Ewa Marta Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Nutusia']A do nas nie zajrzysz?... Masz ostatnią szansę na zobaczenie Krecika na żywo, bo jest szansa, że w sobotę do domku go już Pańcia zabierze! A gdybyś była w niedzielę, masz szansę się załapać na świeżo wędzoną szyneczkę... :)[/QUOTE] Kochana Nutusiu, nie dam rady obskoczyć dwóch miejsc:-( Musze wyrobić się tak, żeby wyjść na spacer o 14 z moimi psiurami. Soboty i niedziele są im poświęcone i w te dni łazimy bez opamiętania na spacery, bawimy się, spędzamy jednym słowem wspólnie czas. U Marty nie byłam szmat czasu, a jest tam sporo psiaków do powitania, wytulenia. No i Kajuś, kóremu musze się przyjrzeć z bliska, Sonieczka, która jest dla mnie wyzwaniem:-) Marzy mi się, żeby chciala podejść do mnie na dłużej niż na chwilę... Może następnym razem skoczę do Was:-) Quote
Nutusia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Nieustająco zapraszamy! W lesie coraz piękniej, możemy się na spacer z psami nawet umówić. A może potem uda się je domowo zaprzyjaźnić?... :) A jak nie - weźmiemy herbatkę w termosie na wynos i ciasto ze śliwkami do kieszeni! :) Quote
Ellig Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ewa jestem mam dla Kajusia worek karmy:) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie:) Quote
ronja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cześć Ellig:) Kaluchny dziękuje za karmę (wlasnie leży obok mnie na kanapie, jak zwykle gniotąc moje dziewczyny;)) Quote
Ellig Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='ronja']Cześć Ellig:) Kaluchny dziękuje za karmę (wlasnie leży obok mnie na kanapie, jak zwykle gniotąc moje dziewczyny;))[/QUOTE] Czesc, czesc, czytalam od poczatku caly watek, ogladalam zdjecia i jestem pod wrazeniem, ogromu Waszego ciepla, dobra, kompetencji, pracy:) Zdjecia to po prostu miod na serce:) Ja zaczynam od karmy wspomaganie Kaira bo z pieniedzmi u mnie krucho a mam odlozony kupiony worek karmy.Poszukam tez rzeczy na bazarki i jakos sobie razem poradzimy:) Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Ellig']Czesc, czesc, czytalam od poczatku caly watek, ogladalam zdjecia i jestem pod wrazeniem, ogromu Waszego ciepla, dobra, kompetencji, pracy:) Zdjecia to po prostu miod na serce:) Ja zaczynam od karmy wspomaganie Kaira bo z pieniedzmi u mnie krucho a mam odlozony kupiony worek karmy.Poszukam tez rzeczy na bazarki i jakos sobie razem poradzimy:)[/QUOTE] No właśnie.... Są tacy ludzie, na których można polegać jak na Zawiszy:loveu: Taka właśnie jesteś Eluniu kochana. NIEZAWODNA:loveu: Chciałam Ci tylko przypomnieć nieśmiało, że ja już dostałam od Ciebie dla Kaluszka wieeeelką torbę książek, które muszę teraz obfotografować, opisać i wystawić:-) Kłaniam Ci się w pas za to, że jesteś! Bo tak samo ważne, jak pomoc rzeczowa, czy materialna, jest bycie tu z nami i wspieranie w tej walce o kolejny krok Kaluchnego. Zrobił ich tak wiele, ale sporo jeszcze przed nim. Jestem pewna, że w domu Marty i Bartka wszystko może się zdarzyć. Wątek Kajusia jest krótki, bo niewielu osobom na nim zależało. Jego wychodzenie z pancerza obserwowałyśmy poza forum i uwierz mi, to zupełnie inny pies niż jeszcze rok temu. Teraz wątek zacznie tętnić życiem, zupełnie jak Kair, który z psa kojcowego, stał się nagle bywalcem salonów i kanapowcem totalnym:-) Quote
