Patikujek Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ja nie mam nic przeciwko ale mama za szczęśliwa by nie była:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jakie Baksio ma superowe futerko :evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Jakie Baksio ma superowe futerko :evil_lol: ubiegli mnie, bo wszyscy napisali o futerku, a ja też chciałam :cool3::placz: napisać!!! że Baksio ma cudowne kudełki :evil_lol::p Quote
Patikujek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Futerko to on ma, moja mam stwierdziła ostatnio że jak teraz będzie szła do fryzjera to weźmie ze sobą Baksa i każe sobie zrobić takie same włosy:evil_lol: A teraz kilka fotek z dzisiaejszego spacerku:) Musicie przyznać, że do pyska mu w tym kolorze:loveu: A to jeszcze jedno zdjątko z pańcią:loveu: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sliczny kubraczek:loveu::cool3::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czesc Patunia :multi: Jak milo Ciebie ujrzec chociaz na zdjeciach z Baksiem :loveu: Mam nadzieje, ze juz niedlugo bedziemy mogly sie soba zadowolic w pociagu i troche wiochy zrobic :evil_lol: P.S sliczny Baksik ma kubraczek :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Baardzo ladny ten plaszczyk;) i faktycznie do pyszczaka mu z nim:cool3: Quote
marlena924 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Baksiuniu śliczności :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Już niedługo Daga porobimy troche wiochy:evil_lol: A całej reszcie dziekujemy z Baksikiem za komplementy jak znajdę później chwilke to wkleje kilka fotek:) Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Futerko to on ma, moja mam stwierdziła ostatnio że jak teraz będzie szła do fryzjera to weźmie ze sobą Baksa i każe sobie zrobić takie same włosy:evil_lol: A teraz kilka fotek z dzisiaejszego spacerku:) Musicie przyznać, że do pyska mu w tym kolorze:loveu: A to jeszcze jedno zdjątko z pańcią:loveu: wow,ale cudny kubraczek ślicznie w nim wygląda!!!! ale ja bym chciała go wymiziać!:placz: już czuję to miękkie futerko!! :multi::multi: Quote
marlena924 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Już niedługo Daga porobimy troche wiochy:evil_lol: A całej reszcie dziekujemy z Baksikiem za komplementy jak znajdę później chwilke to wkleje kilka fotek:) I gdzie te nowe fotki :mad: ? Quote
Patikujek Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Moje chęci do wstawiania fotek są duże jednak moje siły do tego mojego komputera już się kończą:mad: kto mi kupi nowy komputer??? No i proszę trochę czasu to zajęło ale są fotki:D Z zabawy: Jestem grzeczny:D Spadać, moje łóżko!!! Zaraz cię zjem:evil_lol: Dasz mi wrescie spokój???!!! Dobrze wiem że tam nic nie masz:D...a może jednak... Mam was dość idę sobie... A dzisiaj przy zachodzie słońca na niebie pojawiła się taka tęcza:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ogonek mu się wysmyknął z pętelki :lol: Quote
Patikujek Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Nie wywinął mu się, ja mu jej w ogóle nie zakładam na ogonek bo on się strasznie krępuje gdy go coś po pupci smyra:evil_lol: jak mu ją założę to chodzi z potkulonym ogonem i nisko spuszczonym tyłkiem:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Baksik wczoraj przeżywał okropne katusze:shake: a dokładniej to był kąpany:( jemu się to nie podobało ale za to teraz jest piekny i czyściutki, a do tego jaki puszysty:loveu: to kilka foteczek:) Po kąpieli trzeba się dobrze wytrzeć:) Troszkę zabawy przy tym nie zaszkodzi Schniemy Ateraz zobaczcie jaki jestem piękny:loveu: A do tego obrażony(z łaską daję łapę) Quote
Pianka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Po kąpieli sliczniasty:loveu: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 oo.. Baks po kapieli :evil_lol: ja wczoraj wykapalam rudzielca :P na całe szczescie dla niego to nie stres :cool3: Quote
Patikujek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 panicz Baksymilian nie cierpi kąpieli a kąpię go raz na tydzień bądź raz na na 2 tygodnie w zależności od pogody i jego wyglądu:) Quote
Patikujek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Nowych zdjęć na razie nie mam ale mam 2 filmiki: Baksymilian po wyjściu z wanny FILMIK Posłuszny pies: FILMIK Quote
BORA Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ale fajne filmiki :lol: Baksiu to naprawdę posłuszny piesek:siada, daje łapki, kładzie się i nawet sam się po kąpaniu wyciera :evil_lol: Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hahaha Baksiu pies samoobsługowy :evil_lol: Sam się wyciera po kąpieli :crazyeye: Quote
Patikujek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Bo to inteligentny chłopczyk juz zapamiętał jakie są czynności po kąpieli (najpierw się wyciera a potem zwiewa bo wie że będzie czesanie :evil_lol: A teraz nowa porcja fotek, wiem że ostatnio zaniedbuję dodo ale naprawdę nie mam czasu:shake: W najblizszym czasie postaram sie znów coś wkleić:D Quote
Recommended Posts