Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam złe wieści. pani, która adoptowała majlo, całkowicie go rozpuściła i przestała dawać sobie z nim radę. majlo zagryzł jej kota i w trybie natychmiastowym miał wyjazd z domu z powrotem do mariamc ... pani nie pofatygowała się nawet by pokryć koszty transportu. arek-zastępca danusi jechał po psa 200km. psa wydało mu dziecko(!!!) pani nie było w domu. cisną mi sie na usta same niecenzuralne słowa. kobieta adoptowała juz wcześniej psa, nie jest nowicjuszką, w domu poza majlo miała 3 koty i 2 psy. nie rozumiem jak można tak "zepsuć" szczeniaka, by kompletnie przestać sobie z nim radzić. majlo szuka domu bez kotów a panią zaraz dodam na cz.k.

mariamc, proszę cie o nowe zdjęcia majlo do ogłoszeń
:(

Posted

Mailo leży na podłodze , koło krat kompletnie załamany.

Pani życzę z całego serca ,aby dziecko , tak kompletnie bez uczuć,kiedyś ją oddało , jak już będzie stara i niepotrzebna ............

Posted

kana, ja allegro mu wystawie na moim szablonie, jeśli zrobisz mu pozostałe ogłoszenia to będzie super!
pinkmoon, fiks, gdy będziecie w szczecinku i wam starczy czasu to obfoćcie prosze reszte naszych ttb :) :)

Posted

Fiks napisał(a):
Będziemy miały duuuużo czasu i obfocimy wszystko co się rusza :evil_lol:

tak sie niedyskretnie zapytam: jedziecie po jakiegoś psiaka czy czysto towarzysko?:cool3:
wycałujcie proszę ode mnie candusię szczególnie!:loveu::loveu:i halo! i simensa i czekoladkę, która pewnie już do tej pory tam dotrze:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']oczywiściue danusię uściskajcie tez ode mnie:loveu:

Wyściskamy i wymiziamy wszystkich :diabloti:

[quote name='agaga21']
a czekolada to ta sunia, jeszcze nie ma swojego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/140610-w%C4%85tek-rozliczeniowy-BB-.ab-agnieszka-chce-naprawi%C4%87-szkody.DRUGA-RATA-DO-15-MAJA!?p=14756982&viewfull=1#post14756982

w piątek przyjedzie do szczecinka dopiero z klembowa, wa właściwie to teraz już z konstancina.

Biedna sunia :(

Posted

Ta śmieszna Pinki zawsze się przyczepi
Normalnie jak rzep psiego ogona
Kana WIDZIAŁAM!
Będziesz coś jeszcze kiedyś chciała, paskudna kobieto :diabloti:

Majlo jest cudowny! Takiej przylepy dawno nie widziałam, zakochany w każdej nowej osobie. I bardzo zmężniał, już teraz jest przepiękny ;)

Byłyśmy z nim na spacerze i kiedy Fiks robiła zdjęcia, przechodzili jacyś starsi państwo, rozczulili się nad Majlo bardzo - "o jaki słodki, jaki śliczny, to chyba labradorek???" "-Nie, pitbull". "-Ojej! (odskoczyli dwa kroki w tył) - ale pitbulle są groźne!!!"

:diabloti: Jednak potem pani przyznała że Mailo na terrorystę nie wygląda :)
Ogólnie pies-rewelacja!