KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patikujek napisał(a):Na pewno nie:shake: Ja z Olkiem nie rozmawiałam, nie pisałam ani nie mówiłam o nim od dawna:shake: I nie mam pojęcia o co chodzi z opisem moim, jeszcze bym mogła uwierzyć jakbym go gdzieś w historii miała na gg ale niet, tylko 2 opisy i 2 rozmowy, w tym jedna z rose i jedna z moim kuzynem a co wyście widzieli to ja już nie wiem Z resztą wsio jedno Może braciszek jaja Ci robi? Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 watpię ja mam konto na hasło, z reszta gadu też a poza tym skąd on by niby wytzrasnął akurat Olka??? zwisa mi to Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/157/349f2608b6306852med.jpg Baksik siakiś taki zarośnięty już ociupinkę. :cool3: :loveu: :eviltong: Ale i tak słodko wygląda. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Wiem, wiem, że zarośnięty, ale po wypłacie się to zmieni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pati, w takim razie ktoś Ci włazi na gg :roll: Ja też widziałam.... Quote
Eriu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pati rżnie głupa, że się tak wyrażę kolokwialnie :D. A tak na poważnie, to rzeczywiście zmiana hasła jest najlepszym rozwiązaniem. A tak wogóle to fajny avek :loveu:. I banner zresztą też :). Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 już zmieniłam hasło,jeśli to nie pomoże i znów mi powiecie że mam dziwny opis to chyba nr. gg będę musiała zmienić miałam już tak kiedyś, ktoś mi mówił o jakimś tam opisie moim i pytał się o niego a ja na ten temat nic nie wiedziałam:shake:jakoś w zeszłym roku to było A co do avka to miał byś ładniejszy tylko co zmniejszę to traci na jakości:shake: Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć Pati :multi: Zdjątka podwórkowe fajne :loveu: Obrasta ci Baksik :lol: A awatarek i banerek cudne.. :loveu: Cóż za zmiany :loveu: Quote
Pianka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Eriu']Pati rżnie głupa, że się tak wyrażę kolokwialnie :D. Tez tak mysle:lol: Pati ty się lepiej przyznaj:cool3: Już wiem czemu chciałas poczytac ten kawał.... A ja radze cały komputer zgrać na nowo, bo jak dla mnie to może być wirus. Kiedyś tak miałam, że ktoś mi bez przerwy siedział na gg, okazało się, że mam wirusa. Wystarczyło zgrac na nowo kompa;) Quote
Mysia_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Wirus, wirusem, ale czemu do Olka pisał? :lol: Quote
Pianka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Wirus, wirusem, ale czemu do Olka pisał? :lol: No wiesz Pati pewnie prowadzi na kompie pamietnik i już wiadomo o kim:evil_lol::diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Pianka napisał(a):No wiesz Pati pewnie prowadzi na kompie pamietnik i już wiadomo o kim:evil_lol::diabloti: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Ha ha ha bardzo śmieszne:mad: Ale tak na poważnie, ja miałam formata robionego tydzień temu więc już by zdążyło coś wejść a mam dość dobrego antywirusa??? A widział ktos dzisiaj mój poranny opis bo też się ciekawych rzeczy dowiedziałam, koło 8:00rano podobno Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 anetta podziel się co?? A tak w innym temacie to: ?jak wam się podoba(nie dziewczyna a ogólnie fota) Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć Pati :) Podobne problemiki z gg też miałam jak sie potem okazało ktoś znajomy podesłał mi dla kawału program szpiegujący nawet nie wiem kiedy otworzyłam przesłaną wiadomośc wtedy program zainstalował sie i a ta osoba widziała wszystko co pisze na kompie i w ten sposób zdobyła moje hasła i robiła sobie potem głupie kawały nawet mój antywirus choć bardzo dobry nie odnalazł tego pomogło jedynie formatowanie kompa niestety... Mizianko dla Baksika:loveu: A fotka super :) Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Może i tak u mnie jest, ale tak czy inaczej czeka mnie 2 format więc mam nadzieje że wszystko się uspokoi:) Quote
Mysia_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 qrde, rano nie zwróciłam uwagii na Twój opis, a jaki był? :cool3: Widze, fotke Oli :cool3: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Tak, tak to Ola No widzisz szkoda że nie zauważyłaś, Ola mi właśnie o dzisiejszym opisie mówiła, ale jak nie widziałyście to dobrze ja wam nie powiem, ale wiem że zmiana hasła nic nie dała:shake: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Hejka, Ja tak z wieczora przyszłam się wam wyżalić. Zaistalowałam sobie po długich poszukiwaniach Photoshopa, widziałam wiele efektów tego programu więc stwierdziłam że trzeba na nim zacząć pracować. jednak ten program za chiny ze mną współpracować nie chce, on jest jak dla mnie chyba zbyt skomplikowany, ze wszystkiego robi utrudnienia. Ale ja ja jestem zdeterminowana i ujarzmię tą bestię:evil_lol:(tylko ciekawe za ile lat:shake:) Quote
Eriu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Też go zainstalowałam, ale widzę, że naprawdę długa droga przed nami :D. Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Oj długa:shake: A masz pełną wersję?? Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 A ja wam dzisiaj wstawię zdjęcia kogoś kogo dawno tu nie było:) Choć trochę przytyła po chormonach dalej jest kofaną zadziorną i rudą suńką:loveu: oto Samulka Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześc Pati jak dziś samopoczucie?? Samulka jest śliczna :) A Baksik ma fajniusia i uroczą ta grzyweczke:loveu: Quote
Recommended Posts