mysza 1 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Teraz wydłużyli właśnie, dawne 48 to 53 :) a dawne 66 to 71 chyba. I jak tu się nie pogubić ;) Quote
ronja Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 była dziś u mnie koleżanka. kto skradł jej serce??:) powiedziala, że ładny, fajny i wesoły a Kaluchny wyczuł zachwyty, bo spał wtulony w koleżankę i był wyjątkowo grzeczny. bardzo wolno zabieral się do wylizywania talerzy stojących na stole, na tyle wolno, że mialam czas go upominać zanim dosięgnął zdobyczy:) Quote
Ewa Marta Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 ronja napisał(a):była dziś u mnie koleżanka. kto skradł jej serce??:) powiedziala, że ładny, fajny i wesoły a Kaluchny wyczuł zachwyty, bo spał wtulony w koleżankę i był wyjątkowo grzeczny. bardzo wolno zabieral się do wylizywania talerzy stojących na stole, na tyle wolno, że mialam czas go upominać zanim dosięgnął zdobyczy:) Mam nadzieję, że i do mnie przyjdzie sie przytulić, jak przyjadę:-) Kochany Kaluszek!!!!! Quote
Ellig Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ewa Marta napisał(a):Mam nadzieję, że i do mnie przyjdzie sie przytulić, jak przyjadę:-) Kochany Kaluszek!!!!! Ewus, do Ciebie Kaluszek, zawsze:) Quote
Ewa Marta Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Ellig napisał(a):Ewus, do Ciebie Kaluszek, zawsze:) Zawsze to on się przytula do Marty i Bartka:-) A do innych różnie:-) Zależy od nastroju chłopaka Eluś;-) Ale i tak go kocham bardzo! Quote
ronja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 on się tak przytula jak jest spiący:) Ewa ma zawsze całe pudlo przysmaków, co działa na Kaluszka bardzo ożywczo:) doszedł kiltix, dziękujemy Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Widzisz Ewa - smaczki zostaw w przedpokoju - będą na później, a Kaluszka ululaj i się przytuli :) Znam ożywczą moc smaczków, oj znam... ;) Quote
Ewa Marta Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 No ale jak mu odmówić smaczków... Może dzięki nim choc troszkę mnie lubi;-) Fajnie, że kiltix doszedł, dzięki za informację:-) Quote
ronja Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 nasz pierwszy króciutki spacerek :) Kaluchny nie zapomniał siadania przed otwarciem bramy, ślicznie chodził przy nodze, siadał i warował. Quote
Nutusia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nie zapomniał, jak się nie zapomina... jazdy na rowerze! ;) Kochany Chłopaczek, przyjemność chciał Ci zrobić :) Quote
Ewa Marta Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Fajne zdjęcia:-) A Kaluszek zuch chłopak!!! Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Byłam dzisiaj u Kaluszka! Ale on jst wspaniały:-) Wygląda rewelacyjnie! Sami zobaczcie:-) Quote
ronja Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 śliczne zdjęcia, bo obiekt wyjątkowy:loveu: nawet Mysza dziś powiedziała głośno ( i już nie może się wyprzeć), że Kaluchny jest ładny. oprócz urody Kaluchny zachowywał się kulturalnie nic nie pożarł ze stołu, ani nie wylał ładując się na stół. dziękujemy naszym gościom za miłe popołudnie:) i za przysmaczki. ciasteczek wątróbkowych od Ewy Marty mamy chyba z 10kg:Rose: Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Potwierdzam:-) kaluszek był bardzo grzeczny, pozwalał się wygłaskać, a nawet dałam mu raz buziaka:-) Jest kochany, szczęśliwy, grzeczny i ŁADNY!!!!!!! A zgrabny, że ho ho:-) Quote
Nutusia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ach te Uszy, Uszy, Uszy!!!!!! I ciasteczka mocno mniam, bo jęzor też niczego sobie :) Quote
gusia0106 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ronja napisał(a):śliczne zdjęcia, bo obiekt wyjątkowy:loveu: nawet Mysza dziś powiedziała głośno ( i już nie może się wyprzeć), że Kaluchny jest ładny. oprócz urody Kaluchny zachowywał się kulturalnie nic nie pożarł ze stołu, ani nie wylał ładując się na stół. Pijana była ?;) Quote
mysza 1 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 gusia0106 napisał(a):Pijana była ?;) Nie tyle pijana, ile do muru przyparta. Kobieta w ciąży pyta czy ładny to jak Jej zrobić przykrość ;) Chłopak jest bardzo miły i ma ładną figurę, szczupak taki ;) Quote
ronja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Nie tyle pijana, ile do muru przyparta. Kobieta w ciąży pyta czy ładny to jak Jej zrobić przykrość ;) Chłopak jest bardzo miły i ma ładną figurę, szczupak taki ;) oższ Ty :) :) Quote
Ellig Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Mordulka kochana:) http://img72.imageshack.us/img72/2286/78473100.jpg Quote
ronja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ellig napisał(a):Mordulka kochana:) http://img72.imageshack.us/img72/2286/78473100.jpg pyszczek troszkę osiwiał, ale z zachowania Kaluchny ma nadal nie więcej niż 8 miesięcy:) Quote
Ellig Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ronja napisał(a):pyszczek troszkę osiwiał, ale z zachowania Kaluchny ma nadal nie więcej niż 8 miesięcy:) Tak wyglada na tym zdjeciu, na ktorym jak to Kaluchny, lize sobie nos:) Quote
Recommended Posts