Saga200 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Viris, nie znalazłam żadnych zdjęć mojej kropki u ciebie... Chyba, że jestem ślepa albo mi się nie wyświetla, to mogłabyś mi wysłać na PW? ;) Quote
narisowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TBpbnRF_Y7I/AAAAAAAAAQA/ZMFwzjBAdYw/s512/016.jpg który to sędzia ?? obaj panowie są sedziami, po lewej m. olejnik, po prawej - ostrowski. olejnik nie sedziował na wystawie, był speakerem. Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Saga200 napisał(a):Viris, nie znalazłam żadnych zdjęć mojej kropki u ciebie... Chyba, że jestem ślepa albo mi się nie wyświetla, to mogłabyś mi wysłać na PW? ;) Sądzę że jak już skończę wstawiać zdjęcia to coś dla siebie znajdziesz... Jak widać jeszcze przed nami BIS oddziału BOGi i BISy :) Quote
Saga200 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 O matko, to ja myślałam, że już skończyłaś :crazyeye: Więc czekam cierpliwie ^^ Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To dopiero początek... ;) Dzisiaj niestety mam sporo pracy, ale postaram się po południu coś powstawiać - mam nadzieję że dziś uda się wszystko. Czekających z góry przepraszam i dziękuję za cierpliwość. Quote
whitewestie Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Świetne te zdjęcia!!! Na youtubie pojawiły się dość dobrej jakości filmy z ringu westów. Tu link do suk, klasy pośredniej (bo występuje Sara), ale dostępne są filmy ze wszystkich klas, psy/suki. Warto zerknąć, jak pieski wyglądają w ruchu. http://www.youtube.com/watch?v=C5Xaiuxu4rk Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 whitewestie napisał(a):Świetne te zdjęcia!!! Dziękuję :p Quote
narisowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 AnkaW napisał(a):Narisowa jak wy się pięknie razem prezentujecie :loveu::loveu: już mi tak nie słódź, bo nam palma odbije :evil_lol: a fotki dostaniesz, dostaniesz :p a na zdjęciach to k woli wyjaśnienia biegamy przed wręczeniem pucharu dla najbardziej utytułowanego psa mysliwskiego. oj było małe zamieszanie z tym pucharem, bo najpierw organizatorzy zapomnieli, że taki jest ufundowany, potem zaczęło się: co, po co, komu i dlaczego, bo w zasadzie nie było powiedziane czy pies z oddziału, czy na wystawie, tak czy inaczej - dla narisa. więc zaczęły się bisy, a tu ten puchar, więc wołają, ja lecę. jak staliśmy na przygotowawczym, to po nas szły weterany. to organizatorzy stwierdzili, że może jednak nie teraz - bo nie wypada "sugerować" sedziom, a tu marshak podchodzi i do narika - że weteran, no to kazali mi zejść... a nie jednak - wybiec, to polecieliśmy. a potem, to narik trafił 6 w toto lotka :evil_lol: czyli jakimś cudem mania nas postawił na pudle najpiękniejszego psa oddziału lubelskiego. Quote
evel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 narisowa napisał(a):a na zdjęciach to k woli wyjaśnienia biegamy przed wręczeniem pucharu dla najbardziej utytułowanego psa mysliwskiego. oj było małe zamieszanie z tym pucharem, bo najpierw organizatorzy zapomnieli, że taki jest ufundowany, potem zaczęło się: co, po co, komu i dlaczego, bo w zasadzie nie było powiedziane czy pies z oddziału, czy na wystawie, tak czy inaczej - dla narisa. więc zaczęły się bisy, a tu ten puchar, więc wołają, ja lecę. jak staliśmy na przygotowawczym, to po nas szły weterany. to organizatorzy stwierdzili, że może jednak nie teraz - bo nie wypada "sugerować" sedziom, a tu marshak podchodzi i do narika - że weteran, no to kazali mi zejść... a nie jednak - wybiec, to polecieliśmy. a potem, to narik trafił 6 w toto lotka :evil_lol: czyli jakimś cudem mania nas postawił na pudle najpiękniejszego psa oddziału lubelskiego. To ja już całkiem pokręciłam, ale tyle zamieszania było no i to słońce tak prażyło... :evil_lol: Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dzięki za wyjaśnienia - czyli dobrze podpisałam zdjęcia. BIS oddziału będzie dzisiaj. Gratuluję ;) evl - no słonko było zacne, właśnie zmieniam skórę... Quote
evel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To widzę, że nie tylko ja przechodzę wylinkę... :shake: Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ja tak co wystawę.. karczycho i oczywiście "fotograficzna" prawa ręka z białym paskiem (zgięty łokieć) ;] Tym razem wzięłam ze soba spray z filtrem ale zapomniałam już na samą wystawę zabrać.. Quote
LadyS Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Viris napisał(a):Ja tak co wystawę.. karczycho i oczywiście "fotograficzna" prawa ręka z białym paskiem (zgięty łokieć) ;] Tym razem wzięłam ze soba spray z filtrem ale zapomniałam już na samą wystawę zabrać.. O, ja mam tak samo! I też przechodzę wylinkę... Tyle, że ja jeszcze mam nos jak alkoholik... Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ja z nosa już zdarłam - ale teraz mam czerwony od kataru bo alergia mnie capnęła ;) A i jeszcze czoło mam zjarane, już po wylince ;p Quote
LadyS Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Viris napisał(a):Ja z nosa już zdarłam - ale teraz mam czerwony od kataru bo alergia mnie capnęła ;) A i jeszcze czoło mam zjarane, już po wylince ;p Ja mam gorzej - zdarłam z nosa z nadzieją na powrót do normalności, a tu... nos nadal czerwony! Zużyję duużo podkładu... Quote
Bura Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Viris, gdybyś miała cos więcej Igora to bardzo proszę o przesłanie na priv albo linka do galerii... Czy mogę pożyczyć sobie foty na inne fora i na wątek pudlowy?? Quote
martikalbn Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a myślałam że było chow chow, widziałam w telewizji panorama lubelskiej pokazywali wystawie rasy psów i chow chow był hmm. był taki piękny pies. Quote
essence67 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ja mam zdjęcie chow chow. Może nie był wystawiany. Quote
Viris Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja mam gorzej - zdarłam z nosa z nadzieją na powrót do normalności, a tu... nos nadal czerwony! Zużyję duużo podkładu...Ja o podkładzie mogę pomarzyć na nosie podrażnionym od kataru i chusteczek ;p Się licytować będziemy ;] Bura napisał(a):Viris, gdybyś miała cos więcej Igora to bardzo proszę o przesłanie na priv albo linka do galerii... Czy mogę pożyczyć sobie foty na inne fora i na wątek pudlowy??Będę miała z BOG jeszcze, wstawię tu najprawdopodobniej wieczorem. Odnośnie reszty piszę PW. martikalbn napisał(a):a myślałam że było chow chow, widziałam w telewizji panorama lubelskiej pokazywali wystawie rasy psów i chow chow był hmm. był taki piękny pies.Mi też jakiś mignął, ale zdjęcia nie zrobiłam. Mógł być na wystawie ale nie zgłoszony. Quote
Jarek3331 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 fotek brak ale rase wygrał: mł.ch.pl GUSTAW ADOLF Baudolino (jest tujaj chyba gdzies na jednej fotce) Quote
Viris Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 To wyżej to chodzi o mopsy? Bo tak trochę z kontekstu wyrwane. Bardzo przepraszam że wczoraj nie wstawiłam reszty zdjęć tak jak obiecywałam, ale zdarzył się mały wypadek. BIS Oddziału Lublin : Quote
Recommended Posts