andzia69 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Koperek...myślałam, ze ten Dzaro w domu..że go odebrał właściciel - coś mi się pomieszało:-( a ten: jak klonik męski "mojej" Buby:crazyeye: znowu trochę tego macie:placz: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 andzia69 napisał(a):Koperek...myślałam, ze ten Dzaro w domu..że go odebrał właściciel - coś mi się pomieszało:-( a ten: jak klonik męski "mojej" Buby:crazyeye: znowu trochę tego macie:placz: Tylko, że to jeszcze nie koniec- gdzieś mi się dwa zaplątały i nie wkleiłam- jak odnajdę to dołączę :( A Dżaro poszedł do dziewczyny i wrócił... echhh... Quote
doddy Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-miesieczne-sunie-pitbull-red-nose-grozi-im-pseudohodowla-128045/ Quote
andzia69 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 dwie 3 mies. sunie red-noski do oddania z pseudo:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-miesieczne-sunie-pitbull-red-nose-grozi-im-pseudohodowla-128045/ Quote
zusa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dla wszystkich zatroskanych bull-cioć aby choc trochę osłodzić im szarą bullowatą rzeczywistość http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo&eurl=http://cukisag.blog.hu/2008/12/28/karacsonykor_magyar_kutyas_videot_nezett_a_vilag&feature=player_embedded Quote
agaga21 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 tak na "dobry" humor zobaczcie co znalazłam: PITBULL AMSTAFF AMSTAF (516168683) - Aukcje internetowe Allegro zadałam pytanie sprzedającemu czy pies jest agresywny do dzieci...odpowiedź: "nie pies w ogóle nie jest agresywny.moze pani przyjechać z dzieckiem i sprawdzić" ręce opadają.. Quote
Fundacja Medor Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jeśli nie możesz mnie zabrać do domu zaadoptuj mnie wirtualnie imię: Ula płeć: suka wiek: 4 miesiące rasa: amstaf miasto: Zgierz sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Suczka szczeniak maści cebulowej. To amstaff więć szukamy bardzo odpowiedzialnego opiekuna. Nowy właściciel zobowiązuję się do podpisania umowy adopcyjnej cywilno- prawnej. Warunkiem adopcji jest zgłoszenie się na zabieg sterylizacji!!! Bądźmy odpowiedzialnymi opiekunami. Nie kupuj psa od hodowcy uratuj Ulę. kontakt: Fundacja Medor - Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt ul.Urocza 9 95-100 Zgierz tel 506-761-221 prosimy osoby chętne do zaadoptowania z lodzi lub zgierza gdyż nowy własciciel zobowiązany jest zgłosic sie na sterylizacje suni Quote
Ana_Zbyska Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 31.12.08 została przyjęta w Cichym Kącie (Tarn.Góry) biała amstaffka, z dwoma czarnymi plamami. Ma ok roku, jest przepiękna i przekochana. Może ktoś jej szuka? Fotki wstawię niebawem. Quote
andzia69 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 zdjęcia do ogłoszeń fundacyjnej Zonki: moze mieszkać z psami:lol: lubi mizianko po brzusiu Quote
Areeek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 andzia69 z pierwszej strony mozna usunac Bossa i Tequile z Olsztyna maja juz domki. :multi: Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Takie maleństwo astkowate szuka domku, dziewczynka Quote
GoniaP Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W schronisku poznańskim jest istny wysyp bullowatych. Jeszcze tak wiele ich tam nie widziałam. Marzną biedaki przeokrutnie, zwłaszcza, że siedzą w betonowych celach bez wybiegów :placz: Pstryknęłam paru z nich zdjęcia, choć nic o nich nie wiem: Picasa Web Albums - Małgorzata - bullowate sty... Quote
Fundacja Medor Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 NASTIA, nr 357 numer: 357 numer chip: 953000005134286 imię: NASTIA płeć: suka wiek: ok. 2 lat wielkość: srednia rasa: AMSTAFF data przyjęcia: 2008-12-27 kwarantanna do 2009-01-10 przebywa w boksie: BUDA MIĘDZY III a IV opis: Suczka pozytywnie nastawiona do człowieka,jednak jest wystraszona boi się troszkę człowieka,możliwe ,ze była bita. Ale po kilku chwilach,podskakiwała do mnie,chciała się bawić. Suka przed opuszczeniem schroniska zostanie wysterylizowana !!! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną w celu sprawdzenia warunków i wizyty po adopcyjnej. Quote
Fundacja Medor Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 MELODIA, nr 713 numer: 713 numer chip: 953000005046320 imię: MELODIA płeć: suka wiek: ok. 2 lat wielkość: duza rasa: AMSTAFF data przyjęcia: 2008-11-21 przebywa w boksie: BOKS 32 opis: Pies przebywa z innymi psami w boksie, nie wykazuje grama agresji w stosunku do nich.Podobnie do człowieka bardzo przyjaźnie nastawiony,bardzo wesoło podbiega do krat boksu,podskakuje ,cieszy się na widok człowieka.Piszczy z zachwytu,że ktoś się nią interesuje. Suka przed opuszczeniem schroniska zostanie wysterylizowana !!! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną w celu sprawdzenia warunków i wizyty po adopcyjnej. Quote
