Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
kinga nie czuje się w bulowatych. ma mi kogoś podesłać ale póki nie podeśle, szukam.

Jest jeszcze Atira - ale ona raczej nei zagląda na dogo:( to ona "załatwiła" info o Danie, gdy był w koszalińskim schronie...musiałabym odszukać jej telefon

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

przeklejam z drugiego wątku bullowatych do adopcji bo SPRAWA PILNA!
[quote name='korelacja']witam,
nie wiem czy dobrze umieszczam temat, ale kompletnie nie potrafię poruszać się na dogo...tak w ogóle jestem od Podhalanów więc to trochę innye klimaty;)
Ale chodzi o to, że przez przypadek dowiedziałam się, że jeden Amstaf pilnie potrzebuje pomocy.
Jeśli w najbliższych kilku dniach nie znajdzie domu zostanie uśpiony. Ja mam niestety nie mogę psa zabrać do siebie, bo mamy swoje psy, kota i male dziecko, ale nie mogę pozostać obojętna wobec takiej sytuacji!:shake:

To co udało mi się dowiedzieć:

pies ma 5 lat, nazywa się Reks, jest kastratem, ma rodowód, wszystkie szczepienia i odrobaczania. Według mnie jest zadbany. Jest koloru czarno białego w łaty. Wychowany z kotem, nieagresywny, raczej bojaźliwy.
Nie znam tych właścicieli, ale z tego co mowili to z powodu bardzo cieżkiego momentu w życiu muszą pozbyć się psa i najlatwiej oczywiście uśpić:angryy:

Nie znam się na amstafach, powiem nawet, że bardzo się ich boję. czy ktoś moze pomóc? potrzebny DT lub DS:oops:

Pies obecnie jest w Żywcu, ale może zostać tu tylko kilka dni najpóźniej do czwartku-piątku...czasu jest mało...

Posted

Hej Viva to cudowna Staffordka ale bardzo nie okrzesana szuka domu uwielbia ludzi na spacerach jest zabawna, nie lubi innych psów i właściwie musi ją ktoś przygarnąć znający się na psach.................:-)

Posted

[quote name='Kana']agaga21 masz jakieś zdjęcia?
Można poprosić tych wlaścicieli by poczekali jeszcze?
nie, nie znam nawet korelacja, ktora pisała post (ja go w całości skopiowałam z tamtego wątku).tylko na pw można się z nią skontaktować.

Posted

Niestety nie dam rady teraz wziąść tego astusia na tymczas :(
Mam dwa 7-tyg. maluchy - jeden wyrzucony z samochodu, drugi z interwencji. Jak tylko znajdę domek dla któregoś z nich, na jego miejsce biorę kolejną kielecką bidę na tymczas. Strasznie u nas wysypało szczeniakami - 6 maleństw szuka tymczasów, dziewięć (!) 3,5 tyg. szkrabów odkarmianych jest butelką. Mamy teraz w Kiecach 20 bezdomnych maluchów! Do tego kolejne zgłoszenia o dwóch suniach, każda ma po 5 szczeniaków :( I gdzie my mamy je lokować? Normalnie ręce opadają :placz:

Posted

[quote name='agnieszka24']Niestety nie dam rady teraz wziąść tego astusia na tymczas :(
Mam dwa 7-tyg. maluchy - jeden wyrzucony z samochodu, drugi z interwencji. Jak tylko znajdę domek dla któregoś z nich, na jego miejsce biorę kolejną kielecką bidę na tymczas. Strasznie u nas wysypało szczeniakami - 6 maleństw szuka tymczasów, dziewięć (!) 3,5 tyg. szkrabów odkarmianych jest butelką. Mamy teraz w Kiecach 20 bezdomnych maluchów! Do tego kolejne zgłoszenia o dwóch suniach, każda ma po 5 szczeniaków :( I gdzie my mamy je lokować? Normalnie ręce opadają :placz:

Ale problem wysypu szczeniaków nie tylko u was :( u nas tez podobna liczba, bo 18, i na dodatek wszystkie chorują ;(

Posted

"APEL - prosze o rozesłanie!!!
http://www.dogomania.pl/threads/1903...my-z-nosówką!
W zwiazku z wzmożeniem działań mających na celu ucywilizowanie sytuacji w sosnowieckim schrosnisku, ropoczęliśmy wykonywanie sekcji zwłok psów poddawanych eutanazji lub tych, które padły - w celu ustalenia przyczyn uśpienia lub powodów padnięcia .
Sekcje wykonuje PZHW. Zawiozłam 5 psów i 1 kota na początek.
Apeluję o pomoc w finansowaniu kolejnych sekcji zwłok - badając zmarłe pomożemy żywym!!!
Proszę rozesłanie i pomoc. TO BARDZO WAŻNE

Wpłaty z dopiskiem Sosnowiec prosze kierować na konto:
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-508 Chorzów - Maciejkowice
ul. Antoniów 1

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
"

Posted

[quote name='agaga21']

Napisał anita_happy
NO KOMENTS

wiecej moge podesłac na emila
drastyczne jak na wklejanie na watek
wytarte kosci biodrowe -etc.
suka ok 3/4 lata
pociety pysk, skopany
na szczeście jest oko
kontakt [email protected]
sunia jest w schronisku i śpi w łazience

Czy ktoś wie co z tą suczką? Czy ona przebywa w schronisku w boksach? Czy ma jakieś imię?