giselle4 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 K-wiki i awit bardzo dziekuje za wpłaty na Bąbelka:) :) Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Bąbelku ,jak ZUZIA SIE ZGODZI TO I Lisio bedzie z tobą.....:) Quote
zuziaM Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nastaly ciezkie czasy dla Babelka ..... moje dwie podopieczne maja cieczki. Babelek wiec na zmiane z nimi teraz moze biegac po ogrodzie. Czasami niestety musi posiedziec w kojczyku. Biedny jest przez to .... nieszczesliwy .... Ale tak musze. Za to staram sie , zeby ten czas swobody byl jak najdluzszy. Dzisiaj juz o 5 rano pobieglam go wypuscic i byl az do 9 rano, kiedy wymienily go dziewczynki. No niestety .... jakies 3 tygodnie tak bedzie musialo byc. Quote
giselle4 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 zuziaM napisał(a):Nastaly ciezkie czasy dla Babelka ..... moje dwie podopieczne maja cieczki. Babelek wiec na zmiane z nimi teraz moze biegac po ogrodzie. Czasami niestety musi posiedziec w kojczyku. Biedny jest przez to .... nieszczesliwy .... Ale tak musze. Za to staram sie , zeby ten czas swobody byl jak najdluzszy. Dzisiaj juz o 5 rano pobieglam go wypuscic i byl az do 9 rano, kiedy wymienily go dziewczynki. No niestety .... jakies 3 tygodnie tak bedzie musialo byc. hihihi.ale masz ubaw Wytrzyma a dziewczynki bedą bezpieczne:) Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Awit napisał(a):Nadal nie ma telefonów? niestety:( :( Quote
kamilawa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 giselle4 napisał(a):niestety:( :( Ludzie się wygłupiają czy co? Taki piękny, kochany psiak... Quote
zuza911 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST?p=14937473#post14937473 ! 70 stron jedynie 10zł! Cały dochód na Fundację AST :) Quote
zuziaM Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dziekujemy. No ja tez uwazam, ze ludzie sa slepi .... bardziej niz Babelek. To jest tak uroczy psiaczek ... Musze zaraz zajrzec w jakies ogloszenie. Czy jest tam napisane, ze to psiak, ktory nie odstapi na krok pana ? Ze tupta przy nim 24 godz na dobe, ze pcha sie na rece i na kolana, ze uwielbia byc glaskany, ze kocha tak strasznie mocno, ze jest wierny i oddany bezgranicznie ....????? Quote
Awit Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A gdzieś kiedyś przeczytałam, że Pani zwróciła psa z adopcji bo właśnie chodził za nią krok w krok, wstawał kiedy ona i to jej nie odpowiadało. To mój mąż też miałby powód do zwrotu psów:-) Bąbelku jesteś pieskiem marzenie:-) Quote
giselle4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 zuziam napisał(a):dziekujemy. No ja tez uwazam, ze ludzie sa slepi .... Bardziej niz babelek. To jest tak uroczy psiaczek ... Musze zaraz zajrzec w jakies ogloszenie. Czy jest tam napisane, ze to psiak, ktory nie odstapi na krok pana ? Ze tupta przy nim 24 godz na dobe, ze pcha sie na rece i na kolana, ze uwielbia byc glaskany, ze kocha tak strasznie mocno, ze jest wierny i oddany bezgranicznie ....????? dziekujemy za opieke:) Quote
giselle4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188723-U-kresu-Teczy-na-slepego-Babelka-u-zuziM-20lipca podniescie prosze :) Quote
kamilawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 giselle4 napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/188723-U-kresu-Teczy-na-slepego-Babelka-u-zuziM-20lipca podniescie prosze :) Zapraszam na wspaniały bazarek dla Bąbelka! Ja jestem zachwycona - teraz czas na Was! :) Quote
giselle4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 cioteczki kochane prosze o wpłaty na Bąbelka:) Quote
ollalaa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja w weekend będę roiła przelew. Podpiszcie petycję! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Awit napisał(a):To ja kiedy ostatnio i ile wysłałam? Ty wpłacasz w przyszłym miesiącu:) Quote
avii Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ciekawam jak tam Bąbelkowi i innym psiakom w tych ""tropikach""" cioteczko Zuziu a może jakies zdjęcie nowe Bąbla , pliss .... Quote
Recommended Posts