Ewa Marta Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 O masz, nic nie wiedziałam:-( Zadzwonię do Ciebie później, co Marta? A na biegu serdecznie zapraszam na bazarek z mnóstwem srebrnej biżuterii i nie tylko. Dochód przeznaczony jest między innymi na Kajusia. http://www.dogomania.pl/threads/218709-Mega-bazar-z-BIŻUTERIĄ-srebrną-i-nie-tylko!!!!-do-10-grudnia-do-godz.-22-00 Quote
ronja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ewa, spokojnie, sytuacja opanowana. Może wczoraj po prostu za bardzo spanikowałam, ale oko wyglądało średnio. Dziś już oba oczka są tak samo sliczne Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 ronja napisał(a):Ewa, spokojnie, sytuacja opanowana. Może wczoraj po prostu za bardzo spanikowałam, ale oko wyglądało średnio. Dziś już oba oczka są tak samo sliczne No to nie zadzwonię:-) Nie będę Cię po nocy męczyć;-) Zdecydowanie lepiej spanikować, niż zaniedbać. Może herbatka pomogła i zapalenie nie poszło dalej? To zdjęcie łóżkowe jest tak rozczulające, że wpadam czasem i patrzę sopbie na Kaluszka z rozrzewnieniem:-) Quote
ronja Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 to jeszcze dwa zdjęcia, z serii łózkowych (Rykito zawsze śpi jak najbliżej mnie) Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Uwielbiam te łóżkowe zdjęcia!!! Ale też z radością stwierdzam, że sama mam spore luzy w łóżu, bo śpię raptem z jednym psem:-) Drugiemu zdarza się czasem wpaść na 15 minut, ale potem schodzi, bo mu gorąco:-) Kaluszek na tym drugim znowu doprowadza mnie do łez wzruszenia:-) A pod nim jeszcze pupina Pysi:-) Sonieczka też już się nauczyła spać na miękkim:-) Rzadko widzę za to Pana Imciułę w łóżku, nie lubi z Wami spać? Za duży tłok? Quote
ronja Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Pan Imciuła śpi czasami z Bartkiem - na poduszce przykryty pod szyję. Najczęsciej w nocy śpią Rykito, Didi, Pysia i Dzi Aj Dzoł. Karmelek z Sonią przychodzą nad ranem jak Bartek zwalnia miejsce:) Quote
ronja Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 a u nas był dziś Mikołaj:) (bardzo przystojny zresztą:)) i przekazał pudło ciasteczek wątróbkowych dla psiaków. WiosnaA ogromnie dziękuję za to, że zawsze o nas pamiętasz:Rose: Quote
Nutusia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Znaczy psiaki grzeczne były, skoro Mikołaj o nich nie zapomniał ;) Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mam dla Kaluchnego sucha karme, przekaze Ewie Marcie. Migliorcane Professional Jagnięcina + ryż - dla psów wrażliwych 15kg Quote
Ewa Marta Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Ellig']Mam dla Kaluchnego sucha karme, przekaze Ewie Marcie. Migliorcane Professional Jagnięcina + ryż - dla psów wrażliwych 15kg Bardzo Ci kochana dziękuję:loveu: Zawsze pamiętasz o naszym Kaluszku:-) I o Sonieczce, bo ona też dostała worek karmy:loveu: Marta, ja w końcu muszę do Ciebie dotrzeć:-) Quote
ronja Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 zapraszamy Ewa:) akurat zostało Kaluszkowi pół pojemnika karmy - Ellig, dziękujemy bardzo:Rose: Quote
Morska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Przepraszam za offtop, potrzebna pomoc i to szybka: trzeba szybko uzbierać 4500 tys. zł! http://www.dogomania.pl/threads/216771-Mieszkamy-przy-szosie-potrzebne-dt Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 W dniu dzisiejszym konto Kaluszka powiększyło się o kwotę 408,60 zł. Pieniądze udało się zebrać na bazarku biżuteryjnym:-) http://www.dogomania.pl/threads/218709-KONIEC!-ROZLICZAM!-Bazar-z-BIŻUTERIĄ-srebrną!!!-do-10-grudnia-do-godz.-22-00 Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ewa , gratuluje ten bazarek to bylo wyzwanie!!!!!!!!!!!!Wspaniala pomoc!:) Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ellig napisał(a):Ewa , gratuluje ten bazarek to bylo wyzwanie!!!!!!!!!!!!Wspaniala pomoc!:) Oj było to wyzwanie Eluś:-) Dzięuję:-) Na szczęście dałam radę i zebrała się duża kwota do podziału:-) Quote
Ellig Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wiary, nadziei, miłości, współodczuwania oraz trwałej obecności w życiu tego, co piękne, i co nas od wewnątrz buduje życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku:tree1: Quote
ronja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dziękujemy za zyczenia:loveu: dla wszystkich przyjaciół Kaluszka - również wszystkiego co najepsze dziękujemy również Ellig za karmę i ciasteczka, oraz Ewie Marcie za ciasteczka własnej roboty i ziarno dla naszych skrzydlatych sąsiadów:) Quote
Ewa Marta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Nareszcie wszystko do Was dotarło, a myślałam, że już się nie uda:-) Eluni pięknie dziękuję za wsparcie Kajusia kolejny raz karmą i wszystkich psiaków ciasteczkami:-) Marta, Wam wszystkiego najlepszego, samych grzecznych psiaków pod opieką, a resztę powiem przez telefon:-) Quote
ronja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 jak wszyscy będą grzeczni, będzie nudno;) Quote
Nutusia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 W takim razie wielu grzecznych i z jednego takiego nie do końca! ;) Wszystkiego, co najlepsze - zdrowia, spokoju, cierpliwości, miłości, wyrozumiałości i przyjaźni! Niech nam się darzy! Quote
ronja Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kaluszek pozdrawia poświątecznie:) moje dwie ogromne miłości:) Quote
Ellig Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ale "przytulasy" sliczne i Rykitek jaki piekny na slicznej poduszcze:) Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ronja napisał(a):Kaluszek pozdrawia poświątecznie:) I w jakim doborowym towarzystwie - dziękujemy!:loveu: A na zdjęciu z miłościami widzę... trzy, nie dwie!:eviltong: Quote
ronja Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ellig napisał(a):Ale "przytulasy" sliczne i Rykitek jaki piekny na slicznej poduszcze:) to moja łózkowa podusia - zawsze całą noc spimy razem - ja i Rykito i jak ścielę łózko rano szkoda mi budzić i przekładać Rykitka, więc przekładam go z całą podusią Nutusia napisał(a):I w jakim doborowym towarzystwie - dziękujemy!:loveu: A na zdjęciu z miłościami widzę... trzy, nie dwie!:eviltong: trzecia jest Bartka:) moja trójka to jeszcze Didi Quote
Recommended Posts