Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są dwie kolejne fajne osoby, w tym jedna z Białegostoku ;-)

Wszystko rozegra się w przyszłym tygodniu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie ogłoszenia.

Dzisiaj wyjeżdżam na weekend i dopiero w poniedziałek będę miała dostęp do netu.

Posted

Porta Nigra napisał(a):
Zadzwoniła fajna Pani :-), w środę przyjedzie poznać Walentynkę! Wszystko wygląda bardzo pięknie :-) Trzymajcie kciuki!!

Maciaszek, ta Pani pisała na Twojego maila, który był w ogłoszeniach.
Odesłałam tą panią do Ciebie :). Na imię ma Majka?
Kciuki zaciśnięte!

Posted

Dzięki. Tak w pierwszej kolejności przyjedzie Pani Majka. W środę będziemy wiedzieć czy przypadną sobie z Walentynką do gustu. Jest też kilka innych osób zainteresowanych i wszyscy czekamy do tego środowego spotkania.

Posted

Dzwonią tłumy :-) i jak sądze uda nam się znaleźć domek jeszcze dla kilku innych psiaków, bo w większości fajni konkretni ludzie.

Dziś był wielki dzień Walentynki. Została wykąpana, wyczesana, ostrzyżona i czekała na decydującą wizytę. Sądzę, że jest to strzał w dziesiątkę :-D Odwiedzili nas dzisiaj bardzo mili Państwo i Nędzor od razu ich zaakceptowała, pucowała się i domagała pieszczot. Oczywiście zdobyła ich serca :-) Chcieli ją zabrać od razu, ale chcę jeszcze zobaczyć jej przyszły domek, a dla niej stres będzie mniejszy jak ją zawieziemy i będziemy wspierać w pierwszych chwilach. Czeka już na nią skórzna kanapa :-)

Jutro zrobimy Walentynce ostatnią sesję zdjęciową, a w piątek zawieziemy do nowego domku.
Dziękuję Wam bardzo za pomoc!

Posted

ok. Tworzę właśnie bazę danych fajnych domków i szukam psiaków, które mogą spełnić oczekiwania. Mam domki dla suczek niufkowych, berneńczykowych, owczarka coli ... Chyba zacznę wątki na przygarnę psa zakładać, bo naprawdę kilka fajnych domków się szykuje. :-)

Posted

Hurraaaaaaaa!!!!!!!!!! Najwspanialsza wiadomość tego ponurego (przynajmniej u nas) dnia! Powodzenia w nowym domku :)
W takim razie ogłoszenia zaczynam kasować.

Posted

No to zrobiliśmy sobie wycieczkę, ale Walentyna wróciła z nami ;-/
Pkazało się, że to co Państwo mówili mocno mijało się z prawdą... Posesja nieogrodzona, narożna przy drodze, a do tego ich własny pies, jak opowiadali uratowany ze schroniska 12 latek - na łańcuchu, do tego na kolczatce.
Jak ja się cieszę, żę nie dałam jej im, jak do mnie przyjechali i zrobili takie dobre wrażenie. Szlag mnie dziś trafił. Nie byłam miła, a Pani tłumaczyła mi, że Walentynka miała być do kochania :-/ Już jednego ma "do kochania", aż żal mi było go tam zostawiać, taki fajny przymilny psiaczek.

Mam kilku innych chętnych, którzy czekają na informację, więc szukamy dalej.

Posted

Witam bylam dzis na wizycie przedadopcyjnej w spawie husky jednak wspolnie stwierdzilismy ze to nie dobry pomysl , ludzie mieli przez 7 lat niufa niestety z dnia nadzien padl na skret jelit :( kupuja szczeniaka niufka ale chca rowniez adoptowac jakiegos meeega potrzebujacego nowego domku psiaka (suke, wysterylizowana) ..

Ja po dluuugiej rozmowie z ludzmi jestem na tak ...

moze macie jakies psisko dla tych ludzi ?? oni nie upieraja sie nad niufem moze tez byc suczka kundelek ze schroniska ...

jesli maciecos do zaproponowania prosze o kontakt powiem wiecej na temat domku
603272806

Posted

Jeśli sukę niufkową, to w tej chwili jest tylko Walentyna, chłopaków "w typie"jest więcej.

Na razie porozsyłałam info o dziewczynie do osób, które były zainteresowane jej adopcją i przeszły wstępną selekcję, ale zastrzegam sobie wybór najlepszego domku, bo to pies po przejściach. Jeśli Ci Państwo są zainteresowani to zapraszam do nas na www.psiratownicy.pl lub bezpośrednio do mnie [email protected] 606 457 650. Mam nadzieję, że szczeniak z papierami :-).