Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim
Mam dzisiaj jakiś wyjątkowo dobry humor. może to dlatego, że te słoneczko tak cuuudownie za oknem świeci aż chce się żyć, chętnie bym na jakiś spacerek z Baksikiem poszła, no ale niestety....
Wyjdę może później na chwilę na ogródek i tam na trawce mu coś pstryknę:)

Dzięki Mysia za życzenia:)

Posted

O jak fajnie Mona:loveu:
Wiesz czasu to ja mam masę tylko gorzej ze zdrowiem, myslę że w przyszłym tygodniu pod koniec L4 się do Ciebie wybiorę, tak samo jak planuje wykorzystać to wolne i wpaść do schroniska:)

Posted

Słoneczko znów dzisiaj grzeje więc mam dobry humor i z tej okazji wrzucę trochę fotek:)
Wczorajsze słoneczko i moja zabawa z ustawieniami:P

I moje śpiące słoneczko

Posted

Noga już lepiej choć dalej boli przy pewnym ułożeniu stopy, muszę chyba jednak iść do innego chirurga:shake:
Księżyc mi się też podoba tylko fotosik przy zmniejszaniu troszkę mi ostrość zgubił

Posted

Ale on zmniejsza równomiernie, jakby to napisać, procentowo on skaluje zdjęcia, po prostu on dłuższą sciankę skraca do 600px a tą drugą w zależności od jej długości, on nie zniekształca fotek zostawia ścianki w takim samym stosunku długościowym jak są na początku, nie wiem czy zrozumiałaś co mam na myśli, ja też czasami fotki kadruje na kompie i nie mają równych ścianek a jednak jest ok

Posted

No rozumiem, ale czasem jak kadruje na kompie w programie to skalując do 640, ten drugi bok mam większy niż 480 i wtedy musze skalować ten drugi do 480 ;). Zamotałam, no nic popróbuję ;). Tak czy siak dzięki :).

Posted

Witaj Pati :)
Ale tu u Was dużo foteczek fajniusio tak popatrzeć na Baksika on ma taką słodką tą mordeczke :)
Życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrówka i wytulaj od Nas mocno Baksa :loveu:
Pozdrawiamy:lol: