ulvhedinn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cholera, Brazowa, zainspirowałas mnie- kupujesz nam szafę!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Nie ma sprawy,bylescie szyły dla piesków! Quote
szuwar Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ostatni tydzień był dla małej strasznie ciężki. Nie pomagały getry i kubraczki. W łapki zimno, w dupkę zimno, w uszy też. Musztarda wszelkimi siłami unikała wychodzenia na dwór. Zakopywała się w kocyki i "znikała" z domu. Można było ją wołać i wołać, ale póki się jej nie znalazło to nie dawała znaku życia. Nawet przestała sikać w domu, żeby tylko nie prowokować nas do wyciągania jej na mróz. Bieda z niej straszna. A to dopiero początek zimy... Quote
Betbet Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 szuwar a jeszcze paczka nie dojszła?:( Biedna Muszti Muszti...dla niej to jakis specjalny kombinezon potrzebny Quote
szuwar Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Betbet, doszła, przepraszam - zapomniałam napisać... Za radą Brązowej przypominam sobie właśnie z czasów dzieciństwa jak się szyje ubranka dla lalek. Ale najbardziej to jej te patyczkowate łapki dokuczają - czas kupić jakieś fajne butki:) Quote
ulvhedinn Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zupełnie jakbys o mojej Lalce pisała..... Quote
gameta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Betbet']Utnij patyczki:p[/QUOTE] Weź, i co? będzie ją po śniegu turlać?! Masz może stare łaty, takie na przetarte łokcie? Ze skóry? Można by z tego buciki zrobić - takie woreczki... Quote
Betbet Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Turlac jak turlać...przymocuje płozy i bedzie kadłubek ciągac... Quote
wszpasia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Betbet']Turlac jak turlać...przymocuje płozy i bedzie kadłubek ciągac...[/QUOTE] Hahaha, podczytuję sobie tą wymianę pomysłów i właśnie chyba się trochę posikałam ze śmiechu;) Quote
gameta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Płozy to do patyczków się przyczepia - wyobrażasz sobie konia na biegunach w wersji kadłubek?! Wszpasia, a Ty tu skąd ;-) Gdzie jesteś ? Quote
wszpasia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='gameta']Wszpasia, a Ty tu skąd ;-) Gdzie jesteś ?[/QUOTE] A ja tu z doma - musiała wcześniej wrócić, bo tam jeszcze nic pewnego a tu UP chciał mnie przesłuchać.. Quote
gameta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='wszpasia']chciał mnie przesłuchać..[/QUOTE] i co im zaśpiewałaś ? Quote
szuwar Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Betbet, przegapiłam Twego posta!!!! Jak możesz!!! Wiesz jakby jej zimno w brzuszek było?!?!?!? Quote
Betbet Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 gameta...dżizas! koń na biegunach jest do bujania...Musztarde chcesz bujać?ona ma dobrze jechać a nie się bujać! W łapki zimno- źle w brzuszek zimno - źle... ale kadłubkowi łatwiej uszyć kubrak!!! Nie trzeba dziurek na tyczki wycinać! Quote
gameta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ja uważam, że bez sensu psa stresować - przysposobić do pampersów i nie męczyć nachalnymi spacerami zimą o! Quote
brazowa1 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='gameta']ja uważam, że bez sensu psa stresować - przysposobić do pampersów i nie męczyć nachalnymi spacerami zimą o![/QUOTE] zapamietam... Quote
gameta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='brazowa1']zapamietam...[/QUOTE] Twoja Saga też ma awersję do solonych ulic i powszechnego zimna, więc zamiast pamiętać mogłabyć zastosować. Quote
ulvhedinn Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Kurcze, a wiecie co, pampers- to mi się podoba!!!!!! (ktos mi dzis nalał do łóżka) Quote
Betbet Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pampers - bo radośniej jest psiakom, gdy wychodza tylko w lato Quote
brazowa1 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='gameta']Twoja Saga też ma awersję do solonych ulic i powszechnego zimna, więc zamiast pamiętać mogłabyć zastosować.[/QUOTE] awersja do soli nie przeszkadza jej raczo pomykac wsród śniegu i w tymże załatwiac swoje potrzeby. Betbet,ostatnio myslalłam, o Twoim zacieciu do globalnej zmiany swita,aktywnosci społecznej i o tym,że powinnaś wybrac drogę polityka. na pewno bede na Ciebie głosować,bez szyderstwa to piszę. Quote
Betbet Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Może jednak już nie myśl więcej:-o A tak serio, nie zrozumiałam kompletnie ani słowa z tego co mówiłaś do mnie ostatnio przez telefon. W każdym razie muszę Ci przekazać jakoś pieniądze, bo niebawem wyjeżdżam i nie będę już mogła podskoczyć do schroniska. Politykiem nie chcę być, dziękuję, postoję;) Quote
brazowa1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 aaa,tak myslałam,ze nie zrozumiałaś,bo gadałam równoczesnie do Ciebie,do kolezanki i do siebie (o tym,co ma sobie gdzie wsadzić). kiedy możesz? i kiedy chcesz? Quote
Betbet Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 moge jutro, pojutrze, popojutrze po godzinie 18:00 chetnie we Wrzeszczu,potem mnie juz nie ma. Moge Ci też przelać na konto, co byłoby najwygodniejsze;) Quote
brazowa1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Oko,a gdzie konkretnie? gdzie we wrzeszczu? wszedzie mogę podejść. Quote
Recommended Posts