Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Myślisz, że on się tym przejmuje?... :) Za nic ma wszystkie Ciotki, póki nie przyjadą z pełnymi kieszeniami smaczków :)[/QUOTE]

To prawda, dziadul wstrętny w nosie ma swój wątek, bo mu dobrze na kanapie w DT:-)

Posted

Dżi Aj Dzioł to padalec;)
wczoraj spaliłam zupę. nalałam na talerze, ale był wstrętna. poszłam z garem wylać do kibelka. Kaluchny poszedł za mną. został, a ja poszłam po talerze, by też wylać z nich zupę. wracam, a Dziadziułek wypija zupę z kibelka...
dziś zjadł delicje ze stołu, jak Bartek był na spacerze z psami - smakowało mu, bardzo merdał ogonem, jak Bartek wrócił;)

Posted

Ty się ciesz, że Ci nie wtłukł, bo "zupa była spalona"! :))) I kto delicje na stole zostawia, wychodząc?!?!?!? U mnie nawet cukier w zamkniętej cukiernicy nie może zostać na stole, bo po powrocie cukiernica wylizana do czysta! I ogonek też chodzi, ale nieśmiało, bo jednak świadomość przestępstwa jest! :)

Posted

[quote name='ronja']Dżi Aj Dzioł to padalec;)
wczoraj spaliłam zupę. nalałam na talerze, ale był wstrętna. poszłam z garem wylać do kibelka. Kaluchny poszedł za mną. został, a ja poszłam po talerze, by też wylać z nich zupę. wracam, a Dziadziułek wypija zupę z kibelka...
dziś zjadł delicje ze stołu, jak Bartek był na spacerze z psami - smakowało mu, bardzo merdał ogonem, jak Bartek wrócił;)[/QUOTE]

No przepraszam bardzo:-) Jaki padalec? Pokaż mi faceta, który zjadłby przypaloną zupę? A Kaluszek zje, cokolwiek przygotujesz, taki jest kochany;-)

Posted

A ja chciałam ogłosić, że moja przyjaciółka Ania wzięła sprawy w swoje ręce i sprzedaje rzeczy, których narazie nie mam jak wystawiać na bazarku, bo na mierzenie i fotografowanie ciuszków nie pozwala nmarazie chodzenie o kulach;-)
Nie dość, że Ania sama wyszukuje kolejne rzeczy dla psiaków, to jeszcze sama je sprzedaje, a do mnie spływa tylko kaska. Żyć nie umierać:-) Właśnie wpłynęła na moje konto stówa od Ani, którą chciałam podzielić pomiędzy Sonię i Kajusia.

Soni część już wysłałam Myszy, a Kajusia wkładam do jego koperty:-)
Aniu, bardzo Ci dziękuję:loveu:

Posted

muszę poskarżyć - Kaluchny dziś podpał ostro. już wczoraj się przymierzał do Dakoci, a dziś jak Bartek karmił psy w drugim pokoju, zrobił się wielki rumor, Bartek przyleciał, a Dżi Aj Dżoł z naszym Karmelkiem (jeszcze jego namówił) gonili Dakocię tak na serio:(
Dakocia do pokoju nie chce wchodzić. podły Dżi Dżi

Posted

[quote name='ronja']muszę poskarżyć - Kaluchny dziś podpał ostro. już wczoraj się przymierzał do Dakoci, a dziś jak Bartek karmił psy w drugim pokoju, zrobił się wielki rumor, Bartek przyleciał, a Dżi Aj Dżoł z naszym Karmelkiem (jeszcze jego namówił) gonili Dakocię tak na serio:(
Dakocia do pokoju nie chce wchodzić. podły Dżi Dżi[/QUOTE]

No głupol jest z niego:-( To kolejny raz, kiedy wydaje się, że robi się z niego mądry pies, a potem nagle taki numer:-( Gonić rezydentkę, do tego ukochaną rezydentkę Bartka, to nie jest dobre.... oj nie:-(
Kaluch, popraw się bo do kojca wrócisz:-(

Posted

Niestety to chyba jedyne wyjście... Nie jest takim głupolem, skoro doskonale wie, że może sobie na dużo pozwolić. Przykro mi, że pogonił Dakocię:-( Ona i tak jest biedna z tą chamą psiaków, a do tego jeszcze Kaluch podburza największego Karmelka. No dziadul wstrętny:-(

Posted

Uuuuu... na Delicje nie zasłużył w żadnym razie! Nawet na spaloną zupę!!!!! Fakt, dostaje tyle czułości i miłości, że poczuł się zbyt pewnie i postanowił "porządzić" :(
A co do samotnej Dakoci i chmary psów - znam taką jedną Neigh, która szybko może tamu zaradzić :)

Posted

Przyszłam sprawdzić czy nie ma dalszych skarg na Kaluchnego... Bo jak się dalej będzie Dziadul źle zachowywał, to przy najbliższej wizycie nie dostanie ode mnie tylu smakołyków co zawsze. Będzie dostawał co drugą kolejkę:-)

Posted

Rozmawiałyśmy wczoraj z Martąi ustaliłyśmy, że jak Piotr - behawiorysta będzie przyjeżdżał do Soni, to poprosimy go o godzinną konsultację dla Kaluszka. Potem w miarę konieczności o kolejne. Pora wziąć się za chłopaka. Poczucie bezpieczeństwa mna duże, pora na dalsze kroki.