Porta Nigra Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Wygląda na to, że najfajniejszy dla Nędzy domek jest w Białymstoku. Masakrycznie daleko. Nie damy rady jej przewieźć bo to ok. 1300 km w dwie strony, przy naszych drogach to wyprawa na dwa dni i to z noclegiem. Quote
Nikus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Porta Nigra napisał(a):Wygląda na to, że najfajniejszy dla Nędzy domek jest w Białymstoku. Masakrycznie daleko. Nie damy rady jej przewieźć bo to ok. 1300 km w dwie strony, przy naszych drogach to wyprawa na dwa dni i to z noclegiem. a nie dałoby rady przewieść suni etapami?Czy domek mógłby podjechać np do Wawy? Quote
Porta Nigra Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Będziemy jakoś tak kombinować. Czekam na odpowiedź czy mogą wyjechać nam na przeciw. Quote
Porta Nigra Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 No i wszystko wskazuje na to, że w sobotę wielki dzień dla Walentyny :-) Co prawda czeka ją długa i stresująca podróż, ale domek jest chyba Najlepszy z możliwych :-D Wczoraj odbyła się wizyta przedadopcyjna (dzięki Zuanna !!! :-)) którapotwierdziła, że to właśnie "ten" dom :-) W sobotę wyjedziemy sobie z Państwem na przeciw, dzięki czemu każdy z nas pokona tylko część drogi i spokojnie załatwimy to w jeden dzień. Szukamy jeszcze tylko po znajomych na trasie spokojnego miejsca, w którym moglibyśmy się spotkać i w miarę bez stresu zapoznać Nędzę z jej nowymi ludźmi. Quote
Porta Nigra Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Walentyna już w nowym super domku! :-) Quote
Nikus Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bardzo się cieszymy wszyscy:multi::multi::multi: i dziękujemy w imieniu Walentyny za wszystko co dla niej zrobiliście:) :Rose: Quote
maciaszek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bardzo się cieszę :). Spodobało jej się w nowym miejscu? Quote
Bartiśkowa_ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ob świetnie :loveu: A jest szansa na aktywność włascicieli na forum ?:razz: Lub jakieś wieści od Walentyny ?:loveu: Quote
Porta Nigra Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 U nas na forum jest zdjęcie z nowymi ludźmi Walentynki, mam też nadzieję, że zgodzą się tam odezwać co jakiś czas. My z nimi z pewnością będziemy w kontakcie, więc będziemy pisać i zdjęcia wstawiać :-) Walentyna korzysta ile się da z bycia jedynaczką i wszyscy ją głaszczą i rozpieszczają. Niestety prawdopodobnie z powody stresu sunia znowu ma biegunkę, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, bo trochę się martwię. Dzięki jeszcze raz za pomoc i zainteresowanie. Tytuł już zmieniam ;-) Quote
Porta Nigra Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Najnowsze wieści od Walentynki. Powoli aklimatyzuje się w nowym domku. To znaczy wszystkich zaakceptowała i wszystkich kocha, a wszyscy kochają ją. Powoli mijają spowodowane stresem kłopoty z biegunką. W międzyczasie dla spokojności sunia miała zrobione badania włącznie z testem w kierunku babeszjozy, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nowi ludzie naszego Nędzorka mają naprawdę niesamowicie dużo cierpliwości, miłości i ciepła i mimo problemów sunia jest kochana i w pełni akceptowana :-) Naprawdę bardzo mnie to cieszy. Quote
zuanna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mnie też :) Bałam się pytać, żeby namolną nie być :oops: Quote
Aman Varda Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wieści super chyba nie znalazłby się lepszy dom wszyscy chcą ja ciagle miziać ona poporstu trafiła do raju! Quote
zuanna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mam nadzieję, że za jakiś czas uda mi się ich wyciągnąć na wspólny spacerek :) Quote
*Gajowa* Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zapraszam na wątek Marsa http://www.dogomania.pl/threads/189039-MARS-rana-na-g%C5%82owie-MUCHOZOL-!!!!!!!!!-POMOCY!!! to jeszcze dzieciak - zobaczcie ! Quote
zuanna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda (niektóre ciotki podobno są na "odwyku" od dogo ;)). Byłam przedwczoraj u Nędzy (obecnie Kopi lub Coffee). Więcej tutaj: http://www.psiratownicy.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=1044&start=175 Domek naprawdę super!!! Quote
Recommended Posts