Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Ponieważ moja dobroć ostatnio nie zna granic dam wam znów trochę fot:) A to Nero Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Teraz księżycowa wczorajsza sesja(zdjęcia robione o 2 w nocy) Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 No i trochę dzisiejszego Baksika Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 I trochę dzisiejszego Nerulka i coś co pstryknęłam i nawet mi sie spodobało:) Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Oo od kiedy tak czujnie Baksik wygląda na zdjęciach,te uszy do gory, ogonek wysoko:cool3: chyba tego aparatu się tak nie boi,że uszu nie ma za siebie i ogona pod sobą:lol: A Ty co ostatnio masz takie opisy na gg:lol::lol: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 jakie?? Chodzi o to co mam teraz?? A Baksik tego aparatu sie mniej boi bo lampy błyskowej rzadko używam, ten fuji ładnie mi światło łapie i nie rozmazuje zdjęć bez lampy, więc już nie muszę mu po oczach świecić Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):jakie?? Chodzi o to co mam teraz?? A Baksik tego aparatu sie mniej boi bo lampy błyskowej rzadko używam, ten fuji ładnie mi światło łapie i nie rozmazuje zdjęć bez lampy, więc już nie muszę mu po oczach świecić No te,że zakochana jesteś;) Czyli Baksik bez lampy korzystniej wygląda;) Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Ale ja nie miałam takiego opisu:shake:, nawet w historii opisów takiego nie mam:shake: Ty masz mój aktualny numer gg?? Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):Ale ja nie miałam takiego opisu:shake:, nawet w historii opisów takiego nie mam:shake: Ty masz mój aktualny numer gg?? No aktualny mam;) Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Bo ja od piatku mam opis ten: http://areszto.wany.pl/i/2122012/Zabrze/patrycja-Gluch.html A wcześniej nie miałam chyba z miesiąc gg zainstalowanego, dziwne Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Patikujek']Bo ja od piatku mam opis ten: http://areszto.wany.pl/i/2122012/Zabrze/patrycja-Gluch.html A wcześniej nie miałam chyba z miesiąc gg zainstalowanego, dziwne Nawet Ania Ci sie właczyła i pytała o opisik;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Chciałam powiedziec,że ja tez widziałam ten opis "kocham Cię" jesli o to chodzi ^^ Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Anecioreczek napisał(a):Chciałam powiedziec,że ja tez widziałam ten opis "kocham Cię" jesli o to chodzi ^^ Patikujek no powiedz co przed nami ukrywasz:cool3: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Czyli podsumowując czas zmienić hasło w gg Nie wiem skąd taki opis miałam:shake: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 No właśnie ostatnio widziałam że się mnie o coś pytała a ja nie miałam pojęcia o czym ona mówi:shake: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):Czyli podsumowując czas zmienić hasło w gg Nie wiem skąd taki opis miałam:shake: A mi nawet doszły słuchy do kogo ten opis był kierowany:cool3:i mam to od dobrych źródeł;) Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 od kogo i do kogo?? chętnie się dowiem Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):od kogo i do kogo?? chętnie się dowiem Przecież miałaś nawet wczoraj przez min wyświetlone imie;) Dlatego się zdziwiłam i się dzisiaj pytam. Bo słyszałam,że Olek jest nękany miłosnymi słowami:roll: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Że co?? normalnie herbatą się poplułam, no chyba sobie żartujesz:evil_lol::D:D:D:D:D:D Zaraz padnę:D ja mam w historii tylko 2 opisy: ten: http://areszto.wany.pl/i/2012012/Zabrze/patrycja-Gluch.html i ten: http://areszto.wany.pl/i/2122012/Zabrze/patrycja-Gluch.html A ostatnio nie piłam tak żeby nie pamiętać co robię Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No powaga taki opis miałaś, no i Olek mi mówił;) Dlatego pytam o opisy bo też mi się śmieszne to wydawało , ale Olek pokazał mi rozmowę:lol: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 z kim ze mną rozmowę?? Ja w życiu takiego opisu nie miałam, nawet nic o Olku nie było Od piątku jak Luca u mnie była mam jeden i ten sam opis ten co teraz... Ja wiem że mam nie równo pod sufitem ale nie aż tak:shake: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):z kim ze mną rozmowę?? Ja w życiu takiego opisu nie miałam, nawet nic o Olku nie było Od piątku jak Luca u mnie była mam jeden i ten sam opis ten co teraz... Ja wiem że mam nie równo pod sufitem ale nie aż tak:shake: To może lunatykujesz i piszesz?:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Na pewno nie:shake: Ja z Olkiem nie rozmawiałam, nie pisałam ani nie mówiłam o nim od dawna:shake: I nie mam pojęcia o co chodzi z opisem moim, jeszcze bym mogła uwierzyć jakbym go gdzieś w historii miała na gg ale niet, tylko 2 opisy i 2 rozmowy, w tym jedna z rose i jedna z moim kuzynem a co wyście widzieli to ja już nie wiem Z resztą wsio jedno Quote
Recommended Posts