Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']A jak się głosuje?
Zalogować się trza i wpisać na forum faworyta?
Czy klika się w coś gdzie jest wybór?[/QUOTE]

Tak, klika się. Jest ankieta i trzeba zaznaczyc faworyta.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babelku ,Ty masz farta
juz nastepny pisarz obiecal pomoc Tobie.....
wszystko dzieki rozreklamowaniu nas przez pania Wineters.
Beda now epiekne ksiazki ,bedzie kaska na hotelik i potrzeby innych psiakow.....

Posted

[QUOTE]
[INDENT]A Pani Wineters to kto?
[/INDENT][/QUOTE]

[quote name='giselle4']babelkiem zainetresowała sie pani kasia
pisarka
kobieta ktora bardzo pieknie napisala ksiązke o teczowym moscie
[adka ,jestem 5 w kolejce do przeczytania]
babelek lezy jej na seduszku
to jej teks na plakatach...poszlana całosc-dziekujemy:)
:) :) :)

[LEFT][FONT=verdana]babelek jest małym, przemiłym i spokojnym pieskiem. Na jedno oczko nie widzi[/FONT]
[FONT=verdana]zupełnie, na drugie – bardzo słabo.[/FONT]
[FONT=verdana]bardzo chciałby trafić do pełnego ciepła domu, gdzie spotka prawdziwego[/FONT]
[FONT=verdana]przyjaciela, który daruje mu swą miłość i będzie z nim aż do czasu, gdy bąbelek[/FONT]
[FONT=verdana]wybierze się w ostatnią podróż za tęczowy most.[/FONT]
[FONT=verdana]zabrany ze schroniska, gdzie ze względu na swoje kalectwo nie ma wielkiej[/FONT]
[FONT=verdana]szansy na spokojne przeżycie, dzięki ludziom, którym leży na sercu los cierpiących[/FONT]
[FONT=verdana]zwierząt, trafił do hoteliku dla psów, mieszczącego się niedaleko zgorzelca. Jego[/FONT]
[FONT=verdana]dalszy pobyt tam zależy jednak od ilości zebranych na ten cel funduszy.[/FONT]
[FONT=verdana]dlatego też zwracamy się do każdego prawdziwego przyjaciela czworonogów i[/FONT]
[FONT=verdana]do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc w znalezieniu domu potrzebującemu pieskowi[/FONT]
[FONT=verdana]lub o wsparcie finansowe. Każda, nawet symboliczna kwota, przyczyni się do poprawy[/FONT]
[FONT=verdana]jego sytuacji. Miesięczny koszt pobytu pieska w hoteliku to 300 zł.[/FONT]
[FONT=verdana]może dzięki właśnie dzięki państwu bąbelek będzie mógł spędzić kolejny dzień w[/FONT]
[FONT=verdana]hoteliku, zamiast czekać w trudnych warunkach schroniska na śmierć?[/FONT]
[B][FONT=verdana-bold]pieniądze można wpłacać na konto:[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]grażyna knychas[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]50 1020 5558 1111 1765 1510 0063[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]w tytule przelewu wpisując: „dla bąbelka”[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]kontakt w sprawie adopcji pieska lub każdej innej formy pomocy:[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]hotelik dla psów „zuziam”[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]tel. 695 555 221[/FONT][/B]
[B][FONT=verdana-bold]e-mail: [/FONT][FONT=verdana-bold][COLOR=#000081][FONT=verdana-bold][COLOR=#000081][email protected][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/LEFT]

[B][FONT=verdana-bold]informację o hoteliku znajdziecie państwo na stronie: [/FONT][/B]
[LEFT][B][FONT=verdana-bold][COLOR=#000081][FONT=verdana-bold][COLOR=#000081]www.fundacjaprima.pl[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/LEFT]

[LEFT][B][FONT=verdana-bold]forum fundacji/hotele dla zwierząt/dolnośląskie[/FONT][/B][/LEFT]

[LEFT][B][FONT=verdana-bold]katarzyna winters[/FONT][/B][/LEFT]

[LEFT][B][FONT=verdana-bold][SIZE=3][FONT=verdana-bold][SIZE=3][URL="http://www.winters.net.pl"]www.winters.net.pl[/URL][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][URL="http://www.winters.net.pl"][/LEFT]
[/URL][/quote]

[LEFT]..............
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1301/bbb10xmaly.jpg[/IMG][/LEFT]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A ja moge tak siedziec i ogladac te sliczne oczka... :)
[/QUOTE]

ja też :) i w moim komputerze też pełno Bąbelka

Posted

Babelku,masz szczesie do pisarzy.....
po Kasi Winters.....teraz masz nastepnego wielbiciela w postaci
Jacka I .kondiasa
Masz 30zł w gotowce i obiecana ksiazeczka jak tylko Jacek wyda....
dziewczyny....no i niech ktos powie ze Bąbelek to nie szczesciarz:)
zapisuje w pierwszym poscie wpłate
i bardzo dziekuje Jacku:)

Posted

Szczęściarz, wielkim szczęściem dla niego było ujrzenie go w schronisku,
wyjście po nowe życie,
pobyt u ZuziM,
a teraz jeszcze zainteresowanie utalentowanych osób:-)

Posted

Poprosze o meila to wysle fotki tego rozbrykanego slepaczka. Bylismy zdis w odwiedzinach u Zuzi i popstrykalismy kilka fotek na watki.

