ronja Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Był dziś u nas Piotr. Ćwiczyliśmy z Kaluszkiem komendy, które będą pomocne jak urodzi się Fifi. Ładnie poszło. Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Bo to baaaaaaaaaardzo pojętny i mądry uczeń jest! :) Brawo, Kaluszku! Jesteś teraz poważnym Wujciem dla Opajki, za chwilę będziesz dla Fifi - czasy Dżi Aj Dżoła muszą być już tylko miłym i zabawnym wspomnieniem ;) Quote
Ellig Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kaluchny jak zawsze jestem z Ciebie bardzo dumna:) Quote
Ewa Marta Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Ale jestem prosię... dopiero dzisiaj zajrzałam na wątek Kaluszka. Cieszę się, że ładnie ćwiczy. No, ale jak ma nie ćwiczyć, skoro kocha Cię Marta bardzo:-) Mam wrażenie, że najbardziej spośród stadka w Twoim domu:-) Quote
ronja Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Była dziś Ewa:) Przywiozła zabaweczki dla Kaluszka i niezastąpione ciasteczka wątróbkowe, które zawsze powodują uśmiech na Kaluszkowym pyszczku [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/204/kair241.jpg/][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/416/kair241.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ewa Marta Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Kaluszek jest przekochanym psem!!! Czy wiecie, że dzisiaj kładl się koło mnie na trawie , przewracał i dawal brzusio do głaskania? Mogłam go tarmosić przytulać... pozwalał na wszystko:-) Kochany Kaluszek!!!! One wszystkie są cudowne, ale Kajuś zrobił tak niesamowite postępy, że płakać mi się chce ze wzruszenia, jak widzę jego radosny pyszczek i ogon latający tak dookoła, że mam wrażenie, że zaraz się odkręci;-) Quote
mysza 1 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 To prawda, ogon może mu się kiedyś odkręcić :) Drobinka będzie tęsknić za stadkiem przez jakiś czas, ładnie się wkomponowała :) Quote
Lemoniada Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 A skąd Ewa bierze te ciasteczka? Można je gdzieś kupić? :) Quote
ronja Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ewa piecze je sama, ale też można kupić na bazarkach robionych przez WiosnaA. Pachną pięknie i smakują wszystkim psiakom. Quote
Ellig Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [url]http://img204.imageshack.us/img204/416/kair241.jpg[/url] Mordule kochane .Kaluchny swoimi minami przebije wszystkie inne:) Quote
Ewa Marta Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 A Pan Jacek adoptujący Opajkę powiedział, że Kaluch jest ładny i bardzo sympatyczny:-) I lubię go za to jeszcze bardziej:-) Quote
Nutusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Zna się człowiek na rzeczy po prostu i ma DOBRY GUST! :) Quote
Ellig Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Ewa Marta']A Pan Jacek adoptujący Opajkę powiedział, że Kaluch jest ładny i bardzo sympatyczny:-) I lubię go za to jeszcze bardziej:-)[/QUOTE] Pozdrowienia dla Pana Jacka!:) Quote
ronja Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kupiłam Kaluszkowi wczoraj nową obróżkę. I nową zabaweczkę, z którą się nie rozstaje i piszczy nią jak nawiedzony zagłuszając wszystko (nawet rozmowę telefoniczną z Myszą;)) Quote
Ellig Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='ronja']Kupiłam Kaluszkowi wczoraj nową obróżkę. I nową zabaweczkę, z którą się nie rozstaje i piszczy nią jak nawiedzony zagłuszając wszystko (nawet rozmowę telefoniczną z Myszą;))[/QUOTE] Kaluchny kochany ale musi sie cieszyc:) Quote
Ewa Marta Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='ronja']Kupiłam Kaluszkowi wczoraj nową obróżkę. I nową zabaweczkę, z którą się nie rozstaje i piszczy nią jak nawiedzony zagłuszając wszystko (nawet rozmowę telefoniczną z Myszą;))[/QUOTE] Dzięki Marta!!! Jemu tak mało trzeba do radości;-) Taki dzieciuch z niego jest:-) A zabaweczki ode mnie już mu się znudziły? :-) Quote
mysza 1 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='ronja']Kupiłam Kaluszkowi wczoraj nową obróżkę. I nową zabaweczkę, z którą się nie rozstaje i piszczy nią jak nawiedzony zagłuszając wszystko (nawet rozmowę telefoniczną z Myszą;))[/QUOTE] Dodam, że dzwonił rano Bartek i ledwo go słyszałam a wieczorem rozmawiałam z Martą i towarzyszył mi ten sam piękny dźwięk ;) Quote
ronja Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kaluszek od wczoraj po południu ma rozwolnienie. Na noc dostał nifurosazyd, ale w nocy zrobił w domu dwie kupowe kałuże. Od 3 dni też wymiotuje rano żółcią. Mam nadzieję, że to nic poważnego:-( a tu nasz wczorajszy spacerek nad stawem [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/402/22255325.jpg/][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7544/22255325.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ellig Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Piekne zdjecie:) Kaluchny co z tobą? Wracaj szybciutko do zdrowia. Quote
ronja Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kaluchny odmówił sniadania:( naprawdę musi coś być nie tak. muszę teraz jechać do lekarza ze sobą, ale jak wrócimy i nadal będzie miał rozwolnienie i nie będzie jadł, to chyba podam mu sedalin i zawiozę go do weta Quote
Recommended Posts