zuanna Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Trzymam mocno! :) To przystopuję z ogłaszaniem - daj znać jaki efekt wizyty. Quote
Porta Nigra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Są dwie kolejne fajne osoby, w tym jedna z Białegostoku ;-) Wszystko rozegra się w przyszłym tygodniu. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie ogłoszenia. Dzisiaj wyjeżdżam na weekend i dopiero w poniedziałek będę miała dostęp do netu. Quote
maciaszek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Porta Nigra napisał(a):Zadzwoniła fajna Pani :-), w środę przyjedzie poznać Walentynkę! Wszystko wygląda bardzo pięknie :-) Trzymajcie kciuki!! Maciaszek, ta Pani pisała na Twojego maila, który był w ogłoszeniach.Odesłałam tą panią do Ciebie :). Na imię ma Majka? Kciuki zaciśnięte! Quote
Porta Nigra Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dzięki. Tak w pierwszej kolejności przyjedzie Pani Majka. W środę będziemy wiedzieć czy przypadną sobie z Walentynką do gustu. Jest też kilka innych osób zainteresowanych i wszyscy czekamy do tego środowego spotkania. Quote
maciaszek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jakie wieści? do mnie napisała kolejna zainteresowana. Odesłałam ją do numeru tel. podanego w opisie aukcji. Quote
Porta Nigra Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dzwonią tłumy :-) i jak sądze uda nam się znaleźć domek jeszcze dla kilku innych psiaków, bo w większości fajni konkretni ludzie. Dziś był wielki dzień Walentynki. Została wykąpana, wyczesana, ostrzyżona i czekała na decydującą wizytę. Sądzę, że jest to strzał w dziesiątkę :-D Odwiedzili nas dzisiaj bardzo mili Państwo i Nędzor od razu ich zaakceptowała, pucowała się i domagała pieszczot. Oczywiście zdobyła ich serca :-) Chcieli ją zabrać od razu, ale chcę jeszcze zobaczyć jej przyszły domek, a dla niej stres będzie mniejszy jak ją zawieziemy i będziemy wspierać w pierwszych chwilach. Czeka już na nią skórzna kanapa :-) Jutro zrobimy Walentynce ostatnią sesję zdjęciową, a w piątek zawieziemy do nowego domku. Dziękuję Wam bardzo za pomoc! Quote
maciaszek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Super wieści :)! Ale na razie nie ściągam ogłoszeń, może inne psiaki skorzystają? :) Quote
Porta Nigra Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ok. Tworzę właśnie bazę danych fajnych domków i szukam psiaków, które mogą spełnić oczekiwania. Mam domki dla suczek niufkowych, berneńczykowych, owczarka coli ... Chyba zacznę wątki na przygarnę psa zakładać, bo naprawdę kilka fajnych domków się szykuje. :-) Quote
zuanna Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Hurraaaaaaaa!!!!!!!!!! Najwspanialsza wiadomość tego ponurego (przynajmniej u nas) dnia! Powodzenia w nowym domku :) W takim razie ogłoszenia zaczynam kasować. Quote
Bartiśkowa_ Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Świetne wieści :multi: Walentyna zasługuje na taki własnie domek ;) Quote
zuanna Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A może zamiast niufki ktoś chciałby w takim razie bernardynkę? http://www.spacerek.net/pies-pieski-psy-ogloszenia.php?n=835 Quote
Porta Nigra Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 No to zrobiliśmy sobie wycieczkę, ale Walentyna wróciła z nami ;-/ Pkazało się, że to co Państwo mówili mocno mijało się z prawdą... Posesja nieogrodzona, narożna przy drodze, a do tego ich własny pies, jak opowiadali uratowany ze schroniska 12 latek - na łańcuchu, do tego na kolczatce. Jak ja się cieszę, żę nie dałam jej im, jak do mnie przyjechali i zrobili takie dobre wrażenie. Szlag mnie dziś trafił. Nie byłam miła, a Pani tłumaczyła mi, że Walentynka miała być do kochania :-/ Już jednego ma "do kochania", aż żal mi było go tam zostawiać, taki fajny przymilny psiaczek. Mam kilku innych chętnych, którzy czekają na informację, więc szukamy dalej. Quote
maciaszek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ech... ludzie. ludzie :(. Dobrze, że pojechaliście, sprawdziliście i Wala do nich nie trafiła. Quote
zuanna Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Nic nie powiem, bo cisną mi się na usta słowa, które "nie przystoją damom" :angryy: Quote
pati123487 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witam bylam dzis na wizycie przedadopcyjnej w spawie husky jednak wspolnie stwierdzilismy ze to nie dobry pomysl , ludzie mieli przez 7 lat niufa niestety z dnia nadzien padl na skret jelit :( kupuja szczeniaka niufka ale chca rowniez adoptowac jakiegos meeega potrzebujacego nowego domku psiaka (suke, wysterylizowana) .. Ja po dluuugiej rozmowie z ludzmi jestem na tak ... moze macie jakies psisko dla tych ludzi ?? oni nie upieraja sie nad niufem moze tez byc suczka kundelek ze schroniska ... jesli maciecos do zaproponowania prosze o kontakt powiem wiecej na temat domku 603272806 Quote
Porta Nigra Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Jeśli sukę niufkową, to w tej chwili jest tylko Walentyna, chłopaków "w typie"jest więcej. Na razie porozsyłałam info o dziewczynie do osób, które były zainteresowane jej adopcją i przeszły wstępną selekcję, ale zastrzegam sobie wybór najlepszego domku, bo to pies po przejściach. Jeśli Ci Państwo są zainteresowani to zapraszam do nas na www.psiratownicy.pl lub bezpośrednio do mnie [email protected] 606 457 650. Mam nadzieję, że szczeniak z papierami :-). Quote
Porta Nigra Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 pati123487 napisał(a):co to znaczy selekcje?? To znaczy, że wybierzemy dla Nędzy najlepszy dom, a chętni muszą spełnić pewne kryteria :-). Quote
pati123487 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ludzie o ktorych pisalam zaadoptowali wczoraj kundelke z odgryzionym uszkiem .. A szkoda bo bylby to wspanialy dom dla Niufka.... Quote
Porta Nigra Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 No i super :-) Pewnie jednak niufki mają większe szansę na adopcję niż kundelki z odgryzionym uszkiem. Zresztą do nas się nie zgłaszali i nie deklarowali adopcji niufka. Quote
Recommended Posts