Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

właczam się do dyskusji co do aparatów :evil_lol: Wolę małe :eviltong: Ten, którym teraz robie fotki jest duży i doprowadza mnie do nerwicy, robie teraz mniej fotek na spacerach ze schroniskowymi psiakami, bo nie chce mi się jego brać, zresztą trochę mi wszystko komplikuje :evil_lol:

Posted

Wklejam fotki więc oglądajcie bo nie wiem kiedy znów coś wkleję, mój aparat szwankuje na całego, z 40 fotek 9 było zdatnych do wstawienia, z czego i tak ponad połowa jest kiepska, z resztą sami zobaczycie:shake:
Ja takich fotek nie lubię wstawiać więc trzeba będzie poczekać na następne aż sobie aparat kupię:shake:
Tak też lecimy

Posted

Nom cos sie pokopało w aparacie :shake: ale zdjecia w domu nie sa wcale takie złe ;)

Baksiu bardzo ładnie obicety! :) i co juz wiesz ze bedziesz tam z nim chodzic ??

Posted

chyba tak, choć zobaczymy, może wyrośnie coś nowego i pójdziemy spróbować, lubię ryzykować i lubię zmiany:0
Ale jak na razie jestem zadowolona z tamtej dziewczyny, miała na prawdę fajne podejście do niego, była cały czas spokojna i spokojnie do niego mówiła dzięki czemu on też był spokojniejszy, i mogłam bez problemu stać z nim cały czas choć i tak wyszłam się za ścianę schować bo przy mnie Baks nie stoi nawet przez moment spokojnie tylko skamle żebym go zabrała a jak mnie nie widzi to się uspokaja

No i muszę przyznać że ceny mają też niskie bo dałam za Baksika 30 złoty, w tym strzyżenie, podcięcie pazurków, wyczyszczenie uszu i gruczołów odbytowych

Posted

zaba14 napisał(a):
No jasne, sprzety tak potanialy ze za przystepne pieniadze idzie kupic cos dobrego ;)

Weź mi nie mów nawet, za swojego grata zapłaciłam 700 zł z kartą itd, a teraz go sprzedają po 400 ;(. Też się zastanawiałam nad tym Olympusem wcześniej, co go Pati pokazałaś, ale wtedy kosztował prawie 1000 zł.

Posted

Eriu napisał(a):
Weź mi nie mów nawet, za swojego grata zapłaciłam 700 zł z kartą itd, a teraz go sprzedają po 400 ;(. Też się zastanawiałam nad tym Olympusem wcześniej, co go Pati pokazałaś, ale wtedy kosztował prawie 1000 zł.

Eriu nie załamuj się, nad tym człowiek nie nadazy, chyba ze ma duzo kasy na zbyciu i bedzie sobie sprzet zmienial co rok ;)

Posted

Na wątku fotografii napisali mi tak:

Napisał Patikujek
Mam pytanko co myslicie op tych aparatach:
http://www.ceneo.pl/ProductsComparis...oductID=825750
lub http://www.allegro.pl/item285465603_..._wysylka_.html
ja się na tego Fuji napalam ale zobaczymy, planuję kupić jakiś w przyszłym miesiącu

Napisał: bognik
Panasonic podobno szumi. Moja koleżanka niedawno kupiła tego Olympusa. W dłoni fajnie leży, ale nic więcej o nim nie mogę na razie powiedzieć.
Ja bym brała Fuji, potem by był Olympus.

Posted

Dzięki wszystkim za życzonka:loveu:
My z Baksikiem również pozdrawiamy

A ja miałam w pracy dzisiaj wigilię i dostaliśmy od kierowniczki prezenciki a w nich mały łosiu(taki do kluczy pluszaczek) puszkę Żywca (z dopiskiem wypić poza pracą), tigera(napój energrtyzujący na kaca po Żywcu - to też było dopisane:evil_lol: i jakiś batonik marcepanowy, czyli imprezkę można zrobić:evil_lol:

Posted

Eriu napisał(a):
W wigilię to się na dogo nie dopchasz :D.

Spóbujemy , spróbujemy ;).
Teraz nie mam czasu na ganianie po galeriach ale w wigilie to i owszem.
Złoże w czterech galeriach życzonka w tym w galeri Pajkutkowej :loveu:

Posted

Patikujek napisał(a):
Dzięki wszystkim za życzonka:loveu:
My z Baksikiem również pozdrawiamy

A ja miałam w pracy dzisiaj wigilię i dostaliśmy od kierowniczki prezenciki a w nich mały łosiu(taki do kluczy pluszaczek) puszkę Żywca (z dopiskiem wypić poza pracą), tigera(napój energrtyzujący na kaca po Żywcu - to też było dopisane:evil_lol: i jakiś batonik marcepanowy, czyli imprezkę można zrobić:evil_lol:

Fajną masz kierowniczkę, skoro takie prezenty Wam robi. :cool3: :lol: :evil_lol: