Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
A Majluś na pewno tak fajnie by się z Piczką dogadał :(!

A wiesz co powiedziałam Tadziowi, jak powiedział kategorycznie NIE?
Że może i ma rację, bo jak będziemy mieć tylko jednego psa w domu, a Pan Bóg na naszej drodze postawi jakieś biedne zwierzątko do uratowania, albo np. KTOŚ PRZERZUCI JAKIEGOŚ PSIAKA PRZEZ OGRODZENIE LUB PRZYWIĄŻE DO FURTKI, to lepiej mieć "zapasowe" miejsce w domu, bo przecież psa do schroniska nie odwiozę... :razz::diabloti:

A Tadziu na to - "no właśnie!", a za chwilę - "no nieźle sobie kombinujesz - np ktoś ze Szczecinka psa do furtki nam przywiąże, co?":evil_lol::evil_lol:

Posted

Podnoszę 'małego ' dzisiaj ! I....
przepraszam za offa ..ale ;szkoda tej suni!
zajrzyjcie do tej suni ok.7 mies.szczeniaka Owczarka-świat już chyba zwariował! ;
http://www.dogomania.pl/threads/1870...0#post14831260
i jeśli możecie to ciotki choć odwiedzcie wątek i myślecie o suni,bo na wątku prawie pustki narazie ..;(
Jest to takie cudeńko -sunia owczarek-jeszcze szczeniak ! miała operację łapki , trochę plączą jej się łapki-oby to nie przekreśliło szansy na Adopcję!chyba nie miała jeszcze sterylki i kocha wszystkich ludzi i psy!

Posted

aniu, agnieszka32 poprosiła mielewa, który adoptował pako. jestem pewna, że mielew się zgodzi, choć czytając ankietę, mam nadzieję że wizyta będzie formalnością :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
To Mielew jest ze Świnoujścia?

No a jak!
A fotki Pako na plaży widziałaś? Toż to świnoujska plaża!

Na razie jeszcze Mielew nie odpowiedział, może nie mógł... Jutro już od rana będę go bombardować ;)
Ja też uważam, że ankietę wypełniono rewelacyjnie, ale wszystko się jeszcze okaże, zwłaszcza, że może Mielew pójdzie na wizytę z Pako :cool3:

• 1 month later...
Posted

LAZY napisał(a):
Miałam nadzieje, ze coś w sprawie słodziaka ruszyło a tu jedynie pitutti się uzewnętrznia...Ehhh....

LAZY, ruszyło i to już dawno ;)
Majlo jest bezpieczny, kochany i rozpieszczany. Jego Pan mówi na niego "mój synuś" :evil_lol::loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
LAZY, ruszyło i to już dawno ;)
Majlo jest bezpieczny, kochany i rozpieszczany. Jego Pan mówi na niego "mój synuś" :evil_lol::loveu:

Czyli przegapiłam?:) Ładnie...czy ktoś moze zmienić tytuł wątku?;P, żeby tacy jak ja nie robili z siebie głupka :)