Asia & Ginger Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Patikujek napisał(a):AAA no tak zapomniałam o tym zwiedzaniu Sierakowa a co do wystawy to mam nadzieje za ładną fotorelację:D:D:D Postaram się nie zawieść Twoich nadziei. :lol: Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja będę na wystawie w niedziele :multi: Tez porobie jakies foteczki ale "naszej" rasy Pati :loveu: Quote
Patikujek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No to czekam na fotorelacje was obu:loveu: Mam nadzieję że jutro będę mogła się pochwalić tym czym chciałm, już nie mogę się doczekać buziaki dziewczyny i dobranoc:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Patikujek napisał(a):No to czekam na fotorelacje was obu:loveu: Mam nadzieję że jutro będę mogła się pochwalić tym czym chciałm, już nie mogę się doczekać buziaki dziewczyny i dobranoc:loveu: http://pieka.pl/infusions/ecard/images/1142462508dobranoc_piesek.jpg Śliczny śpiący cavalierek. :loveu: :loveu: :loveu: Pati, chyba nie wytrzymam do jutra. :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ojj.. ja tez ciekawa jestem .. Pati .. już jest jutro !! :multi: Wstawaj i mów szybko :loveu: Quote
Patikujek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Wiecie co wytrzymałyście do dzisiaj więc może i do jutra wytrzymacie bo chcę się wam pochwalić jak już wszystko będzie ok Z resztą sami na pwno zgadniecie co to za niespodzianka będzie:) Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja tam podejzewam,ze kolejny psiak w domku bedzie :loveu: Ale Pati .. obiecałaś, że dziś powiesz i co ?? :placz: Quote
Patikujek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Niestety nie Choć bardzo bym chciała na drugiego zwierzaka nie ma szans:shake: Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pati, Ty nie masz litości. :placz: Ja tu umrę z ciekawości. :mdleje: Quote
Patikujek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 po prostu ucieszycie się jak wam pokaże produkty z tej rzeczy Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Patikujek napisał(a):po prostu ucieszycie się jak wam pokaże produkty z tej rzeczy zaba14 napisał(a):aparattttt??????????? :lol: Dobrze mówisz, też podejrzewam aparat. :cool3: :p Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 I gdzie te produkty? :cool3: :roll: :mad: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Przepraszam wczoraj neta nie miałam żeby napisac Ale żabcia to jednak mnie zna na wylot zgadłyście A produkty będą jak tylko na serwer je wrzucę i wyszoruję łazienkę:shake: Quote
Asia & Ginger Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Patikujek napisał(a):Przepraszam wczoraj neta nie miałam żeby napisac Ale żabcia to jednak mnie zna na wylot zgadłyście A produkty będą jak tylko na serwer je wrzucę i wyszoruję łazienkę:shake: Pati, chyba już umyłaś łazienkę? :cool3: :eviltong: Dawaj zdjęcia. :cool3: :multi: Quote
Mona4 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pati kochana ,niepisz narazie domnie smsow bo slonko wyplty ci niewystarczy na zaplacenie rachunku;) ja jestem na urlopie :lol: ale za tydzien bede juz w domu,wtedy porozmawiamy i koniecznie musisz wpasc na francuskiego szampana;) narazie gorace pozdrowienia z bardzo mroznego lauvensjans,de franse:lol: Quote
zaba14 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Patikujek napisał(a):Przepraszam wczoraj neta nie miałam żeby napisac Ale żabcia to jednak mnie zna na wylot zgadłyście A produkty będą jak tylko na serwer je wrzucę i wyszoruję łazienkę:shake: kochana, bedzimy musialy sie spotkac ;) bo w polowie marca wyjedzam ;) Quote
Patikujek Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Hej już wróciłam:) Przepraszam że wcześniej nic nie wstawiłam ale od niedzieli po lekarzach się wałęsam bo prawdopodobnie mam pękniętą kość śródstowpia i ledwo chodzę dzisiaj zrobili mi zdjęcie i jutro chirurg powie co i jak Asiu zdjęcia już wstawiam momencik, nie ma ich wiele bo nie mam sił robić za bardzo a poza tym na razie nie czuję tego aparatu i muszę się do niego przyzwyczaić Ok Mona już nie piszę i czekam na twój powrót, a powiem ci że nawet mnie za dużo nie zeżarło, życzę miłego urlopu i porób duzo zdjęć żebym miała potem co oglądać Żabciu znów chcesz jechać:shake: Ale spotkam się z Tobą bardzo chętnie jak tylko stanę na nodze:evil_lol: A teraz fotki, nie szczególnie udane ale dopiero uczę się co do czego w tym aparacie Quote
BBeta Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://images34.fotosik.pl/149/a373f4c1ade3a5d0.jpg :loveu::loveu::loveu: A jaki aparat kupiłaś? ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Bardzo fajne foteczki, muszę pochwalić. :cool3: :p http://images25.fotosik.pl/160/4d393ceb1a66eda1med.jpg Śliczny śpioszek z Baksika. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts