Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorki, że się wtrącę. Ale ślędzę ten wątek od dłuższego czasu i być może będę mogła pomóc w sprawie tego ciągnięcia Berty. Miałam doga niemieckiego, który ciągnął jak, lokomotywa, albo i jeszcze lepiej. Dog był ze strony adopcyjnej dogów niemiekich i szefowa tej fundacji poradziła mi CUD TECHNIKI czyli HALTI. Patent niezwykle prosty, ale BARDZO SKUTECZNY. Podbne trochę do kantarów dla koni. NAPRAWDĘ DZIAŁA :multi: Chciałm wkleić zdjęcie, ale komputer :angryy: nie chce. Zdjęcie mogę wysłać na e-mail. Niestety Halti nie można kupić w sklepie nie wiem czemu:-o Można ją kupić tylko w internecie kosztuje około 19 zł. np. w sklepie na psi raj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podaję mój e-mail [email protected]
Izula

Posted

Beata, juz się nastawiam na wielkie grilowanie! :drink1: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :drinking: :drinking:
A halti też polecam i mozna to kupić w zwykłych sklepach też.

Posted

Mossi , to o ktorej w czestochowie ? :eviltong:

A tak na prawde to co widzimy sie w niedziele w McDonaldzie ?

Yamaha - Czterocylindrowy, szesnastozaworowy, czterosuwowy, uklad V, kat rozchylenia cylindrow 70 stopni, chlodzony ciecza. Rozrzad typu DOHC, cztery zawory na cylinder, cztery gazniki Mikuni itd. Rozumiem , ze 1200 ?

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Mossi , to o ktorej w czestochowie ? :eviltong:

A tak na prawde to co widzimy sie w niedziele w McDonaldzie ?

Yamaha - Czterocylindrowy, szesnastozaworowy, czterosuwowy, uklad V, kat rozchylenia cylindrow 70 stopni, chlodzony ciecza. Rozrzad typu DOHC, cztery zawory na cylinder, cztery gazniki Mikuni itd. Rozumiem , ze 1200 ?

1198 cm3 ;)
lańcuch czy kardan?

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

O kurde:crazyeye:

Posted

jak zdazylas sie zorientowac nie bardzo gustuje w "plastykach" ale brzmi super! ale przyciezkawy, 140 Nm , moj Vmax ma 120Nm i jest super elastyczny. przod upside-down, zazdroszcze...

Posted

1. Mocny silnik czterosuwowy, czterocylindrowy, 16-zaworowy, z rozrządem DOHC, chłodzony powietrzem z wałkiem równoważącym.
  2. Elektroniczny wtrysk paliwa.
  3. System kanałów dolotowych wykorzystujących ciśnienie powietrza naporowego (SRAD).
  4. Zakrzywiona chłodnica o wysokiej wydajności i chłodnica oleju.
  5. Lekka i sztywna rama dwubelkowa wykonana z aluminium.
  6. Widelec typu upside-down z pełną regulacją z kolumnami o średnicy 43 mm pokryty tytanem.
  7. Tylny amortyzator ze zbiorniczkiem wyrównawczym, regulacja napięcia wstępnego sprężyny, tłumienia kompresji I powrotu.
  8. Mocne hamulce z zaciskami 6 tłoczkowymi i tarczami pływającymi o średnicy 320 mm z przodu, tylny zacisk z tarczą o średnicy 240 mm.
  9. Koła odlewane ze stopu aluminium z pustymi ramionami; opony radialne 120/70ZR17 z przodu i 190/50ZR17 z tyłu.
I Ty to nazywasz nie elastyczny ???? To najlepszy motor pod słoncem. Ja jestem fanka ścigaczy , innych jakos specjalnie nie zauważam.

Posted

ja motycykle tez kocham oczami:loveu:
Moje marzenie to Ducati 999S Pienkny:loveu: no i 999R
ehhh teleskopy i amortyzatory Ohlinsa, odkuwane kola, karbonowe owiewki. mmmmmmm:p