zuziaM Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Duzy jest czy maly ? Masz zdjecia jakies ? Pomysle o jak najlepszym rozwiazaniu. A miejsce bedzie byc moze juz w czwartek, bo po Tibbiego przyjezdza rodzina z okolic Poznania. A sunia Iga, ktora uciekla podczas transportu do mnie, ma polamana lapke i musi zostac na leczeniu .... kilka tygodni, wiec do tej pory kojec dla niej tez przygotuje. Quote
zuziaM Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Babelek wyglada juz naprawde fajnie. I musze powiedziec, ze mimo, ze zajada nadal wszystko bardzo lapczywie, to juz czasami zostawia odrobinke w miseczce. Oczywiscie przytyl juz i kregoslupek tak nie sterczy. Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 sliczny jest.... wszystko napisze jak znajde trochegrosza... Dzikeuje Zuziu:) Quote
avii Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Próbuję coś napisać od dobrej chwili i ...d..a :angryy: musiałam zmienic przeglądarkę bo na poprzedniej kursora niet i pisać się nie dało Cioteczko Zuziu :hand: dzięki za wiadomości o Bąbelku i za śliczne zdjęcia on wyglada jak maskotka :loveu: Giselle -- miałam troche zawirowań :shake: mam nadzieje że jakos sie to ułozy dzisiaj zaczęłam juz focić fanty bazarkowe i mysle że za niedługo będzie bazarek co to za nowy psiak o którym piszesz ?? ma wątek ? a dla fanów Bąbelka Quote
giselle4 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 nie ma jeszcze ael musze zrobic jemu pare ładnych fotek...tez rudy,tez slepy całkiem na jedno oczko:( płakac sie chce:( Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bąbelku, do góry maleńki, cicho coś u Ciebie. Grażynko, proszę napisz mi na PW coś o ślepaczku, jak prosiłam, załozę mu watek i ruszamy... Quote
zuziaM Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Nareszcie u nas pierwszy piekny, sloneczny, cieply i .... suchy dzien !!!!! Dzisiaj , jak zdaze , bo nazbieralo mi sie przez te ulewy zaleglosci przy psiakach , wyczesze znow niunka. Bo zauwazylam, ze mu sie koltunek kolo uszka zrobil i trzeba wyciac. Czesanie mokrych futer nie jest skuteczne i sie musialam wstrzymac przez te paskudne ulewy ..... Pozdrawiamy !!!!! A to zdjecie ... przecudne !!!!!! Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 U nas też pięknie i słonecznie, oby już tak zostało. Quote
giselle4 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Dziekuje Edytko,wplata doszła...zapisałam:) Quote
kamilawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bąbeleczku :loveu: kochaniutki jak u ciebie? Słoneczko Wam świeci? Czy raczek burza jest? :stormy-sad:U mnie cieplutko i słonecznie, ręce sobie dzisiaj spiekłam :evil_lol: :siara: Cioteńki! A wiecie, że Kach zbanowana? :ban: :klacz: :eviltong: Quote
zuziaM Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Babeleczek mial wczoraj i dzisiaj rywala do moich wzgledow. Biedaczek, ale musial sie nawalczyc .... Mialam dwa dni slodkiego bigielka.... Mlodziak jeszcze i Strasznie go Babel nie lubil. Odpedzal psiaka ode mnie i pilnowal mnie stale. Kochany smyczek malutki. I wiecie co, mam wrazenie, ze potych lekach rzeczywiscie Babel jakby troszke zaczal widziec. Naprawde , to da sie zauwazyc. Quote
giselle4 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zuziu,pilnuj naszego maluszka:) przelew bedzie na 10...jak obiecałam:) Quote
avii Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='giselle4']Zuziu,pilnuj naszego maluszka:) przelew bedzie na 10...jak obiecałam:) giselle >> przed chwila przesłałam ci na babelka 100 zl , a że to ten sam bank do pol godziny powinnas je widziec na koncie .. nie wyrobilam sie z bazarkiem z różnych powodów ale przede wszystkim z braku czasu fanty wprawdzie obfocone ale trzeba je teraz opisać i wstawiac :shake: chyba zacznę to robić na raty :mad: cioteczki , wspomóżcie trochę Bąbelka małe to , kruche, ale trafiło prawie do raju u ZuziM, teraz jeszcze cioteczka pisze że ociupinke wzrok sie poprawia :multi: a z finansami jak widac krucho ... damy radę jak sie sprężymy Kochany smyczek malutki. I wiecie co, mam wrazenie, ze potych lekach rzeczywiscie Babel jakby troszke zaczal widziec. Naprawde , to da sie zauwazyc. :loveu: Quote
