , jakiekolwiek by nie były , nie miały na nią żadnego wpływu. Quote
agaga21 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pitutti napisał(a):widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p NARESZCIE!!!!!!! :roflt: to się uśmiałam. oczywiście pitupitu, twoje rady i wskazówki były niezmiernie pomocne :bigok: Quote
ania z poznania Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 pitutti napisał(a):widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p NARESZCIE!!!!!!! :roflt::roflt::roflt: Dowcip dnia! Co ja mówię- MIESIĄCA!!!!!!! Quote
fioneczka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pitutti napisał(a):widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p NARESZCIE!!!!!!! :stupid: .... się ubawiłam Quote
agnieszka32 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='pitutti']widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p NARESZCIE!!!!!!! Zacytuję część PW od mojej przyjaciółki: Pitupitu - pitolisz jak popitolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pitutti Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 cale szczescie, ze jestescie tak mocno zajete "drogie paniusie"(a widze, ze jest w czym wybierac) mialczeniem na forum jak kotki w okresie rui, ze nie macie czasu na zajmowanie sie nastepnymi pseudo adopcjami -kolejnym razem udalo mi sie osiagnac zamierzony cel :p:evil_lol: prosze o wiecej widomosci, moze bardziej wyszukanych przede wszystkim prosilbym o podniesienie poziomu jezeli chodzi o poczuciem humoru (nie jak do tej pory- zarty starych cnotek ..hahahahaha) WIEC DO ROBOTY DZIEWUCHY! ZEGNAM OZIEBLE I BEZ ODBIORU ....:lol::lol::lol: ps oczywiscie jak za kazdym razem, ZYCZE "MILEGO DNIA"!!:p:lol: Quote
fioneczka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pitutti napisał(a):cale szczescie, ze jestescie tak mocno zajete "drogie paniusie"(a widze, ze jest w czym wybierac) mialczeniem na forum jak kotki w okresie rui, ze nie macie czasu na zajmowanie sie nastepnymi pseudo adopcjami -kolejnym razem udalo mi sie osiagnac zamierzony cel :p:evil_lol: ZEGNAM OZIEBLE I BEZ ODBIORU ....:lol::lol::lol: ps oczywiscie jak za kazdym razem, ZYCZE "MILEGO DNIA"!!:p:lol: nie wiem co jarasz ale nieźle kopie ... na móżdźek uważaj :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 fioneczka napisał(a):nie wiem co jarasz ale nieźle kopie ... na móżdźek uważaj :diabloti: Fioneczka - chyba już za późno - już po móżdżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baster i lusi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Te Panie robią dużo dla tych skrzywdzonych psiaków,wkładają dużo serca ,pracy i wysiłku.Więc proszę nie wypowiadać się w temacie którego Pan nie zna. Quote
mariamc Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Chciałam wstawić zdjęcia Mailo z domu a tu czytam Troll skrzyżowany ze świrem. Coś nie tak ostatnio na Dogo się dzieje. Tylko napiszę : u Maila wszystko w porządku. Quote
ania z poznania Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Cieszymy się bardzo! Danusiu, możesz mi wysłać na maila? [email protected] Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 fioneczka napisał(a):nie wiem co jarasz ale nieźle kopie ... na móżdźek uważaj :diabloti: dealer go kantuje i kiepskie ziele pitusiowi daje ...i pitu pitu chlastu chlastu mu wychodzi :diabloti: Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Witam wszystkich! :) Zaglądam z przyjemnością na te pittkowo-astkowe wątki (Agnieszki32,Fioneczki i inne ...) już od kilku miesięcy a , teraz- z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa- stwierdzam : TO SĄ CUDNE PSY! "Przez Was";) je pokochałam... Podziwiam szczerze,ile dla nich robicie .Dobrze,że jesteście! :) Quote
agnieszka32 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jostel5 napisał(a):Witam wszystkich! :) Zaglądam z przyjemnością na te pittkowo-astkowe wątki (Agnieszki32,Fioneczki i inne ...) już od kilku miesięcy a , teraz- z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa- stwierdzam : TO SĄ CUDNE PSY! "Przez Was";) je pokochałam... Podziwiam szczerze,ile dla nich robicie .Dobrze,że jesteście! :) Dziękujemy bardzo i zapraszamy :loveu: Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dziękujemy bardzo i zapraszamy :loveu: Pisałam kiedyś do Ciebie na NK-w sprawie plebiscytu na imię dla Piczki :) Proponowałam Thelmę ,ale Figa-tyż piknie :) ! Quote
Recommended Posts