Uwierzcie mi ze mimo problemow z wzrokiem, pies swietnie sobie radzi. Jest pelen zycia i do neijednego ds wnioslby wiele radosci. Babelka to wogole ciekzo jets uchwycic bo on wiecznie w ruchu! Zaden z neigo inwalida :)
Potyka sie o nogi, o psy, podepcze kogoś, ktoś na niego warknie ale on dzielnie z ogonek u góry i uśmiechem na mordzie biegnie dalej :)

Posted

swiete slowa kizimizi, swiete slowa :)
babelek mnie zauroczyl. wciaz w ruchu, machajac ogonkiem, wyczesany przystojniak. wpada na psy i sie tym nie przejmuje :) raz widzialam zderzenie z onkiem bez lapki, prosto na zeby wpadl mu babelek, ale zaden z nich sie nie przejal, dwaj inwalidzi :)
babel pieknie na imie reaguje, biegnie za glosem chyba najbardziej. wech tez ma ok, bo smakolyczki uwielbial i pochlanial bardzo chetnie :) przytulak i lasuch z niego pierwszy :)

Posted

[quote name='kizimizi']Poprosze o meila to wysle fotki tego rozbrykanego slepaczka. Bylismy zdis w odwiedzinach u Zuzi i popstrykalismy kilka fotek na watki.

Uwierzcie mi ze mimo problemow z wzrokiem, pies swietnie sobie radzi. Jest pelen zycia i do neijednego ds wnioslby wiele radosci. Babelka to wogole ciekzo jets uchwycic bo on wiecznie w ruchu! Zaden z neigo inwalida :)
Potyka sie o nogi, o psy, podepcze kogoś, ktoś na niego warknie ale on dzielnie z ogonek u góry i uśmiechem na mordzie biegnie dalej :)[/QUOTE]

podam maila na pw >> slij te fotki tego kudłaczka :)

edit>> mail wyslany i ..czekamy
a swoja droga strasznie wam zazdroszczę że mogłyscie tego czupurka głaskać i widziec w realu ....

Posted

[quote name='kora78']swiete slowa kizimizi, swiete slowa :)
babelek mnie zauroczyl. wciaz w ruchu, machajac ogonkiem, wyczesany przystojniak. wpada na psy i sie tym nie przejmuje :) raz widzialam zderzenie z onkiem bez lapki, prosto na zeby wpadl mu babelek, ale zaden z nich sie nie przejal, dwaj inwalidzi :)
babel pieknie na imie reaguje, biegnie za glosem chyba najbardziej. wech tez ma ok, bo smakolyczki uwielbial i pochlanial bardzo chetnie :) przytulak i lasuch z niego pierwszy :)[/QUOTE]
Dziękuej za relecje
takiego zycia chciałam dla niego
bez stresu i bez krat...dziekuje i rycze:(

Posted

[quote name='avii']podam maila na pw >> slij te fotki tego kudłaczka :)

edit>> mail wyslany i ..czekamy
a swoja droga strasznie wam zazdroszczę że mogłyscie tego czupurka głaskać i widziec w realu ....[/QUOTE]
Witaj czarodziejko fotkowa:)

Posted

[quote name='zuziaM']Grazynko, to moze i Ty sie do nas wybierzesz w odwiedziny ??? Zapraszamy ![/QUOTE]

Zuziu ,ja bym chętnie poznała Ciebie:loveu::oops:
i mam nadzieje ze tak sie stanie
jak troche czasu ukradnę....komus:):evil_lol:

Posted

[quote name='avii'][B]podam maila na pw >> slij te fotki tego kudłaczka :)[/B]

[B]edit>> mail wyslany i ..czekamy[/B]
a swoja droga strasznie wam zazdroszczę że mogłyscie tego czupurka głaskać i widziec w realu ....[/QUOTE]

No i gdzie te fotki , gdzie :mad::mad::mad:

Posted

przepraszam ze dopiero teraz.
Identyfikuje jzu psy i rozsylam. na arzie mam 1 jego fotke ale pozniej dosle reszte co mi sie udalo zrobic

edit:
wszystko co sie nadawało to jzu wyslalam. Niestety ten spiak jest wiecznie w biegu i jemu ciezko jest zrobic porzadne fotki.
ma takie jedno ladne gdy go kora chwile przytrzymala.

Posted

tamtaaam , Bąbelka lans :lol:

[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/6922/babelekplecy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9562/abel2g.jpg[/IMG]

[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4192/babel1.jpg[/IMG]
i teraz czuperek pozuje , hej

[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/6706/abel2xx.jpg[/IMG]

Posted

...i z ostatniej chwili
On ma szczescie
oj ma
jest wplata na -28zł
od pani Marta Helena Sz....
brak nicku
kobieta jeszcze preprasza ze tak mało....
dziekujemy to jest bardzo duzo....
kazde 5zł to jego szczescie w hoteliku......
Dziekuje pani Marto,wpisuje w pierwszy post:)

Posted

[quote name='kizimizi']
edit:
wszystko co sie nadawało to jzu wyslalam. [B]Niestety ten spiak jest wiecznie w biegu i jemu ciezko jest zrobic porzadne fotki. ma takie jedno ladne gdy go kora chwile przytrzymala[/B].[/QUOTE]

Bo on nadrabia kizimizi , nadrabia stracony i zabrany mu czas ..
nie wiemy jaki był jego los ale teraz pomimo ślepoty ,czuje że zyje, czuje trawę , słońce , wokół ma psie towarzystwo też pokrzywdzone przez los ..... czuje u Zuzi że ..ŻYJE ...
Bąbelku :loveu: :loveu: używaj i korzystaj a cioteczka Zuzia niech ci tej namiastki wolnosci nie żałuje
tylko niech ten domek sie przebudzi i przejrzy na oczy że właśnie czeka na ciebie.

[IMG]http://img576.imageshack.us/img576/9929/abel2xxc.jpg[/IMG]