marlena924 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Baksiu, jak mnie tu dawno nie było... Ale znó wróciłam :) Widzę, że włoski już podrosły, nadal jesteś piękny :loveu: Pozdrawiam :):):) Też mam takie kubki z Maxwell House :lol: Quote
Kasia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pati, a może jakieś nowe zdjątka Baksia???:evil_lol: On mi tak przypomina mojego Fidlaka, że nie mogę się na niego napatrzeć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Daj mi spać...:shake: Śliczna zwinięta kuleczka :loveu: I widzę, że już sierściuszka Baksowi powoli odrasta... Chciałabym mieć takie loczki :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Baksiu jest po prostu prześliczny :loveu: model z niego pierwsza klasa :loveu: Quote
Kasia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Basia_Sz napisał(a): Baksiu jest po prostu prześliczny :loveu: model z niego pierwsza klasa :loveu: Co racja, to racja :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Fotel, pilot, kawa, czego więcej potrzeba :cool3: Quote
Patikujek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Wszystkikm wielkie dzięki za komplementy:loveu: jutro postaram się coś wkleić zrobię jakąś sesję zdjęciową...a i jak znajde czas to pozaglądam tez do galerii bo dawno mnieb tam nie było ale na prawdę się nie wyrabiam:shake: Quote
bigos Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Pati, wiesz śniłaś mi się dzisiaj:cool1:Mialaś na głowie DREDY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 alez mnie tu dawno nie bylo....prosze o wiecje fotecek pieknisia:) Quote
Patikujek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Foteczek będzie więcej jak w szkole zaczną mniej zadawać:evil_lol: A co do twoich snów bigosiku to proszę śnij o jakiejś innej fryzurce dla mnie:) Quote
Mysia_ Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Oj Pati :mad: ja to bym chciała dready :cool3: Quote
Patikujek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 A ja nie, ale obiecaj Mysiu że kiedyś sobie zrobisz:D Quote
Mysia_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 hmmmmm... :roll: obiecać nie będę, bo moja biedna babcia by chyba zawału dostała :roll: Co nie zmienia faktu, że bym chciała :) Quote
Patikujek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 No ale kiedyś może ci odbić i sobie zrobisz:D Quote
Mysia_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 może ;) A co tu tak u Baksia i szczurków pusto? :roll: Quote
zaba14 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a ja dziś widziałam Baksia pod moją szkołą chyba był z Twoim bratem, Pati? Quote
Mysia_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gdzie ta Pati się szlaja, że jeszcze tu dziś nie zaglądneła? :mad: Quote
Patikujek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Nei sądze żeby to był mój Baks, mój brat nie zabiera psa na tak długie spacery:evil_lol: Ale na mikulczycach jest jeszcze jeden psiak bardzo podobny do Baksa i mieszka w okolicy szkoły:) A u Baksa na razie pusto będzie bo mam problemy ze zrzucaniem zdjęc na kompa, dokładniej komp ma problemy z przyjmowaniem ych zdjęć:shake: A i mam jeszcze jedną okropną nowinę:placz: Lusia niezyje, nioe wiem co się stało, schidła w ciągu dwóch dni strasznie i miłam wczoraj z nią iść po szkole do weterynarza ale jak ze szkoły wróciłam to ona już nie żyła. Nie rozumiem dlaczego tak schudła żadnych zewnętrzych objawów nie miała: nie miała rozwolnienia ani sierść jej nie wypadała, jadła normalnie i to co zwykle i to co szczurzydła:shake: A była taka kochana już nie uciekała kiedy brałam ją na ręce:shake::placz: Quote
Patikujek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 A i zapomniałabym na poslkim było dzisiaj tak nudno że napisałam wiersz(pierwszy w życiu) o Baksie podczas zlotu:D no napisałam też drugi o zlotowiczach i można go przeczytać w galerii zlotu BAKSYMILIAN Tego roku, tych wakacji, Pod cieniem czterech akacji, Stał ci namiot kolorowy, A w nim mały pies domowy. Piesek śliczny i kochany, Bardzo czysty i zadbany. Baks na imię ma ten psiaczek, Jest z niego słodki kudłaczek. Z psem w namiocie była pani, Pani wcale nie do bani! W Morsku świetnie się bawiła, Z psiakiem ciągle gdzieś chodziła. Pies bał się bez pani zostać, chośby kurczaka miał dostać, Bo tam dużo psiaków było, I tym się to tłumaczyło. Baksymilian chodź nieśmiały, Szedł z panią na stok niemały. Cztery dni się tak szwędali, W piąty do domu jechali. Gdy do domu Baks dojechał, Skakał, piszczał no i szczekał. Kąpiel dobrze mu zrobiła, Wnet malucha odświezyła. teraz ogromnie się cieszy, Do zmartwień mu się nie śpieszy!!! Niestety w grudniu powtórka, Powtórny wyjazd z podwórka:evil_lol: ___________________BY PATIKUJEK_ZABRZE__________________ Quote
Mysia_ Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 oj Pati to faktycznie musiało Ci się nudzić... :roll: :evil_lol: Biedna Lusia [*] [*] [*] :-( Quote
zaba14 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Nei sądze żeby to był mój Baks, mój brat nie zabiera psa na tak długie spacery:evil_lol: Ale na mikulczycach jest jeszcze jeden psiak bardzo podobny do Baksa i mieszka w okolicy szkoły:) A czy tamten psiak tez ma zielona flexi i zieleone szeleczki? :cool3: Przykro mi z powodu Lusi:( Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dla kochanej Lusi [*] Wiersz ładny, ale w dwóch miejscach bym zrobiła poprawki bo mi kiepśko brzmi:roll: Quote
Patikujek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Wiem ale to tak na szybko było i się nie zastanawiałam za bardzo tak pisałam co mi pasowało na szybciora;) a ten podobny psiak tem ma zieloną flexi ale czy zielone szeleczki to nie wiem:) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A mnie się wierszyk o Baksiu bardzo podoba :klacz: a z powodu Lisu przykro mi :-( Quote
zaba14 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wiem ale to tak na szybko było i się nie zastanawiałam za bardzo tak pisałam co mi pasowało na szybciora;) a ten podobny psiak tem ma zieloną flexi ale czy zielone szeleczki to nie wiem:) wiesz ja daje sobie reke uciac ze to był Baksiu :P stał taki przestraszony przy tej szkole, moze Twoj brachol na jakas dziewczyne czekał hm.. dlatego wzioł psiaka :evil_lol: Quote
Recommended Posts