Aman Varda Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Magda dogo od rana mnie wykończy nic tu nie działa jak nalezy ehh nie moge namierzyc na którym forum pisałaś o cegiełkach w każdym razie źle się zrozumiałysmy wiem że tylko fundację moga cegiełki wystawiac a ja zaproponowałam zroibienie graficzne cegiełki nie wystawienie na allegro :) buziaki miziaki dla Wali Quote
Imp1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Proszę powiedzcie mi jak zrobić by mieć przy podpisie banerek "Walentyna prosi o pomoc"- taki jak ma MAgda lub Aman Varda. Doałabym Waledo mojego podpisu- ale nie wiem jak, do góry dziewczynko! Quote
Aman Varda Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Imp1 napisał(a):Proszę powiedzcie mi jak zrobić by mieć przy podpisie banerek "Walentyna prosi o pomoc"- taki jak ma MAgda lub Aman Varda. Doałabym Waledo mojego podpisu- ale nie wiem jak, do góry dziewczynko! nu kogos kto ma banerek kliknij opdpowiedz z cytatem i skopiuj sobie odnosnik banerka wklej go w swoja sygnature i gotowe mam jakies zacmienie myslowe dzisiaj Quote
Porta Nigra Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Aman Varda napisał(a):Magda dogo od rana mnie wykończy nic tu nie działa jak nalezy ehh nie moge namierzyc na którym forum pisałaś o cegiełkach w każdym razie źle się zrozumiałysmy wiem że tylko fundację moga cegiełki wystawiac a ja zaproponowałam zroibienie graficzne cegiełki nie wystawienie na allegro :) buziaki miziaki dla Wali Bo pisałyśmy o tym na maila :-) Dzięki Wielkie za wszystko! Dostałam od Ciebie rzeczy na bazarek, jutro wystawię, dziś padam, bo jestem po całodniowych warsztatach dogo z dzieciakami. Nie chcę zapeszyć, ale dziś z Walentynką jakby lepiej :-) Quote
Livka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Trzymamy kciuki za zdrówko psiuni - bardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Porta Nigra Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 To jeszcze podniosę na dobranoc. Walentynka ma się lepiej, dziś nie było wpadek w domu, co znaczy że łatwiej jej utrzymać ;-) Jest też weselsza, ma świetny apetyt. Z naszymi psami już odważa się wyjść do ogrodu. Nawet bawić się chce i za ręce dzisiaj nieśmiało próbowała chwytać :-D Quote
Aman Varda Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Porta Nigra napisał(a):To jeszcze podniosę na dobranoc. Walentynka ma się lepiej, dziś nie było wpadek w domu, co znaczy że łatwiej jej utrzymać ;-) Jest też weselsza, ma świetny apetyt. Z naszymi psami już odważa się wyjść do ogrodu. Nawet bawić się chce i za ręce dzisiaj nieśmiało próbowała chwytać :-D no nie zapeszam nie zapeszam ale super wiesci oby tak dalej !!! sciskane przez nas kciuki juz z czerwoności boklą ale trzymamy je dalej !!! Quote
Glorien Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witam Walentynke. A może jakieś nowe zdjęcia :) Quote
Porta Nigra Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Sorki nowych fotek nie mam. Mój aparat umarł ( w zasadzie ładowarka) jak córka do domu wróci to spróbuję ją namówić na jakieś fotki. Quote
Aman Varda Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 hop w gore i dzis o 20:00 na TVN film "Facet z ogłoszenia" sympatyczna komedia z niufką Quote
Nikus Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cieszą bardzo te wieczorne wieści:) Będzie dobrze Walentynko:) Quote
Livka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zdrowiej śliczna - będzie dobrze :):):) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Super że jest jakaś poprawa ;) oby tak dalej Hop na pierwszą. Quote
Borówka16 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ona jest cudna :loveu: Mam słabość do Nowofundlantów :razz: Oby domek dobry się znalazł:lol: Quote
Livka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jak czuje się dzisiaj nasza piękność ??? :) Quote
Recommended Posts