ronja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 to ja jeszcze wkleję pierwsze zdjęcie Dzi Aj Dzołka - był taki zamknięty w sobie, zły i brzydki... [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/72fce874.jpg[/IMG] Quote
Neigh Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ronja Kochana, ze chcesz powiedzieć,że teraz jest ŁADNY?:) Quote
Ellig Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Ewa Marta']No właśnie.... Są tacy ludzie, na których można polegać jak na Zawiszy:loveu: Taka właśnie jesteś Eluniu kochana. NIEZAWODNA:loveu: Chciałam Ci tylko przypomnieć nieśmiało, że ja już dostałam od Ciebie dla Kaluszka wieeeelką torbę książek, które muszę teraz obfotografować, opisać i wystawić:-) Kłaniam Ci się w pas za to, że jesteś! Bo tak samo ważne, jak pomoc rzeczowa, czy materialna, jest bycie tu z nami i wspieranie w tej walce o kolejny krok Kaluchnego. Zrobił ich tak wiele, ale sporo jeszcze przed nim. Jestem pewna, że w domu Marty i Bartka wszystko może się zdarzyć. Wątek Kajusia jest krótki, bo niewielu osobom na nim zależało. Jego wychodzenie z pancerza obserwowałyśmy poza forum i uwierz mi, to zupełnie inny pies niż jeszcze rok temu. Teraz wątek zacznie tętnić życiem, zupełnie jak Kair, który z psa kojcowego, stał się nagle bywalcem salonów i kanapowcem totalnym:-)[/QUOTE] Ewus odezwaly sie juz osoby na ktore zawsze mozna liczyc i prosza o nr konta wyslalam Ci maila:) Quote
ronja Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Neigh']Ronja Kochana, ze chcesz powiedzieć,że teraz jest ŁADNY?:)[/QUOTE] teraz jest ŚLICZNY Quote
Ewa Marta Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Ellig']Ewus odezwaly sie juz osoby na ktore zawsze mozna liczyc i prosza o nr konta wyslalam Ci maila:)[/QUOTE] Dziękuję Eluniu, odezwała się już Pani Ania:-) Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Część mojej wygranej z bazarku foto (w sumie jest 250 zł) przeznaczę na Kajusia. Nie będzie to powalające, bo mam kilka psów do obdzielenia ale coś tam będzie ;) Quote
Neigh Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 O raaaaaaaaany Mysza - dzięki w imieniu Kajosława. Ronja - wiesz, ze Kajuś jest dla mnie ważny.......ale ŚLICZNY?:-) hmmmmm Quote
Ewa Marta Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='mysza 1']Część mojej wygranej z bazarku foto (w sumie jest 250 zł) przeznaczę na Kajusia. Nie będzie to powalające, bo mam kilka psów do obdzielenia ale coś tam będzie ;)[/QUOTE] Mysza... dzięki!!! To tym bardziej cenne, że masz tylu swoich podopiecznych:-) [quote name='Neigh']Ronja - wiesz, ze Kajuś jest dla mnie ważny.......ale ŚLICZNY?:-) hmmmmm[/QUOTE] No cóż.... ja Kajusia bardzo lubię, może nawet bardziej niż lubię, ale jakoś mi to ŚLICZNY nie chce przejść przez usta:-) Ale Ty Marta patrzysz na niego innymi oczami. To Twój ogromny sukces, jaki Kajuś jest teraz i choć dziadyga z niego czasami straszny i nieokrzesaniec, to ma u Ciebie ogromne fory, za co jestem Ci niezmiennie wdzięczna!!! Już w niedzielę zobaczę łobuza na kanapie:-) Quote
