Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psów Rasowych- Lublin 13.06.2010r.

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saga200 napisał(a):
Viris, nie znalazłam żadnych zdjęć mojej kropki u ciebie... Chyba, że jestem ślepa albo mi się nie wyświetla, to mogłabyś mi wysłać na PW? ;)

Sądzę że jak już skończę wstawiać zdjęcia to coś dla siebie znajdziesz... Jak widać jeszcze przed nami BIS oddziału BOGi i BISy :)

Posted

To dopiero początek... ;) Dzisiaj niestety mam sporo pracy, ale postaram się po południu coś powstawiać - mam nadzieję że dziś uda się wszystko. Czekających z góry przepraszam i dziękuję za cierpliwość.

Posted

AnkaW napisał(a):
Narisowa jak wy się pięknie razem prezentujecie :loveu::loveu:

już mi tak nie słódź, bo nam palma odbije :evil_lol:
a fotki dostaniesz, dostaniesz :p

a na zdjęciach to k woli wyjaśnienia biegamy przed wręczeniem pucharu dla najbardziej utytułowanego psa mysliwskiego. oj było małe zamieszanie z tym pucharem, bo najpierw organizatorzy zapomnieli, że taki jest ufundowany, potem zaczęło się: co, po co, komu i dlaczego, bo w zasadzie nie było powiedziane czy pies z oddziału, czy na wystawie, tak czy inaczej - dla narisa. więc zaczęły się bisy, a tu ten puchar, więc wołają, ja lecę. jak staliśmy na przygotowawczym, to po nas szły weterany. to organizatorzy stwierdzili, że może jednak nie teraz - bo nie wypada "sugerować" sedziom, a tu marshak podchodzi i do narika - że weteran, no to kazali mi zejść... a nie jednak - wybiec, to polecieliśmy.
a potem, to narik trafił 6 w toto lotka :evil_lol: czyli jakimś cudem mania nas postawił na pudle najpiękniejszego psa oddziału lubelskiego.

Posted

narisowa napisał(a):
a na zdjęciach to k woli wyjaśnienia biegamy przed wręczeniem pucharu dla najbardziej utytułowanego psa mysliwskiego. oj było małe zamieszanie z tym pucharem, bo najpierw organizatorzy zapomnieli, że taki jest ufundowany, potem zaczęło się: co, po co, komu i dlaczego, bo w zasadzie nie było powiedziane czy pies z oddziału, czy na wystawie, tak czy inaczej - dla narisa. więc zaczęły się bisy, a tu ten puchar, więc wołają, ja lecę. jak staliśmy na przygotowawczym, to po nas szły weterany. to organizatorzy stwierdzili, że może jednak nie teraz - bo nie wypada "sugerować" sedziom, a tu marshak podchodzi i do narika - że weteran, no to kazali mi zejść... a nie jednak - wybiec, to polecieliśmy.
a potem, to narik trafił 6 w toto lotka :evil_lol: czyli jakimś cudem mania nas postawił na pudle najpiękniejszego psa oddziału lubelskiego.

To ja już całkiem pokręciłam, ale tyle zamieszania było no i to słońce tak prażyło... :evil_lol:

Posted

Dzięki za wyjaśnienia - czyli dobrze podpisałam zdjęcia. BIS oddziału będzie dzisiaj. Gratuluję ;)

evl - no słonko było zacne, właśnie zmieniam skórę...

Posted

Ja tak co wystawę.. karczycho i oczywiście "fotograficzna" prawa ręka z białym paskiem (zgięty łokieć) ;] Tym razem wzięłam ze soba spray z filtrem ale zapomniałam już na samą wystawę zabrać..

Posted

Viris napisał(a):
Ja tak co wystawę.. karczycho i oczywiście "fotograficzna" prawa ręka z białym paskiem (zgięty łokieć) ;] Tym razem wzięłam ze soba spray z filtrem ale zapomniałam już na samą wystawę zabrać..

O, ja mam tak samo! I też przechodzę wylinkę... Tyle, że ja jeszcze mam nos jak alkoholik...

Posted

Viris napisał(a):
Ja z nosa już zdarłam - ale teraz mam czerwony od kataru bo alergia mnie capnęła ;) A i jeszcze czoło mam zjarane, już po wylince ;p

Ja mam gorzej - zdarłam z nosa z nadzieją na powrót do normalności, a tu... nos nadal czerwony! Zużyję duużo podkładu...

Posted

Viris, gdybyś miała cos więcej Igora to bardzo proszę o przesłanie na priv albo linka do galerii... Czy mogę pożyczyć sobie foty na inne fora i na wątek pudlowy??

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja mam gorzej - zdarłam z nosa z nadzieją na powrót do normalności, a tu... nos nadal czerwony! Zużyję duużo podkładu...
Ja o podkładzie mogę pomarzyć na nosie podrażnionym od kataru i chusteczek ;p Się licytować będziemy ;]

Bura napisał(a):
Viris, gdybyś miała cos więcej Igora to bardzo proszę o przesłanie na priv albo linka do galerii... Czy mogę pożyczyć sobie foty na inne fora i na wątek pudlowy??
Będę miała z BOG jeszcze, wstawię tu najprawdopodobniej wieczorem. Odnośnie reszty piszę PW.

martikalbn napisał(a):
a myślałam że było chow chow, widziałam w telewizji panorama lubelskiej pokazywali wystawie rasy psów i chow chow był hmm. był taki piękny pies.
Mi też jakiś mignął, ale zdjęcia nie zrobiłam. Mógł być na wystawie ale nie zgłoszony.

Posted

To wyżej to chodzi o mopsy? Bo tak trochę z kontekstu wyrwane.

Bardzo przepraszam że wczoraj nie wstawiłam reszty zdjęć tak jak obiecywałam, ale zdarzył się mały wypadek.

BIS Oddziału Lublin :