Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Patikujek napisał:

Neo był moim poprzednim kotem *niestety nie żyje :(  ) A obecny ma wiele imion: w dokumentach jest Severus, Ponoć w poprzednim domu był Maćkiem (to kompletnie nie pasuje), obecnie jest Wampirzątkiem, Mruczkiem, Paskudą, Przytulaskiem lub po prostu mówię do niego Kocie!

Severus fajne imię :)

Posted

No z kotami to już tak chyba jest, że mają kilka(naście) imion/ksywek ;)

Też mówię do swojego kota "kocie" haha :) A co najlepsze on doskonale wie, że jest kotem. 

Posted
7 godzin temu, mar....ka napisał:

jak mówię o Shadole pies, to jest zdegustowany (on uważa się za człowieka)

po takims czyms? :p Jakby usłyszał jak do swoich mowie, to dopiero byłby foch :pp 

Posted

Okazało się, że miał wrodzoną wadę serca i niestety po długiej walce nie udało się. Stan z dnia na dzień się pogarszał, potem doszła jeszcze przepuklina,której przy wadzie nie dało się zoperować... I niestety odszedł... Mój kudłaczek....

Posted
O 12.12.2016 o 11:16, Patikujek napisał:

Okazało się, że miał wrodzoną wadę serca i niestety po długiej walce nie udało się. Stan z dnia na dzień się pogarszał, potem doszła jeszcze przepuklina,której przy wadzie nie dało się zoperować... I niestety odszedł... Mój kudłaczek....

ostatnio żadne zwierzęta nie umierają na starość

Posted
23 godzin temu, mar....ka napisał:

ostatnio żadne zwierzęta nie umierają na starość

no tak,dużo tak ostatnio chorób "namnożyło się",często w młodym wieku umierają i to niestety na ciężkie i nieuleczalne choroby :(

Posted
23 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Twój MCO miał może HCM? :(

Nie, nie. okazało się, że jakiś ubytek ma. teraz dokładnie nie pamiętam co i gdzie,  ale tak czy inaczej nikt nie chciał się operacji podjąć,  a jak po niedługim czasie doszła przepuklina to już w ogóle mowy nie było 

A tak w ogóle to cześć wszystkim 

Posted

Hejka. Mam jakiegoś doła przedświątecznego. Przeglądałam sobie ostatnio stare Baksikowe i Neonowe foty i tak mi smutno teraz...

To była wigilia zaledwie 3 lata temu!

neo%20i%20baks.jpg

A to w zeszłym roku...

_20151225_110233.jpg

Nie mogę uwierzyć, żę w tym roku go ze mną nie będzie...

Posted
Dnia 21.12.2016 o 00:25, Patikujek napisał:

Hejka. Mam jakiegoś doła przedświątecznego. Przeglądałam sobie ostatnio stare Baksikowe i Neonowe foty i tak mi smutno teraz...

To była wigilia zaledwie 3 lata temu!

neo%20i%20baks.jpg

A to w zeszłym roku...

_20151225_110233.jpg

Nie mogę uwierzyć, żę w tym roku go ze mną nie będzie...

Współczuję,mój Balto 10 lat w kwietniu będzie jak nie żyje,nadal mi źle i smutno bez Niego :(

Posted

U mnie się teraz porobiło!!!!!

Suczka w hodowli z której planowałam szczenię nie zaciążyła niestety. Dzisiaj się dowiedziałam....:(

Dostałam jednak od tego hodowcy namiary na inną w której ojcem szczeniąt jest pies z pierwszej hodowli (z tej której chciałam szczyla). Pies od początku bardzo mi się podobał i z wyglądu i charakteru . Dodatkowo suczka z którą ma szczeniaki też mi się podoba (przynajmniej z tego co słyszałam i widzę na fotkach), ale żeby nie było zbyt pięknie jest roblem!

Szczeniaki urodziły się z końcem października, czyli do odbioru początek stycznia! Ja już urlop zaplanowany na kwiecień, tak jak się szczyla spodziewałam i nie wiem co teraz. Niby ogólnie prawie wszystko poza karmą mam, no ale nie wiem czy to w pracy ogarnę. No i z sąsiadami nie mam nic załatwione...

To nie tak miało być! 

No cóż. Jednak skojarzenie mi się podoba, więc łatwo nie odpuszczę okazji i zaraz po świętach będę nacierać na kadrową o urlop!!! Także ludziska trzymajcie proszę kciuki!

Posted
Dnia 25.12.2016 o 12:15, Patikujek napisał:

U mnie się teraz porobiło!!!!!

Suczka w hodowli z której planowałam szczenię nie zaciążyła niestety. Dzisiaj się dowiedziałam....:(

Dostałam jednak od tego hodowcy namiary na inną w której ojcem szczeniąt jest pies z pierwszej hodowli (z tej której chciałam szczyla). Pies od początku bardzo mi się podobał i z wyglądu i charakteru . Dodatkowo suczka z którą ma szczeniaki też mi się podoba (przynajmniej z tego co słyszałam i widzę na fotkach), ale żeby nie było zbyt pięknie jest roblem!

Szczeniaki urodziły się z końcem października, czyli do odbioru początek stycznia! Ja już urlop zaplanowany na kwiecień, tak jak się szczyla spodziewałam i nie wiem co teraz. Niby ogólnie prawie wszystko poza karmą mam, no ale nie wiem czy to w pracy ogarnę. No i z sąsiadami nie mam nic załatwione...

To nie tak miało być! 

No cóż. Jednak skojarzenie mi się podoba, więc łatwo nie odpuszczę okazji i zaraz po świętach będę nacierać na kadrową o urlop!!! Także ludziska trzymajcie proszę kciuki!

ok,mocno trzymam,powodzenia z całego serca :)