ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 lubię nóżki, uszka i noski :loveu: a nasze wątki są wg jednej pani "cukieraśne" ;) i niech takie pozostaną Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nasz wątki są fajne ale my nawet jak gadamy luźno to o psach a nie o cukierkach. A Kaluchny to przylep, co dzwonię do Marty to słyszę- Dżi Aj Dzoł tu jest :loveu: Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='mysza 1']Nasz wątki są fajne ale my nawet jak gadamy luźno to o psach a nie o cukierkach. A Kaluchny to przylep, co dzwonię do Marty to słyszę- Dżi Aj Dzoł tu jest :loveu:[/QUOTE] Dżi Dżi jest zaborczy, zwłaszcza jeśłi chodzi o Martę:-) Zawsze chce być obok niej łobuz jeden. Kocham ten jego super szczęśliwy pyszczek i ciągle kręcącą się dupcię z ogonem na końcu:-) Przygotowuję właśnie bazarek dla Kalucha i Soni:-) Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mysza 1']Nasz wątki są fajne ale my nawet jak gadamy luźno to o psach a nie o cukierkach.[/QUOTE] Wasze wątki są cholernie rzeczowe, tak mi wyszło:) Gusi już się przyznałam, że losowałam do badań wątki, no i mi się wylosowało... Między Wami jest dużo ciepła, ale najwięcej rzeczowej, konkretnej pomocy, nie tylko ćwierkania. Jakby co, badania skończyłam dawno... teraz śledzę Was prywatnie:) Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dzięki :loveu: mnie się zupelnie nie sprzedały te ciuszki dziecięce :( ostatnio kiepsko na bazarach idzie, pewnie po Świętach ludzie spłukani. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Wasze wątki są cholernie rzeczowe, tak mi wyszło:) Gusi już się przyznałam, że losowałam do badań wątki, no i mi się wylosowało... Między Wami jest dużo ciepła, ale najwięcej rzeczowej, konkretnej pomocy, nie tylko ćwierkania. Jakby co, badania skończyłam dawno... teraz śledzę Was prywatnie:)[/QUOTE] Matko kochana, co za badania? ;) Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a wątek Wisienki był badany?:) to też nasz ulubiony wątek Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie znam Wisienki. To wstyd? Pewnie tak, to poproszę namiar;) "Rozpracowywałam" wątek Marleja (i 18 innych, ale nie Waszych). Jeszcze Was nie znałam, ale szczęka mi opadła, jak czytałam. Kończyłam socjologię, siedziałam na dogo, to pomyślałam, że mogę mieć fajną pracę z tego co tu się wyprawia:) A studia to w ramach rozrywki, nie jestem taka młodziutka, niestety, byłam z tych "starszaków". Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wisienka to jest prawie 50kg dobroci, psiej radości. uratowała go Mysza przed smiercią [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Kochany-Misio-z-budowy-nie-ma-deklaracji-nie-ma-domu-%28-prosi-o-wsparcie...[/IMG]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Kochany-Misio-z-budowy-nie-ma-deklaracji-nie-ma-domu-%28-prosi-o-wsparcie... Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Nie znam Wisienki. To wstyd? Pewnie tak, to poproszę namiar;) "Rozpracowywałam" wątek Marleja (i 18 innych, ale nie Waszych). Jeszcze Was nie znałam, ale szczęka mi opadła, jak czytałam. Kończyłam socjologię, siedziałam na dogo, to pomyślałam, że mogę mieć fajną pracę z tego co tu się wyprawia:) A studia to w ramach rozrywki, nie jestem taka młodziutka, niestety, byłam z tych "starszaków".[/QUOTE] Wstyd to może nie, ale wielka strata:-) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Kochany-Misio-z-budowy-nie-ma-deklaracji-nie-ma-domu-(-prosi-o-wsparcie[/URL]... Wrzucam link, żebyś nadrobiła ogromną stratę:-) Wiśńia, to inaczej Misio;-) Wszyscy go kochają, jest wielkim, czarnym, superłagodnym, supergrzecznym psem. A jak całuje, to już się myć nie musisz, tylko trzeba szukać ręcznika do wytarcia;-) A wątek Marleja był wyjątkowy.... jak on nas potwornie przestraszył tą ucieczką... Ale takiej ulgi, jaką czułam po jego znalezieniu dawno nie czułam... Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Nutusia']Witaj w gronie wielbicielek zapachu... nieświeżych skarpet! :)[/QUOTE] Tyyyyyy nooo weź kurde.........kanapkę se zrobiłam. Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aaaaa ten gapciuszek - pamiętam wątek, zaglądałam, bo to było w czasie Urwiskowych szczeniorów. Miałam pogrzeb w rodzinie, później cyrk z Lakusiem, później Lakuś umarł, a ja trochę "wypadłam" z dogo. Już zapisany - nie ma to jak poczytać w zimowe wieczory. Dobrze mi to zrobi, bo właściwie to miałam zwijać manatki, jakoś po śmierci tego psa nie wiedziałam po co tu jeszcze jestem. Teraz mam Aresa&co. Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Wasze wątki są cholernie rzeczowe, tak mi wyszło:) Gusi już się przyznałam, że losowałam do badań wątki, no i mi się wylosowało... Między Wami jest dużo ciepła, ale najwięcej rzeczowej, konkretnej pomocy, nie tylko ćwierkania. Jakby co, badania skończyłam dawno... teraz śledzę Was prywatnie:)[/QUOTE] Ja chciałam powiedzieć, że ja się z nimi WCALE nie utożsamiam, bo ja jestem nawrócona kociara, tak? Mam 2 psy, a do niedawna miałam 7 kotów ( tylko 3 własne) [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117806[/url] O to jest np, mój wątek jak już mam miec teczkę......I bardzo zapraszam.......usiłuję od dawna ustalić, gdzie jest wiecej świrów tu czy tam......i kurde nie wiem, A poza tym Ronju - wątek nie moze być cukieraśny, bo ja jestem prymitywna i chamska baba ze wsi i do krwi ostatniej dbać będę o mój wizerunek! Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Aaaaa ten gapciuszek - pamiętam wątek, zaglądałam, bo to było w czasie Urwiskowych szczeniorów. Miałam pogrzeb w rodzinie, później cyrk z Lakusiem, później Lakuś umarł, a ja trochę "wypadłam" z dogo. Już zapisany - nie ma to jak poczytać w zimowe wieczory. Dobrze mi to zrobi, bo właściwie to miałam zwijać manatki, jakoś po śmierci tego psa nie wiedziałam po co tu jeszcze jestem. Teraz mam Aresa&co.[/QUOTE] Jestem mmd mam.....lat, od dawna mam problemy ze sobą I wszyscy razem - kochamy Cię mmd. Nie martw się.......wszyscy tu tak mają, ale jakby co to są tu i psychiatrzy........i prawnicy........a na miau mam znajomą co pracuje w pogotowiu.....Mam obiecane w razie konieczności łijiiuuuułiiiiiiijuuuuuuu z dużym fasonem.... A tak poważniej.........to ja od śmierci Tygrysia.....a kurna olek .......noo niebawem minie 3 lata jak się z nim poznaliśmy.......to w ogóle miałam zamiar tu nie wchodzić. A wchodzę tylko dlatego, ze noooooo i mój Kajuś tu jest.......i ciekawa jestem ile psow na głowie moze mieć Mysza.......i takie tam......Starzeję się cholera robie się sentymentalna....... Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']ja jestem prymitywna i chamska baba ze wsi i do krwi ostatniej dbać będę o mój wizerunek![/QUOTE] Czuję, że znajdziemy wspólny język:) Moja najlepsza psiapsióła jest psychoterapeutą, więc jakieś zabezpieczenie gwarantuję ze swej strony również. Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Czuję, że znajdziemy wspólny język:) Moja najlepsza psiapsióła jest psychoterapeutą, więc jakieś zabezpieczenie gwarantuję ze swej strony również.[/QUOTE] NO wreszcie ktoś.......:-) Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']I wszyscy razem - kochamy Cię mmd.[/QUOTE] O, kurka, taki cymes mi umknął jakoś:) Ty wiesz, ale rodzice mnie kochali, i mąż mnie kocha, i syn, i pies (kota nie próbuj mi wciskać)... to musi być jakaś forma zbiorowego szaleństwa Idę sobie poczytać, co mi zadano. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']Tyyyyyy nooo weź kurde.........kanapkę se zrobiłam.[/QUOTE] Z serem zółtym:evil_lol:? Ja kocham zapach psich łapek, takich serków:loveu: Na utrzymaniu mam chyba 6 psów, wypisałam na wątku Aresa :p Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jednego wytropiłam samodzielnie. Bardzo lubię robić ogłoszenia:) Jakie serki? Toż to myszkami pachnie i trochę strychem. Quote
ronja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ewa, chciałam ci napisac, że dowożąc przysmaki, karmę do dt, robiąc zdjęcia, organizując pieniądze dla potrzebujących psów - robisz wiele, bardzo wiele. Pewnie, że wygodniej posadzić dupę na kanapie i produkować bezproduktywne posty. taki styl preferują niektóre użytkowniczki:shake: a tyle psów w tym czasie moglyby uratować:shake: choćby zająć się swoim chorym... Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Neigh']Tyyyyyy nooo weź kurde.........kanapkę se zrobiłam.[/QUOTE] Oj kanapke! Ja na szczescie pije tylko kawe, Nutusia a Ty w tym sanatorium w "Ciechocinku"to internet bedziesz miala? mmd , witaj!!!!!!!!!!!!:) Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='ronja']Ewa, chciałam ci napisac, że dowożąc przysmaki, karmę do dt, robiąc zdjęcia, organizując pieniądze dla potrzebujących psów - robisz wiele, bardzo wiele. Pewnie, że wygodniej posadzić dupę na kanapie i produkować bezproduktywne posty. taki styl preferują niektóre użytkowniczki:shake: a tyle psów w tym czasie moglyby uratować:shake: choćby zająć się swoim chorym...[/QUOTE] Ewa zawsze mysli ,ze robi za malo....a to chodzace jedno Wielkie Serce! Quote
ronja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 wkurzają mnie kanapowe mądrale, które nic pożytecznego nie robią... a Ewa wszystko rzuci, byleby pomóc innym. nie znoszę chamstwa, niesprawiedliwości, zawiści. na szczęscie zło - podobnie jak i dobro - powraca;) Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='ronja'] na szczęscie zło - podobnie jak i dobro - powraca;)[/QUOTE] Bardzo chcialabym w to uwierzyc....szczegolnie w to powracajace zlo....Bo dobro powraca pod roznymi postaciami i jak pomozemy my to moze ktos potem pomoze innym i ja to tak rozumiem:) Dobrego dnia! Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 I bardzo mi zal opiekunow Aresa tyle pomyj na Nich wylano o tyle zlych rzeczy oskarzono, szkoda wielka szkoda, jak Oni mieli sie odezwac?????? Quote
Recommended Posts