Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

była dziś u mnie koleżanka. kto skradł jej serce??:)
powiedziala, że ładny, fajny i wesoły a Kaluchny wyczuł zachwyty, bo spał wtulony w koleżankę i był wyjątkowo grzeczny. bardzo wolno zabieral się do wylizywania talerzy stojących na stole, na tyle wolno, że mialam czas go upominać zanim dosięgnął zdobyczy:)

Posted

ronja napisał(a):
była dziś u mnie koleżanka. kto skradł jej serce??:)
powiedziala, że ładny, fajny i wesoły a Kaluchny wyczuł zachwyty, bo spał wtulony w koleżankę i był wyjątkowo grzeczny. bardzo wolno zabieral się do wylizywania talerzy stojących na stole, na tyle wolno, że mialam czas go upominać zanim dosięgnął zdobyczy:)

Mam nadzieję, że i do mnie przyjdzie sie przytulić, jak przyjadę:-) Kochany Kaluszek!!!!!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mam nadzieję, że i do mnie przyjdzie sie przytulić, jak przyjadę:-) Kochany Kaluszek!!!!!

Ewus, do Ciebie Kaluszek, zawsze:)

Posted

Ellig napisał(a):
Ewus, do Ciebie Kaluszek, zawsze:)

Zawsze to on się przytula do Marty i Bartka:-) A do innych różnie:-) Zależy od nastroju chłopaka Eluś;-) Ale i tak go kocham bardzo!

Posted

on się tak przytula jak jest spiący:) Ewa ma zawsze całe pudlo przysmaków, co działa na Kaluszka bardzo ożywczo:)
doszedł kiltix, dziękujemy

Posted

śliczne zdjęcia, bo obiekt wyjątkowy:loveu: nawet Mysza dziś powiedziała głośno ( i już nie może się wyprzeć), że Kaluchny jest ładny. oprócz urody Kaluchny zachowywał się kulturalnie nic nie pożarł ze stołu, ani nie wylał ładując się na stół.
dziękujemy naszym gościom za miłe popołudnie:) i za przysmaczki. ciasteczek wątróbkowych od Ewy Marty mamy chyba z 10kg:Rose:

Posted

Potwierdzam:-) kaluszek był bardzo grzeczny, pozwalał się wygłaskać, a nawet dałam mu raz buziaka:-) Jest kochany, szczęśliwy, grzeczny i ŁADNY!!!!!!! A zgrabny, że ho ho:-)

Posted

ronja napisał(a):
śliczne zdjęcia, bo obiekt wyjątkowy:loveu: nawet Mysza dziś powiedziała głośno ( i już nie może się wyprzeć), że Kaluchny jest ładny. oprócz urody Kaluchny zachowywał się kulturalnie nic nie pożarł ze stołu, ani nie wylał ładując się na stół.

Pijana była ?;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Pijana była ?;)

Nie tyle pijana, ile do muru przyparta. Kobieta w ciąży pyta czy ładny to jak Jej zrobić przykrość ;)

Chłopak jest bardzo miły i ma ładną figurę, szczupak taki ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie tyle pijana, ile do muru przyparta. Kobieta w ciąży pyta czy ładny to jak Jej zrobić przykrość ;)

Chłopak jest bardzo miły i ma ładną figurę, szczupak taki ;)

oższ Ty :) :)

Posted

ronja napisał(a):
pyszczek troszkę osiwiał, ale z zachowania Kaluchny ma nadal nie więcej niż 8 miesięcy:)

Tak wyglada na tym zdjeciu, na ktorym jak to Kaluchny, lize sobie nos:)