Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Mam rodzinę w Dortmundzie, więc pewnie wpadnę tam kiedyś z małym, albo w tamte okolice na wystawę się wybiorę... Trzeba będzie się wtedy spotkać.

Posted

W Niemczech na wystawach to chyba w ogóle na każdej masa ludzi....W końcu tak mało ich mają, że jak pierwszy raz oglądałam spis to myślałam, że nie wszystkie mi się wyświetlają

Posted

Boshe jaki cudny ten mały, muszę pokazać go Gabi ( ostatnio kupiła sobie magnes na lodòwkę z jakimś terrierowatym, bo tak się jej podobał). Magnes oczywiście w jej pokoju na kaloryferze, jutro cyknę fotę _ jak nie zapomnę.

Posted
30 minut temu, Marmag napisał:

Kochaaany!! Jak spi z jaja.. brzuszkiem na wierchu to znaczy, ze mu dooobrze u Ciebie! :d A ta kosc idealna dla mojej Queen hahaha

Co najmniej jeszcze raz tak ciężka jak ona hahaha

A co do brzusia to Blu jest pierwszym psem jakiego znam, który kocha mizianie właśnie po jaj... brzusiu.  Bardziej niż po klacie 

Posted

Blu od pierwszego dnia sam od siebie bardzo chętnie przynosił rzucone zabawki. Także pochwały za każdym razem i może jak się nic nie zmieni to będę mieć pierwszy raz psa, który lubi aportować 

A tu taki krótki pokaz :)