Mysia_ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Patikujek napisał(a):Mysia już ostatnio pisałyśmy na ten temat że mnie wykreślasz z tego bo nie daję rady i musze zrezygnować??Pamiętasz?? Na którymś wątku pisałyśmy o tym albop na gg Pati, wiem... Ale jak napisałam u góry, że w tą sobotę mają być wszyscy, którzy rozpoczeli szkolenie. To nie mój pomysł, "ja tu tylko sprzątam" :roll: Tylko, że przykre jest to, że najpierw wszyscy sie zobowiązali, a potem ja muszę się tłumaczyć :-( Spoko, wiem, że Ciebie nie bedzie.... Szkoda, bo mogłabyś zrobić reklame Metrusiowi (będą różne gazety, radia i jakaś TV). Mam nadzieje, że nikt więcej mi nie wywinie numeru :roll: Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 No niestety ale w schronie się pojawię w najbliższym czasie, najwyżej po pracy pojadę bo jak mam typowe wolne to mam masę do załatwiania tak jak dzisiaj, musiałam lecieć z Baksem do weta, wpaść do banku itp....itd... Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Haloo .. Pani Moderator .. żyjesz ?? Dawaj fotki :lol: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jak tam Ci Patikujku w szkole idzie:razz::razz: Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Żyję, żyję:) Zdjęć Baksika nie będzie bo aparat zepsuty, a na kupno muszę jeszcze troszkę poczekać Za chwilę mogę co najwyżej foteczki z Poznania dać:) Medorku może lepiej o tym nie mówić Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dogomaniacy i nie tylko: Po lewej u góry Asia& Ginger Po prawej u góry: Kopmar, pod nim Kara, Rose i Ja, i dolny rząd od lewej: Jureja, AgaiCzips, Kacper(kolega) brat Kary i Hania(koleżanka) Od góry : Asia&Ginger, Patikujek, Rose, Komar, Kara, AgaCzips i mój brat Od góry mój brat,Komar,Kara, Asia, Patikujek Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 No to jeszcze takie: Rose i jej Komarek - Osiołek _ Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No no no .. widzę, że impresska przednia była :lol: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 doberek ;) Pati nie wiem czy widziałaś, ale na Lutra jest fryzjer dla psiaków :cool3: Na szybie pisze m.in. "modne fryzurki" ;) Quote
Mona4 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mysia,Pati piesek jest z Zabrza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9357793#post9357793 Quote
Moniskaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kupuj szybciej aparat bo ja sie domagam fotki Twojego psiaka :lol: Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Myślę żę po nastepnej wypłacie kupię, teraz mam trochę wydatków w tym Zlot a fryzjera widziałam może kiedyś siętam wybiorę:) Quote
Pimpek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witanko! :multi: A komórką zdjęcia nie możesz Baksikowi zrobić? :lol: Quote
Mona4 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Pati ,pilnie szukam kogos,kto odplatnie zajol by sie moimi Yorkami,tz; spacer ok 20 minut raz dziennie ok godz 13. Musze wyjechac zagranice na tydzien,w domu bedzie starsza babcia,i 2 dzieci,czyli syn i corka. problem jest w tym ze ok 13 niebedzie mial kto wyprowadzic moich psow na siku.Dlatego szukam kogos zaufanego kto odplatnie wyprowadzilby moich 5 pieskow. Chodzi tylko o 15- 20 minutowy spacer ok godz 13. Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hej zapracowana koleżanko! Co słychać u Baksika?:cool3: Quote
Patikujek Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 hej Mona zaraz pomyślę kto mógłby się zająć A cichutko bo mam problkemy z kompem i jak uda mi się włączyć neta to cud Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Halo Halo Pati .. gdzies się zapodziała ?? Quote
Patikujek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Przeważnie w pracy albo z piesem na sp;acerku bo pogoda dopisuje:) A i mam dla was niespodziankę ale więcej napiszę koło czwartku może piątku Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Patikujek']Przeważnie w pracy albo z piesem na sp;acerku bo pogoda dopisuje:) A i mam dla was niespodziankę ale więcej napiszę koło czwartku może piątku Pati, aleś mnie zaciekawiła teraz. :cool3: Pisz w czwartek, bo w piątek wyjeżdżam do Pozka. :eviltong: Quote
Patikujek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Spokojnie Asiu napiszę A to teraz ty mnie zaciekawiłaś po co do Pozka jedziesz?? Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Patikujek']Spokojnie Asiu napiszę A to teraz ty mnie zaciekawiłaś po co do Pozka jedziesz?? No jak to po co? Przecież jedziemy do ośrodka do Sierakowa. :eviltong: A w sobotę do Torunia na wystawę z KaRą i Djuczkiem. :cool3: Quote
Patikujek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 AAA no tak zapomniałam o tym zwiedzaniu Sierakowa a co do wystawy to mam nadzieje za ładną fotorelację:D:D:D Quote
Recommended Posts