czerda Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a co to dostaje , na oczy ? to świetnie , że pomaga Quote
zuziaM Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nic nadzwyczajnego. Dostal po prostu antybiotyk, bo mial troszke sucha skorke i lupiez straszny ... jakis stan zapalny. A leki zadzialaly tez na oczka ( pani doktor to zreszta powiedziala ). I naprawde dzisiaj sie przekonalam, ze Babelek widzi. Dzisiaj, kiedy wypuscilam psiaki z kojcow, to gnalam do domu, bo postawilam wode na kawe i zaraz sie miala zagotowac .... .... a Babel gnal za mna, bo sie zawsze wita ze mna kilka minut, obskakujac mnie i drapiac pazurkami przy tym niemilosiernie .... I jak tak za mna biegl, to zapedzil sie prosto na moj stojacy samochod .... i nagle sie przed nim zatrzymal ! Stanal w miejscu przed samym autem doslownie kilka centymetrow !!!! Za jakis czas jeszcze raz zabiore malucha i zobaczymy... moze powtorzymy te leki, jesli mozna. Quote
giselle4 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Help for ANIMALS-100ZŁ BARDZO DZIEKUJE:) :) Quote
giselle4 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='zuziaM']Nic nadzwyczajnego. Dostal po prostu antybiotyk, bo mial troszke sucha skorke i lupiez straszny ... jakis stan zapalny. A leki zadzialaly tez na oczka ( pani doktor to zreszta powiedziala ). I naprawde dzisiaj sie przekonalam, ze Babelek widzi. Dzisiaj, kiedy wypuscilam psiaki z kojcow, to gnalam do domu, bo postawilam wode na kawe i zaraz sie miala zagotowac .... .... a Babel gnal za mna, bo sie zawsze wita ze mna kilka minut, obskakujac mnie i drapiac pazurkami przy tym niemilosiernie .... I jak tak za mna biegl, to zapedzil sie prosto na moj stojacy samochod .... i nagle sie przed nim zatrzymal ! Stanal w miejscu przed samym autem doslownie kilka centymetrow !!!! DZIEKUJE ZUZIU:>) przelew poszedl:) Quote
zuziaM Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Doszly dzisiaj. Dziekuje bardzo. czerda cos pisla o witaminkach, ale pewnie zapomniala. Poszukam tego postu i kupie te witaminy ... kto wie ? moze cos pomoga ???? Quote
avii Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='zuziaM']Doszly dzisiaj. Dziekuje bardzo. czerda cos pisla o witaminkach, ale pewnie zapomniala. Poszukam tego postu i kupie te witaminy ... kto wie ? moze cos pomoga ???? Kupuj cioteczko, kupuj , jak dlą Bąbelka to na pewno pomogą :lol: I cioteczko Giselle >> wreszcie udało mi się wystawić ...bazarek :mad: późno bo późno ale jest , o tuuu http://www.dogomania.pl/threads/187211-Kolczyki-Swarovskiego-nat.-perełki-Chanel-Versace-dla-ślepego-Bąbelka-do-19.06?p=14843908#post14843908 podbijajcie cioteczki to i na witaminki starczy może ... może następne pójdą szybciej :shake: a teraz idę spać jak bozia przykazała o tej porze Quote
ollalaa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Przed chwilką zrobiłam przelew z moja deklaracją dla Bąbelka na czerwiec. Quote
giselle4 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 ollalaa napisał(a):Przed chwilką zrobiłam przelew z moja deklaracją dla Bąbelka na czerwiec. dziekuje cioci jak dlecą to napisze:) Quote
czerda Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 BUDRYSEK napisał(a):trzymam kciuki za Ciebie Babelku! !rano wyślę witaminy , naprawdę sory za dużo spraw , plis tylko adres zuziu na pv Quote
Recommended Posts