Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

Koperek...myślałam, ze ten Dzaro w domu..że go odebrał właściciel - coś mi się pomieszało:-(

a ten:

jak klonik męski "mojej" Buby:crazyeye:

znowu trochę tego macie:placz:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andzia69 napisał(a):
Koperek...myślałam, ze ten Dzaro w domu..że go odebrał właściciel - coś mi się pomieszało:-(

a ten:
jak klonik męski "mojej" Buby:crazyeye:

znowu trochę tego macie:placz:

Tylko, że to jeszcze nie koniec- gdzieś mi się dwa zaplątały i nie wkleiłam- jak odnajdę to dołączę :(

A Dżaro poszedł do dziewczyny i wrócił... echhh...

Posted

jeśli nie możesz mnie zabrać do domu
zaadoptuj mnie wirtualnie

imię: Ula
rasa: amstaf

miasto: Zgierz

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Suczka szczeniak maści cebulowej.
To amstaff więć szukamy bardzo odpowiedzialnego opiekuna.
Nowy właściciel zobowiązuję się do podpisania umowy adopcyjnej cywilno- prawnej.
Warunkiem adopcji jest zgłoszenie się na zabieg sterylizacji!!!
Bądźmy odpowiedzialnymi opiekunami.
Nie kupuj psa od hodowcy uratuj Ulę.

kontakt:
Fundacja Medor - Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt
ul.Urocza 9
95-100 Zgierz

tel 506-761-221

prosimy osoby chętne do zaadoptowania z lodzi lub zgierza gdyż nowy własciciel zobowiązany jest zgłosic sie na sterylizacje suni

Posted

31.12.08 została przyjęta w Cichym Kącie (Tarn.Góry) biała amstaffka, z dwoma czarnymi plamami. Ma ok roku, jest przepiękna i przekochana.
Może ktoś jej szuka?

Fotki wstawię niebawem.

Posted

NASTIA, nr 357

numer: 357
numer chip: 953000005134286
imię: NASTIA
wielkość: srednia
rasa: AMSTAFF
data przyjęcia: 2008-12-27
kwarantanna do 2009-01-10
przebywa w boksie: BUDA MIĘDZY III a IV

opis: Suczka pozytywnie nastawiona do człowieka,jednak jest wystraszona boi się troszkę człowieka,możliwe ,ze była bita.
Ale po kilku chwilach,podskakiwała do mnie,chciała się bawić.

Suka przed opuszczeniem schroniska zostanie wysterylizowana !!!

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną w celu sprawdzenia warunków i wizyty po adopcyjnej.

Posted

MELODIA, nr 713

numer: 713
numer chip: 953000005046320
imię: MELODIA
wielkość: duza
data przyjęcia: 2008-11-21
przebywa w boksie: BOKS 32

opis: Pies przebywa z innymi psami w boksie, nie wykazuje grama agresji w stosunku do nich.Podobnie do człowieka bardzo przyjaźnie nastawiony,bardzo wesoło podbiega do krat boksu,podskakuje ,cieszy się na widok człowieka.Piszczy z zachwytu,że ktoś się nią interesuje.

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną w celu sprawdzenia warunków i wizyty po adopcyjnej.

Posted

Dostałam maila o pomoc w szukaniu domu dla amstaffki Tinki.

''Tinka ma około 1 roku ,nie jest wysterylizowana bo w hotelu gdzie jest nie ma warunków w zimie na sterylke będzie wysterylizowna obowiązkowo ale już w domu, bo nie chce jej trzymać do wiosny w hotelu.To znaczy jak będzie sprawdzony dom wieziemy ja na sterylke ,a po sterylce do domu.Nie można pisać gdzie teraz sunia przebywa, bo może się tam pojawić jej były właściciel.
Sunia jest grzeczna ,zna komendy lubi się bawić piłeczką ,do ludzi jest super ,do zwierząt nie wiem bo w hotelu nie stykamy żeby nie ryzykować ale jak podbiega do innych boksów to nie ujada na nie.''

Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 504-470-635

e-mail: [email protected]

wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tinka-piekna-roczna-amstaffka-bez-domu-128481/

Posted

ETNA, nr 752

numer: 752
numer chip: 982061600030817
imię: ETNA
wielkość: srednia
data przyjęcia: 2009-01-05
kwarantanna do 2009-01-19
przebywa w boksie: MAŁY HOTELIK

opis: Bardzo grzeczna,łagodna suczka.Cieszy się na widok człowieka.Suczka znaleziona była wraz z drugim psem na ul.Sierakowskiego.Psy przywiązane były do ogrodzenia.
Suczka nie wykazuje agresji w stosunku do swojego kolegi.

Posted

UWAGA!!!
dostałam taką wiadomość od basiaqk:

Dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej w sprawie innego amstaffa. Tam w czasie rozmowy chętni pokazali mi różne psy z allegro, które ewentualnie by wzięli gdyby ta adopcja nie wyszła. Była ta Ajsi i Fobos. Pisałam już do Asta17. Niestety wyszło że są to ludzie niebezpieczni dla psów. Po prostu zwiazani z walkami psów. Poza tym dowiedzialam się, że źle traktują zwierzęta. W ich domu była bardzo duża rotacja i psy szybko znikają. Przestrzegam przed nimi.Są to ludzie z Tarnowa, dzwoni zazwyczaj dziewczyna Andżelika (mam bardzo młody głos). Jakby co mam numer telefonu więc gdyby się odezwali możemy porównać. Jeszcze raz przestrzegam bo szkoda cudnej suni.
Pozdr Basia

SZKODA KAŻDEGO PSA, WIĘC UWAŻAJCIE NA LUDZI Z TARNOWA!

Posted

Witam! Od dawna myslalam o kupnie amstaffa i kiedy sie zdecydowalam stwierdzilam ze lepszym rozwiazaniem bedzie adopcja. Tym sposobem dam dom stworzeniu ktore naprawde go potrzebuje. Szukam juz od pewnego czasu takiego pieska w potrzebie. Mam jednak pecha i zawsze za pozno dzwonie i dowiaduje sie ze piesek ma juz dom. Trafilam jednak na to forum i prosze o pomoc. Jestem z okolic Czestochowy i prosila bym o jakies informacje z tego regionu. Nie mam za bardzo jak jechac dalej po psa. Moge zapewnic ze oferuje mu cieply dom i milosc na jaka zasluguje. Prosze o pomoc. Pozdrawiam!

Posted

Szukam nowego domu • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych.

Tu masz link do forum amstaffów, gdzie w dziale "Szukam domu" są wszystkie aktualne psy do adopcji.
Napisz coś więcej o sobie, rodzinie, doświadczeniu z psami, a przede wszystkim jakiego psa szukasz. Czy to ma być młody pies, czy starszy? Czy zdrowy, czy może być jakiś wymagający leczenia? Czy ma to być pies sprawdzony, czy możesz podjąć ryzyko adopcji psa z nieznaną psychiką ze schroniska? Czy pies będzie mieszkać w bloku, czy w ogródku?

Posted

Mieszkam w domu jednorodzinnym z duzym podworkiem. Do najblizszego miasta mam kawalek.W okolicy jest duzo łąk, lasow...miejsce chyba idealne dla psiaka. Mieszkam z rodzicami i siostra, w domu nie ma malych dzieci. Mam 2 psiaki ktore jednak wola podworko od domu, tam moga szalec:) Jesli chodzi o doswiadczenie z psami to moge zapewnic ze mam duze. Sama je szkole, sa posluszne i karne. Nawet te uznawane za "mordercow"... Szukam zdrowego, mlodego psa a najlepiej suczki. Chce zaznaczyc ze nie mam zamiaru stworzyc nowej pseudohowowli jakich i tak jest juz za duzo. Zalezy i jednak na tym aby psiak byl z okolic Czestochowy bo nie mam mozliwosci jechac po niego gdzies dalej.