Viris Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Puchar dla najbardziej utytułowanego psa myśliwskiego (?) Quote
evel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Viris napisał(a):Puchar dla najbardziej utytułowanego psa myśliwskiego (?) Oddziału Lubelskiego ;) Naris to wymiatacz :evil_lol: Quote
Viris Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 evl napisał(a):Oddziału Lubelskiego ;) Naris to wymiatacz :evil_lol:W katalogu nie jest zaznaczone że z Oddziału, a BIS oddziału jest oddzielnie (strasznie dużo psów było), stąd ten znak zapytania. A Narisa znam od lat ;p Hawanka napisał(a):Viris a czy posiadasz fotki z Bisu Gr IXTak jak pisałam, mam wszystkie BISy i BOGi oraz inne "puchary" wręczane na honorowym. Quote
AnkaW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Narisowa jak wy się pięknie razem prezentujecie :loveu::loveu: Quote
AnkaW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 milamini napisał(a): Aniu W.- było miło w końcu Cię poznać osobiście- Karacik cudny, bidule uziemione obmacam pewnie w W-wie. Bo to będzie nasz ostatni występ w tym kraju zapewne. Ja również bardzo się cieszę, że mnie znalazłaś i mogłyśmy w końcu się poznać. Mizianka dla rudej Cogiśki. Quote
martikalbn Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A był chow chow na wystawy?? czy jest tam zdjęcia Chow chow:)?? Quote
Recommended Posts