Awit Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 I pewnie nadal nawet maleńkiego telefoniku.... Quote
luka1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 "Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, kogo dręczy myśl, że ktoś inny jest od niego szczęśliwszy. " Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 luka1 napisał(a):"Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, kogo dręczy myśl, że ktoś inny jest od niego szczęśliwszy. " masz racje a ja wiem ze w koncu bedzie mial najlepszy domek:) Prosze cioteczki o wplaty jzu koniec miesiaca... dziekuje:) Quote
Awit Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hmmm, ja chyba wpłacałam pod koniec sierpnia, to teraz wpłacę pod koniec października.... Dobrze myślę? Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Awit napisał(a):Hmmm, ja chyba wpłacałam pod koniec sierpnia, to teraz wpłacę pod koniec października.... Dobrze myślę? Ty tak....wszystko ok i dziekuje:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Babelku na pierwsza i po domek:) Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dziekuej Fundacji dziekuje czerda za wplaty:) juz w pierwszym poscie i juz zapłacone:) Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Zuziu,troche wiem mail od Edytki sorry ale w schronisku brak zasiegu i telefon milczy dzisiaj zatelefonuje Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 a cioteczki niech trzymaja kciukasy ...moze tym razem sie uda Quote
rita60 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 luka1 napisał(a):bardzo trzymam Ja też........ Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jezeli bedzie wszystko ok to Babelek ma chate i to z ogrodem:) ale jeszcze nie zapeszam szukamy transportu na terenie dolnoslaskiego :oops: kto pomoze...? Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To sie pochwale, zeby cioteczki niecierpliwie nie musialy czekac :) Jutro jedziemy z wrobelterrorystką do Babelka a potem prosto do nowego domu :) Quote
rita60 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 fiorsteinbock napisał(a):To sie pochwale, zeby cioteczki niecierpliwie nie musialy czekac :) Jutro jedziemy z wrobelterrorystką do Babelka a potem prosto do nowego domu :) :crazyeye::laola::cunao: narazie poczekam,ze zdejmowaniem ogłoszen:razz: Quote
magda z. Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ale wieści:) on jest taki ładniutki, ze nie mógł długo czekać:) Quote
avii Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='giselle4']Jezeli bedzie wszystko ok to Babelek ma chate i to z ogrodem:) ale jeszcze nie zapeszam szukamy transportu na terenie dolnoslaskiego :oops: kto pomoze...? Rany bossskie , raany juleek , takie rzeczy :mdleje::mdleje::eek2::eek2: To sie pochwale, zeby cioteczki niecierpliwie nie musialy czekac Jutro jedziemy z wrobelterrorystką do Babelka a potem prosto do nowego domu :crazyeye::crazyeye: wiedzą nie powiedza a człowiek truje się na aferowym wątku w hoteliku u Morii :angryy: a tu taakie wieści kurza twarz .... Gissele , dziewczyny >> a domek sprawdzony ?? edit :: noo obuchem w glowę dostałam , halooo a na benzyne potrzeba ?? Bąbelku ty wiesz że ludz na ciebie czeka ? Twój ludz ? Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 zuzia juz wszystko obstukała ,my tylko po adopcji pojedziemy na chwilke pani fantastyczna jej mama cały dzien w domku corka studentka we Wrocławiu a pani babcia powiadziala ze maja z Babelkiem cos wspolnego zacme na oczkach i ona wie co on czuje:):eviltong: tak...wiec jutro daleka droga Babelek juz spakowany Zuzia oczekuje da Wam adres do panci i zrobic mi duuuuzo fotek i ucałowac Zuzie:oops: Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 juz dzisiaj zycze szczescia,Twoj czas miłosci sie zaczyna kochaj i badz kochany:) POZNIEJ SIE ROZLICZE z pieniazkow ktore ma odlicze transport i zapytam Was co zrobic z reszta.... hotelik zapłacony do 7 :evil_lol: Quote
magda z. Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 się chłopak zmieścił;) ale fajnie, bardzo sie cieszę. Spokojnej drogi jutro Wam życzę. Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 avii napisał(a):Giselle ty mi napisz czy mogę jakoś pomóc kasy wystarczy...jak cos zostanie to sie rozlicze... na razie mamy -dziekuje wiecie jaka jestem szczesliwa? wiecie:) Quote
Recommended Posts