a.piurek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Wunia']ja odpadam zaraz spać ... jutro w ciągu dnia będę poza zasięgiem, odezwę się wieczorem ;)[/QUOTE] A co z ka(wunią) będzie? Kto jutro serwuje? Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='a.piurek']A co z ka(wunią) będzie? Kto jutro serwuje?[/QUOTE] pewnie polubek w środku nocy:D:D:D Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']pewnie polubek w środku nocy:D:D:D[/QUOTE] a jakże pobudka o 6 Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='a.piurek']A co z ka(wunią) będzie? Kto jutro serwuje?[/QUOTE] [quote name='Lu_Gosiak']pewnie polubek w środku nocy:D:D:D[/QUOTE] [quote name='polubek']a jakże pobudka o 6[/QUOTE] no, i wszystko jasne :D:D:D Jak ktoś chce cieplutką to z mikrofalówki :D Quote
a.piurek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Wunia']no, i wszystko jasne :D:D:D Jak ktoś chce cieplutką to z mikrofalówki :D[/QUOTE] Z mikrofalówki? Ble ble ble.... Jakby co to w Pieskowie z ciśnieniówki Krupsa świeżo zmieloną podają Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Wunia']to Wujek Cajus płochliwe preferuje????[/QUOTE] Takie z mikrofalówką :cool3: [quote name='ilon_n']ehhh, o tej porze powoli zachodzę .. :evil_lol: .. do domku niebawem ..[/QUOTE] Słowo niebawem nabrało dziś zupełnie nowego znaczenia:mad:. [quote name='ilon_n']a u mnie to wszystko z mikrofali :oops: .. i nie ma wyjścia .. musi być najlepsze, bo innego brak .. :p[/QUOTE] Nie ma. Ale żyję :evil_lol:. [quote name='Wunia']Jak ktoś chce cieplutką to z mikrofalówki :D[/QUOTE] Właśnie sobie zrobiłem :lol:. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Cajus JB'] 1. Słowo niebawem nabrało dziś zupełnie nowego znaczenia:mad:. 2. Nie ma. [B]Ale żyję[/B] :evil_lol:. 3. Właśnie sobie zrobiłem [/QUOTE] ad.1. No bo ja czasem wracam tak ... jak Ty zawsze wychodzisz :evil_lol: .. czyli dłuuuuuugo .. ad.2. I to właśnie zastanawia, jakim cudem?? przecież Ty nawet tego nie jadasz!! ad.3. To pochwal się jeszcze swoim przepisem na kawę parzoną w mikrofalówce!!! bleeeeeee swoją drogą myśl o tej z Krupsa nie daje mi zasnąć .. efekt zupełnie jak po kawie ;) Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='ilon_n']ad.1. No bo ja czasem wracam tak ... jak Ty zawsze wychodzisz :evil_lol: .. czyli dłuuuuuugo .. ad.2. I to właśnie zastanawia, jakim cudem?? przecież Ty nawet tego nie jadasz!! ad.3. To pochwal się jeszcze swoim przepisem na kawę parzoną w mikrofalówce!!! bleeeeeee swoją drogą myśl o tej z Krupsa nie daje mi zasnąć .. efekt zupełnie jak po kawie ;)[/QUOTE] ad.ad.1. Ja wychodzę z klasą :cool1: ad.ad.2. Bo nigdy nic mi nie zostawicie :angryy: ad.ad.3. Dużo kawy. Mało wody. 2 minuty. Mleczko :loveu: Zaraz przyjdę i Ciebie ululam. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Cajus JB'] ad.ad.1. Ja wychodzę z klasą :cool1: ad.ad.2. Bo nigdy nic mi nie zostawicie :angryy: ad.ad.3. Dużo kawy. Mało wody. 2 minuty. Mleczko :loveu: Zaraz przyjdę i Ciebie ululam.[/QUOTE] ad.ad.ad.1 a ja wracam ze szkoły .. z klasą .. :knajpa: .. :diabloti: Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='ilon_n']ad.ad.ad.1 a ja wracam ze szkoły .. z klasą .. :knajpa: .. :diabloti:[/QUOTE] [URL="http://allegro.pl/item1030843179_6_krow_w_tragicznym_stanie_zaglodzone_i_chore.html"]:BIG:[/URL] Rozrywkowa ilon_n Quote
polubek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja idę sobie strzelić to co zwykle :cool3:. Witaj Gapcio. Quote
Ellig Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czesc,dziekuje za espresso(Wunie), pora zobaczyc co nawyrabialiscie:) Quote
Mysza2 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witam i pozdrawiam Gapiszona :) :) Gapciowe Cioteczki zaglądajcie czasem na wątek Volwerinka nawet tylko po to żeby tylko podnosić i żeby wątek żył tak jak Gapciowy. Trzymam kciuki za dobry domek dla Gapcia. [url]http://www.dogomania.pl/threads/183449-Przyzwolenie-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-zagryzienie-lub-hotel-brakuje-250-z%C5%82/page40?p=14629377#post14629377[/url] Quote
Szarotka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Cajus JB']Ja idę sobie strzelić to co zwykle :cool3:. Witaj Gapcio.[/QUOTE] Jestem ciekawa co strzelasz :):) Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Szarotka']Jestem ciekawa co strzelasz :):)[/QUOTE] Ano to. [quote name='Cajus JB']Dużo kawy. Mało wody. 2 minuty. Mleczko :loveu:[/QUOTE] Gapcio. Wujek Cajus umieści Ciebie w jeszcze jednej galerii dzisiaj. Quote
polubek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Cajus JB'] Gapcio. Wujek Cajus umieści Ciebie w jeszcze jednej galerii dzisiaj.[/QUOTE] wujo pochwal się gdzie Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='polubek']wujo pochwal się gdzie[/QUOTE] Odkrywam tajemnicę gdzie mnie jeszcze pełno na nk [url]http://nasza-klasa.pl/#profile/33050822/gallery/album/3/11[/url] Quote
mmd Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wunia poprosiła mnie o ogłoszenie jej zgonu na dziś - w szkole było zimno i w doopsko twardo. Quote
polubek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='mmd']Wunia poprosiła mnie o ogłoszenie jej zgonu na dziś - w szkole było zimno i w doopsko twardo.[/QUOTE] to jej nie będzie tak? no to nie. jak nie to nie to ja też zabieram zabawki i idę do swojej piaskownicy :obrazic::diabloti: Quote
Nikus Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='polubek']to jej nie będzie tak? no to nie. jak nie to nie to ja też zabieram zabawki i idę do swojej piaskownicy :obrazic::diabloti:[/QUOTE] jak Cię znam to ......nie:evil_lol: i to bez "albo":diabloti: Quote
Recommended Posts