Ellig Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Ewa Marta']Dziękuję Eluniu, odezwała się już Pani Ania:-)[/QUOTE] Serdecznie dziekujemy Ani Wiosnie:) Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Kochani, ustaliłyśmy z Neigh, że przekaże mi prowadzenie wątku Kaira. Ona ma za dużo kotów na głowie, do tego nie zawsze dobry dostęp do internetu. Wygodniej i sprawniej będzie, jeśli to ja przejmę pierwszy post, będę go aktualizować i robić rozliczenia Kajusia. To absolutnie nie oznacza, że Neigh opuszcza naszego Dziadulka:-) Ona nadal jest jego formalną opiekunką i będzie mnie wspierać:-) To akurat wiem na pewno, znam ją nie od dziś;-) Ja bardzo dziękuję osobom, które już się zgłosiły i zadeklarowały pomoc w utrzymaniu Kajusia od października. Jak tylko przejme pierwszy post, natychmiast wpiszę wszystkie deklaracje na pierwszą stronę. Jestem bardzo szczęśliwa, że tyle nie tylko nam zależy na Kajusiu. Niezmiennie wzrusza mnie, kiedy moi przyjaciele i znajomi odpowiadają na kolejną prośbę:-) DZIĘKUJĘ!!!!! Quote
Ewa Marta Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Zaktualizowałam pierwszy post. Zapraszam serdecznie do poczytania i proszę o ewentualne uwagi:-) Quote
Nutusia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przeczytałam, że trzeba odebrać karmę od Ellig (czyli nie dotarłaś, Ewuś :)) Oczywiście mogę odebrać i zawieźć do Ronji (oba "punkty" mam po drodze :)) Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Nutusia']Przeczytałam, że trzeba odebrać karmę od Ellig (czyli nie dotarłaś, Ewuś :)) Oczywiście mogę odebrać i zawieźć do Ronji (oba "punkty" mam po drodze :))[/QUOTE] Nutusiu, nie dotarłam, ale bardzo chcę pojechac do Eluni, żeby w końcu choć chwilkę z nia porozmawiać, a to doskonały pretekst:-) A do Kajusia wybieram się w kolejny weekend, więc piękne dzięki za propozycję:-) Będę pamiętać następnym razem;-) Kalutek dostał dzisiaj od Pani Eli z naszej psiej górki 50 zł, za co bardzo pięknie dzięuję:-) Narazie wiem o tym telefonicznie, bo na górce nie byłam, tylko przez 1 godz 45 minut ganiałam moja Barsę na skarpie:-( Po godzinie poprosiłam syna, żeby podjechal po ledwie żywego Semika, który za wszelka cenę chcial znaleźć gówniarę. Oni pojechali, a ja przedzierałam się przez takie krzaczory, że podarłam spodnie i ledwie żyłam. Na szczęście Barsunia w końcu się znalazła. Wróciła wykończona szalonym biegiem za tropem. Ufff... A ja chciałam jako pierwsza zadeklarować stałą wpłatę na Kajusia. Tyle, że od listopada, bo w tym miesiącu jestem na wieeeeelkim minusie z powodu dużycgh wydatków na kociaki z Helu i nie tylko. Narazie skromnie, bo jak zapewne u większości z nas sytuacja finansowa kiepściutka. Niemniej chciałabym narazie dorzucać 20 zł miesięcznie do utrzymania Kajusia. Quote
ronja Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kaluchny pozdrawia:) zdjęć nowych nie mamy, bo same nudy - Kaluchny rozwalony na kanapie albo Kaluchny zalegający w naszym łózku, ewentualnie jeszcze z rozwianymi uszyskami... Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='ronja']Kaluchny pozdrawia:) zdjęć nowych nie mamy, bo same nudy - Kaluchny rozwalony na kanapie albo Kaluchny zalegający w naszym łózku, ewentualnie jeszcze z rozwianymi uszyskami...[/QUOTE] No coś Ty, dla sympatyków Kajusia, każde jego zdjęcie jest inne i ciekawe:loveu: On się robi coraz ładniejszy, słowo daję:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I tłucze szkło, ale jemu wolno :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='mysza 1']I tłucze szkło, ale jemu wolno :evil_lol:[/QUOTE] Łobuziak w końcu wyczerpie kredyt cierplwości u Ronji:loveu: A póki co, zapraszam na bazarek między innymi na utrzymanie Kajusia:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193681-Kurtki-i-płaszcze-damskie-suplementy-diety-kosmetyki!-Do-10.10.2010-do-22-00?p=15461053#post15461053[/URL] Quote
Recommended Posts