Jump to content
Dogomania

PInczer Musztarda dwukrotnie uratowana,jest bezpieczna,aż trudno w to uwierzyć.

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatni tydzień był dla małej strasznie ciężki. Nie pomagały getry i kubraczki. W łapki zimno, w dupkę zimno, w uszy też. Musztarda wszelkimi siłami unikała wychodzenia na dwór. Zakopywała się w kocyki i "znikała" z domu. Można było ją wołać i wołać, ale póki się jej nie znalazło to nie dawała znaku życia. Nawet przestała sikać w domu, żeby tylko nie prowokować nas do wyciągania jej na mróz. Bieda z niej straszna. A to dopiero początek zimy...

Posted

Betbet, doszła, przepraszam - zapomniałam napisać...

Za radą Brązowej przypominam sobie właśnie z czasów dzieciństwa jak się szyje ubranka dla lalek. Ale najbardziej to jej te patyczkowate łapki dokuczają - czas kupić jakieś fajne butki:)

Posted

[quote name='Betbet']Utnij patyczki:p[/QUOTE]

Weź, i co? będzie ją po śniegu turlać?!
Masz może stare łaty, takie na przetarte łokcie? Ze skóry? Można by z tego buciki zrobić - takie woreczki...

Posted

[quote name='Betbet']Turlac jak turlać...przymocuje płozy i bedzie kadłubek ciągac...[/QUOTE]

Hahaha, podczytuję sobie tą wymianę pomysłów i właśnie chyba się trochę posikałam ze śmiechu;)

Posted

[quote name='gameta']Wszpasia, a Ty tu skąd ;-) Gdzie jesteś ?[/QUOTE]

A ja tu z doma - musiała wcześniej wrócić, bo tam jeszcze nic pewnego a tu UP chciał mnie przesłuchać..

Posted

gameta...dżizas! koń na biegunach jest do bujania...Musztarde chcesz bujać?ona ma dobrze jechać a nie się bujać!

W łapki zimno- źle
w brzuszek zimno - źle...
ale kadłubkowi łatwiej uszyć kubrak!!! Nie trzeba dziurek na tyczki wycinać!

Posted

[quote name='gameta']Twoja Saga też ma awersję do solonych ulic i powszechnego zimna, więc zamiast pamiętać mogłabyć zastosować.[/QUOTE]

awersja do soli nie przeszkadza jej raczo pomykac wsród śniegu i w tymże załatwiac swoje potrzeby.

Betbet,ostatnio myslalłam, o Twoim zacieciu do globalnej zmiany swita,aktywnosci społecznej i o tym,że powinnaś wybrac drogę polityka. na pewno bede na Ciebie głosować,bez szyderstwa to piszę.

Posted

Może jednak już nie myśl więcej:-o
A tak serio, nie zrozumiałam kompletnie ani słowa z tego co mówiłaś do mnie ostatnio przez telefon. W każdym razie muszę Ci przekazać jakoś pieniądze, bo niebawem wyjeżdżam i nie będę już mogła podskoczyć do schroniska.

Politykiem nie chcę być, dziękuję, postoję;)