Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Bardzo dobrze i do tego zaczynamy się powoli dogadywać:)
choć teraz powiem szczerze że mógłby mieć jeszcze jakąś niższą wartość przesłony niż 2.5:)

Posted

Właśnie widze, że się dogadujecie :) Zdjęcia o wiele lepsze niż z tego poprzedniego aparatu ;) Co do photoshopa, początki niestety zawsze są trudne, ale jak się go bliżej pozna to okazuje się, że jest bardzo łatwy w obsłudze :cool3:

Posted

Ślicznie:o:o:o:evil:lol:

Po 1. Z wielką łaską
Po 2. Podałam jak już traciłam cierpliwość i powoli podnosiłam głos
Po 3. Nie zawsze komendy wykonuje a w szczególności nie robi tego na odległość choć staram się dziennie ćwiczyć:shake:
Kiedy jestem zaraz obok niego i oczywiście kucnę lub przysiądę to siada kładzie się itp...
Ale jak próbuję z nim na odległość (znaczy się każe mu zostać i odchodzę kilka kroków) to za chiny nie wykona polecenia albo podejdzie do mnie i dopiero wtedy je wykona
Uparte to jak osioł a ja psa chciałam

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/161/e4e30737d674673bmed.jpg
Pati nie mówiłaś, że masz spanielka. :cool3: :mad: :loveu:
Gdzie spanielka???:roll:
To jest bokser bądź buldog z tego co wiem:cool3:

[quote name='anetta']http://images24.fotosik.pl/167/8523b12191c0840amed.jpg
:loveu::loveu:
A jak jej pozostałe dzieciaki?
No właśnie, troszkę jej się przytyło ;)
Beza jak wiadomo ma się świetnie, Klusek(łaciaty) mieszka sobie w Niemczech dla rodziny jest przekochany ale podobno obudził się w nim wielki instynkt terytorialny i jest okropnie wredny dla obcych wchodzących na jego teren, rodzina może z nim wszystko:loveu: A czarna laleczka jest ulubienicą 5 latki, nie rozstają się na krok i kochają niesamowicie, ma na imię Lola i jest małą zadziorką ale życie by oddała za swoją młodziutką panią:loveu:

[quote name='Anka_ZG']Mały jest świetny!!:loveu: a ten misio to prawie takiej samej wielkości jak Baksik, tylko co on robi na jego grzbiecie?:razz:;)
Przytula się:cool3: a co myślałaś:cool3::evil_lol:??