Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danusiu, bardzo dziekujemy tobie i arkowi za sprawdzenie domu i transport:loveu::loveu:

szczerze mówiąc to mam serdecznie dość telefonów w sprawie majlo! jeden głupszy od drugiego albo te maile w stylu

po ile ten pit?wezne go

Posted

[quote name='mariamc']Mailo już w domu!!!
Cudowny piesio , od razu zakumplował się z yorczką i buldożką i dwoma kotami.
Mailo kocha wszystkich i wszystko.
Jeszcze została do zapoznania papuga.[/QUOTE]

no Mały ... dom, rodzina i zwierzaczkowe towarzystwo ... taki mały raj ;) ?
powodzenia psiaku ... długiego, dobrego życia !!!

Posted

[quote name='fioneczka']no Mały ... dom, rodzina i zwierzaczkowe towarzystwo ... taki mały raj ;) ?
[/QUOTE]
Majlo na taki raj zasłużył, to jest niesamowicie kochający wszystko i wszystkich psiak, nie wie co to jest agresja, inne zwierzęta są do kochania :)! Ale będzie największy w stadzie ;)!

Posted

[quote name='agaga21']

szczerze mówiąc to mam serdecznie dość telefonów w sprawie majlo! jeden głupszy od drugiego albo te maile w stylu

Fajne sa też sms-y: jestem zainteresowany nabyciem amstafa, pan poda cenę

Albo puszczanie sygnału, żebym oddzwoniła.............

Posted

Nie pochlebiaj sobie pitutti!!!
Adopcja Maila było zgodna z procedurami ,jakie u nas obowiązują a twoje wpisy , jakiekolwiek by nie były , nie miały na nią żadnego wpływu.

Posted

pitutti napisał(a):
widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p
NARESZCIE!!!!!!!

:roflt:
to się uśmiałam.
oczywiście pitupitu, twoje rady i wskazówki były niezmiernie pomocne :bigok:

Posted

[quote name='pitutti']widac, ze moje wczesniejsze wiadomosci daly do myslenia co poniektorym i sie troche do tego przyczynily...:p

NARESZCIE!!!!!!!

Zacytuję część PW od mojej przyjaciółki: Pitupitu - pitolisz jak popitolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cale szczescie, ze jestescie tak mocno zajete "drogie paniusie"(a widze, ze jest w czym wybierac) mialczeniem na forum jak kotki w okresie rui, ze nie macie czasu na zajmowanie sie nastepnymi pseudo adopcjami -kolejnym razem udalo mi sie osiagnac zamierzony cel :p:evil_lol:
prosze o wiecej widomosci, moze bardziej wyszukanych przede wszystkim prosilbym o podniesienie poziomu jezeli chodzi o poczuciem humoru (nie jak do tej pory- zarty starych cnotek ..hahahahaha)
WIEC DO ROBOTY DZIEWUCHY!

ZEGNAM OZIEBLE

I BEZ ODBIORU ....:lol::lol::lol:

ps
oczywiscie jak za kazdym razem, ZYCZE "MILEGO DNIA"!!:p:lol:

Posted

pitutti napisał(a):
cale szczescie, ze jestescie tak mocno zajete "drogie paniusie"(a widze, ze jest w czym wybierac) mialczeniem na forum jak kotki w okresie rui, ze nie macie czasu na zajmowanie sie nastepnymi pseudo adopcjami -kolejnym razem udalo mi sie osiagnac zamierzony cel :p:evil_lol:

ZEGNAM OZIEBLE

I BEZ ODBIORU ....:lol::lol::lol:

ps
oczywiscie jak za kazdym razem, ZYCZE "MILEGO DNIA"!!:p:lol:

nie wiem co jarasz ale nieźle kopie ... na móżdźek uważaj :diabloti:

Posted

Chciałam wstawić zdjęcia Mailo z domu a tu czytam Troll skrzyżowany ze świrem.
Coś nie tak ostatnio na Dogo się dzieje.

Tylko napiszę : u Maila wszystko w porządku.

Posted

fioneczka napisał(a):
nie wiem co jarasz ale nieźle kopie ... na móżdźek uważaj :diabloti:

dealer go kantuje i kiepskie ziele pitusiowi daje ...i pitu pitu chlastu chlastu mu wychodzi :diabloti:

Posted

Witam wszystkich! :)
Zaglądam z przyjemnością na te pittkowo-astkowe wątki (Agnieszki32,Fioneczki i inne ...) już od kilku miesięcy a , teraz- z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa- stwierdzam : TO SĄ CUDNE PSY! "Przez Was";) je pokochałam...
Podziwiam szczerze,ile dla nich robicie .Dobrze,że jesteście! :)

Posted

jostel5 napisał(a):
Witam wszystkich! :)
Zaglądam z przyjemnością na te pittkowo-astkowe wątki (Agnieszki32,Fioneczki i inne ...) już od kilku miesięcy a , teraz- z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa- stwierdzam : TO SĄ CUDNE PSY! "Przez Was";) je pokochałam...
Podziwiam szczerze,ile dla nich robicie .Dobrze,że jesteście! :)

Dziękujemy bardzo i zapraszamy :loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Dziękujemy bardzo i zapraszamy :loveu:

Pisałam kiedyś do Ciebie na NK-w sprawie plebiscytu na imię dla Piczki :) Proponowałam Thelmę ,ale Figa-tyż piknie :) !

• 2 weeks later...