karolina1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dostałam maila o pomoc w szukaniu domu dla amstaffki Tinki. ''Tinka ma około 1 roku ,nie jest wysterylizowana bo w hotelu gdzie jest nie ma warunków w zimie na sterylke będzie wysterylizowna obowiązkowo ale już w domu, bo nie chce jej trzymać do wiosny w hotelu.To znaczy jak będzie sprawdzony dom wieziemy ja na sterylke ,a po sterylce do domu.Nie można pisać gdzie teraz sunia przebywa, bo może się tam pojawić jej były właściciel. Sunia jest grzeczna ,zna komendy lubi się bawić piłeczką ,do ludzi jest super ,do zwierząt nie wiem bo w hotelu nie stykamy żeby nie ryzykować ale jak podbiega do innych boksów to nie ujada na nie.'' Kontakt w sprawie adopcji: tel. 504-470-635 e-mail: [email protected] wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tinka-piekna-roczna-amstaffka-bez-domu-128481/ Quote
Fundacja Medor Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 w dniu 1.01.z terenu osrodka vanpur w ksiezych mlynach zginela 4 letnia suka amstaffka.umaszczenie czarne, uszy nie kopiowane.dla znalazcy nagroda tel 0436787229 692205755 mail [email protected] Quote
doddy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 W Sylwestra w Tuszynie znaleziono sunię amstaffkę po szczeniakach. Pilnie szuka właściciela lub DT bo trafi do schroniska. Quote
Fundacja Medor Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ETNA, nr 752 numer: 752 numer chip: 982061600030817 imię: ETNA płeć: suka wiek: ok. 2 lat wielkość: srednia rasa: AMSTAFF data przyjęcia: 2009-01-05 kwarantanna do 2009-01-19 przebywa w boksie: MAŁY HOTELIK opis: Bardzo grzeczna,łagodna suczka.Cieszy się na widok człowieka.Suczka znaleziona była wraz z drugim psem na ul.Sierakowskiego.Psy przywiązane były do ogrodzenia. Suczka nie wykazuje agresji w stosunku do swojego kolegi. Suka przed opuszczeniem schroniska zostanie wysterylizowana !!! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną w celu sprawdzenia warunków i wizyty po adopcyjnej. Quote
agaga21 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 UWAGA!!! dostałam taką wiadomość od basiaqk: Dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej w sprawie innego amstaffa. Tam w czasie rozmowy chętni pokazali mi różne psy z allegro, które ewentualnie by wzięli gdyby ta adopcja nie wyszła. Była ta Ajsi i Fobos. Pisałam już do Asta17. Niestety wyszło że są to ludzie niebezpieczni dla psów. Po prostu zwiazani z walkami psów. Poza tym dowiedzialam się, że źle traktują zwierzęta. W ich domu była bardzo duża rotacja i psy szybko znikają. Przestrzegam przed nimi.Są to ludzie z Tarnowa, dzwoni zazwyczaj dziewczyna Andżelika (mam bardzo młody głos). Jakby co mam numer telefonu więc gdyby się odezwali możemy porównać. Jeszcze raz przestrzegam bo szkoda cudnej suni. Pozdr Basia SZKODA KAŻDEGO PSA, WIĘC UWAŻAJCIE NA LUDZI Z TARNOWA! Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000 http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976 Quote
andzia69 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-szczenie-amstaffa-w-okropnych-warunkach-zamarza-w-wa-128653/#post11556255 Quote
sylwunia88buzi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witam! Od dawna myslalam o kupnie amstaffa i kiedy sie zdecydowalam stwierdzilam ze lepszym rozwiazaniem bedzie adopcja. Tym sposobem dam dom stworzeniu ktore naprawde go potrzebuje. Szukam juz od pewnego czasu takiego pieska w potrzebie. Mam jednak pecha i zawsze za pozno dzwonie i dowiaduje sie ze piesek ma juz dom. Trafilam jednak na to forum i prosze o pomoc. Jestem z okolic Czestochowy i prosila bym o jakies informacje z tego regionu. Nie mam za bardzo jak jechac dalej po psa. Moge zapewnic ze oferuje mu cieply dom i milosc na jaka zasluguje. Prosze o pomoc. Pozdrawiam! Quote
doddy Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Szukam nowego domu • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Tu masz link do forum amstaffów, gdzie w dziale "Szukam domu" są wszystkie aktualne psy do adopcji. Napisz coś więcej o sobie, rodzinie, doświadczeniu z psami, a przede wszystkim jakiego psa szukasz. Czy to ma być młody pies, czy starszy? Czy zdrowy, czy może być jakiś wymagający leczenia? Czy ma to być pies sprawdzony, czy możesz podjąć ryzyko adopcji psa z nieznaną psychiką ze schroniska? Czy pies będzie mieszkać w bloku, czy w ogródku? Quote
sylwunia88buzi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mieszkam w domu jednorodzinnym z duzym podworkiem. Do najblizszego miasta mam kawalek.W okolicy jest duzo łąk, lasow...miejsce chyba idealne dla psiaka. Mieszkam z rodzicami i siostra, w domu nie ma malych dzieci. Mam 2 psiaki ktore jednak wola podworko od domu, tam moga szalec:) Jesli chodzi o doswiadczenie z psami to moge zapewnic ze mam duze. Sama je szkole, sa posluszne i karne. Nawet te uznawane za "mordercow"... Szukam zdrowego, mlodego psa a najlepiej suczki. Chce zaznaczyc ze nie mam zamiaru stworzyc nowej pseudohowowli jakich i tak jest juz za duzo. Zalezy i jednak na tym aby psiak byl z okolic Czestochowy bo nie mam mozliwosci jechac po niego gdzies dalej. Quote
Recommended Posts