ronja Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 po ryżyku sensacji nie ma, porcje już większe, więc Kaluchny zadowolony. Bartek podnosi w ramach ćwiczeń Kaluszka i nosi na rękach pod domu. nie wyrywa się, ale jakbyśmy chcieli zanieść go do samochodu, od razu by wiedział i dostał swojej paniki. Quote
Ellig Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Cudowne, wspaniale wiadomosci!:) Tak trzymajcie dalej! Zdrowka!:) Quote
Ewa Marta Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Jak cudownie, że już normalnie może jeść:-) Kaluszku, przesyłam Ci całusa w piękny nosek:-) Quote
mysza 1 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Widziałam wczoraj Dzidziusia :) miał wyśmienity humor, latał jak zwykle, merdał i gadał z Martą :) Próbowałam zrobić zdjęcie ale się nie udało, bo miał motorek w pupie cały czas ;) Zupełnie nie widać po nim choroby :) Jakby wypiękniał ;) Quote
Ewa Marta Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='mysza 1']Widziałam wczoraj Dzidziusia :) miał wyśmienity humor, latał jak zwykle, merdał i gadał z Martą :) Próbowałam zrobić zdjęcie ale się nie udało, bo miał motorek w pupie cały czas ;) Zupełnie nie widać po nim choroby :) Jakby wypiękniał ;)[/QUOTE] Zawsze był piękny, tylko bardziej wewnętrznie:-) Teraz wychodzi to na wierzch;-) Super, że motorek wrócił na swoje miejsce:-) Quote
ronja Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='mysza 1']Widziałam wczoraj Dzidziusia :) miał wyśmienity humor, latał jak zwykle, merdał i gadał z Martą :) Próbowałam zrobić zdjęcie ale się nie udało, bo miał motorek w pupie cały czas ;) Zupełnie nie widać po nim choroby :) [B]Jakby wypiękniał[/B] ;)[/QUOTE] :iloveyou: a ja mam wrażenie, że choroba zblizyła Dzidziusia Dziusia do mnie Quote
Ewa Marta Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 (edited) [quote name='ronja']:iloveyou: a ja mam wrażenie, że choroba zblizyła Dzidziusia Dziusia do mnie[/QUOTE] Marta, on zawsze był z Tobą blisko:-) Sądzę że nikogo nigdy nie dopuścił do siebie tak, jak Ciebie:-) Edited August 20, 2012 by Ewa Marta Quote
Nutusia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 No, to Kaluch już za zakrętem - po prostej może mknąć jak błyskawica! :) Baaaaardzo się cieszę. Quote
ronja Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 faktura za leczenie i badania i puszki - 387zł. za dojazdy jeszcze nie policzyłam, ale wystawiając rachunek, wyslę Ewie dokładną rozpiskę [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/f387.jpg/][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/1975/f387.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ewa Marta Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Marta, bardzo dziękuję, zaraz poleci przelew:-) Jutro będzie na koncie u wetów. Bardzo dziękuję za całość, również za ulgowe policzenie leczenia Kaluszka:-) Jak tylko uporasz się z policzeniem tych wszystkich jazd, daj znać:-) Quote
ronja Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Kaluchny od wczorajszego popołudnia je już swoje suche. Rewolucji nie ma:) Zapomniałam, więc wklejam jego zaległe wyniki badań. Niestety tego trzeciego badania nie mam - ale poza górną granicą trzustki wszystko było ok. Quote
Ewa Marta Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Bardzo się cieszę, że Kaluszek dobrze się już czuje:-) Dzięki Waszej szybkiej reakcji po tym zapaleniu prawie nie ma śladu:-) Skoro zjada normalna karmę i nic, to jest naprawdę bomba:-) Quote
Nutusia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Takiego twardziela byle co nie pokona! ;) Super, Kaluszku, jesteś dzielny gość :) Quote
Olga132 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Przepraszam że tak się wcinam w ten wątek ale chciałam zaprosić do pomocy w przeprowadzeniu konkursu na budę dla psa na wsi. Nie wiem może jestem naiwna ale mam taką cichą nadzieję, że dzięki takiej akcji kilka psów spędzi mrozy w budzie a nie metalowej beczce. Zerknijcie chociaż...może macie jakieś sugestie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231402-Fundacja-JAK-PIES-Z-KOTEM-Konkurs-na-bud%C4%99-dla-psa-og%C5%82oszony-na-wsi Quote
ronja Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Kaluchny z ręki Bartka. Robimy sobie przerwę. Jakby coś się działo (tfu tfu), będziemy dzwonić do Ewy. Edited September 23, 2012 by ronja Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Jak zwykle cudny Uszatek - bez względu na to, z... czyjej ręki :) Wszystkiego dobrego dla Całej Rodziny! Quote
mysza 1 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Zaskakująco dobrze wyszedł ;) zwłaszcza na drugim zdjęciu. Uszy ma niestabilne ;) Quote
ronja Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 a Ty nie dotrzymałaś obietnicy:) miałaś napisać, że Kaluchny vel Dzidziuś Dziuś jest piękny:) ps. rodzina jeszcze nie w komplecie, ale mam nadzieję, że za tydzień już stado się powiększy:) Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 W takim razie kciuki za Nowego Członka Stada i jego bezpieczne przyjście na Świat :) Quote
mysza 1 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ronja']a Ty nie dotrzymałaś obietnicy:) miałaś napisać, że Kaluchny vel Dzidziuś Dziuś jest piękny:) ps. rodzina jeszcze nie w komplecie, ale mam nadzieję, że za tydzień już stado się powiększy:)[/QUOTE] Przecież napisałam ;) Zakakująco dobrze oznacza, ze jest piękny :) ;) Bezwzględnie ;) Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Marta, trzymajcie się:-) Kaluszek jest najpiękniejszy:-) Quote
Ellig Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Kaluchny!!!!!!!!!!!!!Cudny, kochany psiak:) Marta wszystkiego najlepszego dla Was:) Quote
Ewa Marta Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Kaluszek lada moment powita nowego członka Rodziny - Filipka, który urodził się wczoraj rano:-) Mamusia i synek czują się dobrze. Filipek jest prześliczny, zdrowy i grzeczny:-) Quote
Nutusia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Już się urodził?... Ekspresowo :) Szczęśliwa Rodzinko - gratuluję i życzę samych pięknych i radosnych dni! Quote
Recommended Posts