Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duzy jest czy maly ? Masz zdjecia jakies ?
Pomysle o jak najlepszym rozwiazaniu.
A miejsce bedzie byc moze juz w czwartek, bo po Tibbiego przyjezdza rodzina z okolic Poznania.
A sunia Iga, ktora uciekla podczas transportu do mnie, ma polamana lapke i musi zostac na leczeniu .... kilka tygodni,
wiec do tej pory kojec dla niej tez przygotuje.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babelek wyglada juz naprawde fajnie.
I musze powiedziec, ze mimo, ze zajada nadal wszystko bardzo lapczywie, to juz czasami zostawia odrobinke w miseczce.
Oczywiscie przytyl juz i kregoslupek tak nie sterczy.

Posted

Próbuję coś napisać od dobrej chwili i ...d..a :angryy:
musiałam zmienic przeglądarkę bo na poprzedniej kursora niet
i pisać się nie dało

Cioteczko Zuziu :hand: dzięki za wiadomości o Bąbelku i za śliczne zdjęcia
on wyglada jak maskotka :loveu:

Giselle -- miałam troche zawirowań :shake: mam nadzieje że jakos sie to ułozy
dzisiaj zaczęłam juz focić fanty bazarkowe i mysle że za niedługo będzie bazarek

co to za nowy psiak o którym piszesz ?? ma wątek ?

a dla fanów Bąbelka

Posted

Nareszcie u nas pierwszy piekny, sloneczny, cieply i .... suchy dzien !!!!!
Dzisiaj , jak zdaze , bo nazbieralo mi sie przez te ulewy zaleglosci przy psiakach , wyczesze znow niunka.
Bo zauwazylam, ze mu sie koltunek kolo uszka zrobil i trzeba wyciac.
Czesanie mokrych futer nie jest skuteczne i sie musialam wstrzymac przez te paskudne ulewy .....
Pozdrawiamy !!!!!
A to zdjecie ... przecudne !!!!!!

Posted

Bąbeleczku :loveu: kochaniutki jak u ciebie? Słoneczko Wam świeci? Czy raczek burza jest? :stormy-sad:U mnie cieplutko i słonecznie, ręce sobie dzisiaj spiekłam :evil_lol: :siara:
Cioteńki! A wiecie, że Kach zbanowana? :ban: :klacz: :eviltong:

Posted

Babeleczek mial wczoraj i dzisiaj rywala do moich wzgledow.
Biedaczek, ale musial sie nawalczyc ....
Mialam dwa dni slodkiego bigielka.... Mlodziak jeszcze i Strasznie go Babel nie lubil.
Odpedzal psiaka ode mnie i pilnowal mnie stale.
Kochany smyczek malutki.
I wiecie co, mam wrazenie, ze potych lekach rzeczywiscie Babel jakby troszke zaczal widziec.
Naprawde , to da sie zauwazyc.

Posted

[quote name='giselle4']Zuziu,pilnuj naszego maluszka:)
przelew bedzie na 10...jak obiecałam:)

giselle >> przed chwila przesłałam ci na babelka 100 zl , a że to ten sam bank do pol godziny powinnas je widziec na koncie ..
nie wyrobilam sie z bazarkiem z różnych powodów ale przede wszystkim z braku czasu
fanty wprawdzie obfocone ale trzeba je teraz opisać i wstawiac :shake:
chyba zacznę to robić na raty :mad:

cioteczki , wspomóżcie trochę Bąbelka
małe to , kruche, ale trafiło prawie do raju u ZuziM, teraz jeszcze cioteczka pisze że ociupinke wzrok sie poprawia :multi:
a z finansami jak widac krucho ...
damy radę jak sie sprężymy

Kochany smyczek malutki.
I wiecie co, mam wrazenie, ze potych lekach rzeczywiscie Babel jakby troszke zaczal widziec.
Naprawde , to da sie zauwazyc.

:loveu:

Posted

Nic nadzwyczajnego. Dostal po prostu antybiotyk, bo mial troszke sucha skorke i lupiez straszny ... jakis stan zapalny.
A leki zadzialaly tez na oczka ( pani doktor to zreszta powiedziala ).
I naprawde dzisiaj sie przekonalam, ze Babelek widzi.
Dzisiaj, kiedy wypuscilam psiaki z kojcow, to gnalam do domu, bo postawilam wode na kawe i zaraz sie miala zagotowac ....
.... a Babel gnal za mna, bo sie zawsze wita ze mna kilka minut, obskakujac mnie i drapiac pazurkami przy tym niemilosiernie ....
I jak tak za mna biegl, to zapedzil sie prosto na moj stojacy samochod .... i nagle sie przed nim zatrzymal ! Stanal w miejscu przed samym autem doslownie kilka centymetrow !!!!
Za jakis czas jeszcze raz zabiore malucha i zobaczymy... moze powtorzymy te leki, jesli mozna.

Posted

[quote name='zuziaM']Nic nadzwyczajnego. Dostal po prostu antybiotyk, bo mial troszke sucha skorke i lupiez straszny ... jakis stan zapalny.
A leki zadzialaly tez na oczka ( pani doktor to zreszta powiedziala ).
I naprawde dzisiaj sie przekonalam, ze Babelek widzi.
Dzisiaj, kiedy wypuscilam psiaki z kojcow, to gnalam do domu, bo postawilam wode na kawe i zaraz sie miala zagotowac ....
.... a Babel gnal za mna, bo sie zawsze wita ze mna kilka minut, obskakujac mnie i drapiac pazurkami przy tym niemilosiernie ....
I jak tak za mna biegl, to zapedzil sie prosto na moj stojacy samochod .... i nagle sie przed nim zatrzymal ! Stanal w miejscu przed samym autem doslownie kilka centymetrow !!!!

DZIEKUJE ZUZIU:>)
przelew poszedl:)

Posted

Doszly dzisiaj. Dziekuje bardzo.
czerda cos pisla o witaminkach, ale pewnie zapomniala.
Poszukam tego postu i kupie te witaminy ... kto wie ? moze cos pomoga ????

Posted

[quote name='zuziaM']Doszly dzisiaj. Dziekuje bardzo.
czerda cos pisla o witaminkach, ale pewnie zapomniala.
Poszukam tego postu i kupie te witaminy ... kto wie ? moze cos pomoga ????

Kupuj cioteczko, kupuj , jak dlą Bąbelka to na pewno pomogą :lol:

I cioteczko Giselle >> wreszcie udało mi się wystawić ...bazarek :mad: późno bo późno ale jest , o tuuu

http://www.dogomania.pl/threads/187211-Kolczyki-Swarovskiego-nat.-perełki-Chanel-Versace-dla-ślepego-Bąbelka-do-19.06?p=14843908#post14843908

podbijajcie cioteczki to i na witaminki starczy może ...
może następne pójdą szybciej :shake:
a teraz idę spać jak bozia przykazała o tej porze