Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek napisał(a):
Na pewno nie:shake:
Ja z Olkiem nie rozmawiałam, nie pisałam ani nie mówiłam o nim od dawna:shake:
I nie mam pojęcia o co chodzi z opisem moim, jeszcze bym mogła uwierzyć jakbym go gdzieś w historii miała na gg ale niet, tylko 2 opisy i 2 rozmowy, w tym jedna z rose i jedna z moim kuzynem
a co wyście widzieli to ja już nie wiem
Z resztą wsio jedno

Może braciszek jaja Ci robi?

Posted

Pati rżnie głupa, że się tak wyrażę kolokwialnie :D.
A tak na poważnie, to rzeczywiście zmiana hasła jest najlepszym rozwiązaniem.
A tak wogóle to fajny avek :loveu:. I banner zresztą też :).

Posted

już zmieniłam hasło,jeśli to nie pomoże i znów mi powiecie że mam dziwny opis to chyba nr. gg będę musiała zmienić
miałam już tak kiedyś, ktoś mi mówił o jakimś tam opisie moim i pytał się o niego a ja na ten temat nic nie wiedziałam:shake:jakoś w zeszłym roku to było

A co do avka to miał byś ładniejszy tylko co zmniejszę to traci na jakości:shake:

Posted

[quote name='Eriu']Pati rżnie głupa, że się tak wyrażę kolokwialnie :D.
Tez tak mysle:lol:
Pati ty się lepiej przyznaj:cool3: Już wiem czemu chciałas poczytac ten kawał....

A ja radze cały komputer zgrać na nowo, bo jak dla mnie to może być wirus. Kiedyś tak miałam, że ktoś mi bez przerwy siedział na gg, okazało się, że mam wirusa. Wystarczyło zgrac na nowo kompa;)

Posted

Ha ha ha bardzo śmieszne:mad:

Ale tak na poważnie, ja miałam formata robionego tydzień temu więc już by zdążyło coś wejść a mam dość dobrego antywirusa???
A widział ktos dzisiaj mój poranny opis bo też się ciekawych rzeczy dowiedziałam, koło 8:00rano podobno

Posted

Cześć Pati :)
Podobne problemiki z gg też miałam jak sie potem okazało ktoś znajomy podesłał mi dla kawału program szpiegujący nawet nie wiem kiedy otworzyłam przesłaną wiadomośc wtedy program zainstalował sie i a ta osoba widziała wszystko co pisze na kompie i w ten sposób zdobyła moje hasła i robiła sobie potem głupie kawały nawet mój antywirus choć bardzo dobry nie odnalazł tego pomogło jedynie formatowanie kompa niestety...
Mizianko dla Baksika:loveu:

A fotka super :)

Posted

Tak, tak to Ola

No widzisz szkoda że nie zauważyłaś, Ola mi właśnie o dzisiejszym opisie mówiła, ale jak nie widziałyście to dobrze ja wam nie powiem, ale wiem że zmiana hasła nic nie dała:shake:

Posted

Hejka,
Ja tak z wieczora przyszłam się wam wyżalić.
Zaistalowałam sobie po długich poszukiwaniach Photoshopa, widziałam wiele efektów tego programu więc stwierdziłam że trzeba na nim zacząć pracować. jednak ten program za chiny ze mną współpracować nie chce, on jest jak dla mnie chyba zbyt skomplikowany, ze wszystkiego robi utrudnienia.
Ale ja ja jestem zdeterminowana i ujarzmię tą bestię:evil_lol:(tylko ciekawe za ile lat:shake:)

Posted

A ja wam dzisiaj wstawię zdjęcia kogoś kogo dawno tu nie było:)
Choć trochę przytyła po chormonach dalej jest kofaną zadziorną i rudą suńką:loveu:
oto Samulka