Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa, spokojnie, sytuacja opanowana. Może wczoraj po prostu za bardzo spanikowałam, ale oko wyglądało średnio. Dziś już oba oczka są tak samo sliczne

Posted

ronja napisał(a):
Ewa, spokojnie, sytuacja opanowana. Może wczoraj po prostu za bardzo spanikowałam, ale oko wyglądało średnio. Dziś już oba oczka są tak samo sliczne

No to nie zadzwonię:-) Nie będę Cię po nocy męczyć;-) Zdecydowanie lepiej spanikować, niż zaniedbać. Może herbatka pomogła i zapalenie nie poszło dalej?
To zdjęcie łóżkowe jest tak rozczulające, że wpadam czasem i patrzę sopbie na Kaluszka z rozrzewnieniem:-)

Posted

Uwielbiam te łóżkowe zdjęcia!!! Ale też z radością stwierdzam, że sama mam spore luzy w łóżu, bo śpię raptem z jednym psem:-) Drugiemu zdarza się czasem wpaść na 15 minut, ale potem schodzi, bo mu gorąco:-) Kaluszek na tym drugim znowu doprowadza mnie do łez wzruszenia:-) A pod nim jeszcze pupina Pysi:-)
Sonieczka też już się nauczyła spać na miękkim:-) Rzadko widzę za to Pana Imciułę w łóżku, nie lubi z Wami spać? Za duży tłok?

Posted

Pan Imciuła śpi czasami z Bartkiem - na poduszce przykryty pod szyję. Najczęsciej w nocy śpią Rykito, Didi, Pysia i Dzi Aj Dzoł. Karmelek z Sonią przychodzą nad ranem jak Bartek zwalnia miejsce:)

Posted

a u nas był dziś Mikołaj:) (bardzo przystojny zresztą:)) i przekazał pudło ciasteczek wątróbkowych dla psiaków.

WiosnaA ogromnie dziękuję za to, że zawsze o nas pamiętasz:Rose:

Posted

[quote name='Ellig']Mam dla Kaluchnego sucha karme, przekaze Ewie Marcie.

Migliorcane Professional

Jagnięcina + ryż - dla psów wrażliwych 15kg

Bardzo Ci kochana dziękuję:loveu: Zawsze pamiętasz o naszym Kaluszku:-) I o Sonieczce, bo ona też dostała worek karmy:loveu:

Marta, ja w końcu muszę do Ciebie dotrzeć:-)

Posted

Ellig napisał(a):
Ewa , gratuluje ten bazarek to bylo wyzwanie!!!!!!!!!!!!Wspaniala pomoc!:)

Oj było to wyzwanie Eluś:-) Dzięuję:-) Na szczęście dałam radę i zebrała się duża kwota do podziału:-)

Posted

Wiary, nadziei, miłości, współodczuwania oraz trwałej obecności w życiu tego,
co piękne, i co nas od wewnątrz buduje
życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku:tree1:

Posted

dziękujemy za zyczenia:loveu:

dla wszystkich przyjaciół Kaluszka - również wszystkiego co najepsze

dziękujemy również Ellig za karmę i ciasteczka, oraz Ewie Marcie za ciasteczka własnej roboty i ziarno dla naszych skrzydlatych sąsiadów:)

Posted

Nareszcie wszystko do Was dotarło, a myślałam, że już się nie uda:-)
Eluni pięknie dziękuję za wsparcie Kajusia kolejny raz karmą i wszystkich psiaków ciasteczkami:-)
Marta, Wam wszystkiego najlepszego, samych grzecznych psiaków pod opieką, a resztę powiem przez telefon:-)

Posted

W takim razie wielu grzecznych i z jednego takiego nie do końca! ;)

Wszystkiego, co najlepsze - zdrowia, spokoju, cierpliwości, miłości, wyrozumiałości i przyjaźni! Niech nam się darzy!

Posted

Ellig napisał(a):
Ale "przytulasy" sliczne i Rykitek jaki piekny na slicznej poduszcze:)

to moja łózkowa podusia - zawsze całą noc spimy razem - ja i Rykito i jak ścielę łózko rano szkoda mi budzić i przekładać Rykitka, więc przekładam go z całą podusią

Nutusia napisał(a):
I w jakim doborowym towarzystwie - dziękujemy!:loveu: A na zdjęciu z miłościami widzę... trzy, nie dwie!:eviltong:

trzecia jest Bartka:) moja trójka to jeszcze Didi