Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj usiłuję przekazać wieści o kotach odebranych wróżce , które przebywają u IKA 6 , a ona sama nie może się zalogować :

Po akcji u wróżki w Będzinie do mojego DT przyjechały dwa kocury. Białorudy kocur o roboczym imieniu Dune i czarny kocure z białymi znaczeniami Joda. W pierwszej kolejności musiały być wykapane. Tak strasznie śmierdziały. Potem zrobiliśmy kastrację oby Panów. Musze przyznać że kocury zachowują sie wspaniale i nawet niewykastrowane nie znaczyły terenu. Odrobaczenie Profenderem. Odpchlenie nastapiło w pierwszej kąpieli. Ostatnia trzecia była w Nizoralu ze wzgledu na futro. Obydwa kocurki już sa zaszczepione przeciwko chorobom zakaźnym. Joda "3" a Dune "5". Dune ma już oczekujący Domek Stały w Warszawie i takiego szczepienia zyczyli sobie jego przyszli opiekunowie. Jeszcze nie pojechał do nich bo wystąpiła zmiana na skórna na nosku. Na razie jest leczony i izolowany ( z czego nie jest zadowolony). Vetka chce go jeszcze zaszczepić nato paskudztwo. Ponieważ Forum dogomani wyrzuca mnie ( nie mogę sie zalogować) przekazuję te informacje Waszej Forumowiczce, która pracuje z moja vetką. Przeliczenia veta są oczywiście dla Fundacji celem wstawienia do akt sprawy. Dokumenty żródłowe sa u mnie wraz z Ksiażeczkami zdrowia oby kocurków. Pozdrawiam serdecznie IKA 6

tutaj skan dokumentu leczenia kotów
http://i39.tinypic.com/kefdw0.jpg

Posted

No nareszcie sie udało. Białorudy kocurek Dune jedzie po świętach wielaknocnych do swojego domku jednorodzinnego w Warszawie a własciwie na obrzeżach. Jeszcze tylko podleczymy tę zmiane grzybowa na pyszczku. Czarny kocurek Joda myslę, że na pewno znajdzie domek bo to super miziak. Zreszta obydwa kocurki bardzo łakna towarzystwa człowieka i nieźle dogaduja się z moim stadem. Mam nadzieję, że wróżka nigdy sie o nie nie upomni wrrrrrrrrrrr................

Posted

Blood pytałaś czy dziewczynki mają ogłoszenia - nie mają, wiec miło by było, gdybyś mogła porobić.
Pewna dogomaniaczka też wystawiła bazarek na którym oferuje 74 ogłoszenia za 10 zł. - może ktoś zasponsoruje dziewczynnkom?

Kotki przecudne... ;>