Beata_Dorobczyńska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dzieki Lulka, nawet słowem nie pisnelaś , dzieki dzieki . Berta ma dwie Pańcie :)))) Quote
Lulka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 mówiłam, ze bede we wtorek, Ty mnie tak słuchasz :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 a odbiegając od tematu .....najtansze domki drewniane oferują na Sląsku - wiem, bo długo szukałam! jakby co to podam link! Quote
supergoga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ucałowanka i mizianka dla Berty od cioteczki Gogi. Trzymajcie się!!!Wszyscy!!! Quote
Lipizzan Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Sorki, że się wtrącę. Ale ślędzę ten wątek od dłuższego czasu i być może będę mogła pomóc w sprawie tego ciągnięcia Berty. Miałam doga niemieckiego, który ciągnął jak, lokomotywa, albo i jeszcze lepiej. Dog był ze strony adopcyjnej dogów niemiekich i szefowa tej fundacji poradziła mi CUD TECHNIKI czyli HALTI. Patent niezwykle prosty, ale BARDZO SKUTECZNY. Podbne trochę do kantarów dla koni. NAPRAWDĘ DZIAŁA :multi: Chciałm wkleić zdjęcie, ale komputer :angryy: nie chce. Zdjęcie mogę wysłać na e-mail. Niestety Halti nie można kupić w sklepie nie wiem czemu:-o Można ją kupić tylko w internecie kosztuje około 19 zł. np. w sklepie na psi raj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podaję mój e-mail [email protected] Izula Quote
joaaa Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Beata, juz się nastawiam na wielkie grilowanie! :drink1: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :drinking: :drinking: A halti też polecam i mozna to kupić w zwykłych sklepach też. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Nie jest zle - juz zresocjalizowana. To był przypadek a halti to calkiem fajna odmiana hackamore konskiego. Dzieki za rady - to rzeczywiście działa. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A to Ty sie znasz ????????????????????????? Quote
mosii Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: To tylko Ty sie mozesz znac? Ja mam Vmax Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mossi , to o ktorej w czestochowie ? :eviltong: A tak na prawde to co widzimy sie w niedziele w McDonaldzie ? Yamaha - Czterocylindrowy, szesnastozaworowy, czterosuwowy, uklad V, kat rozchylenia cylindrow 70 stopni, chlodzony ciecza. Rozrzad typu DOHC, cztery zawory na cylinder, cztery gazniki Mikuni itd. Rozumiem , ze 1200 ? Quote
mosii Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Beatko, ja teraz "koczuje" w radomsku ale i tak macie po drodze;) Quote
mosii Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no chyba ze R1 to nie zdaze swojego slonia nawet wyprowadzic;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nie, biała strzała leci czy Volviaczek , poza tym jedzie Lulka i dwa psy :) Chętnie po drodze podjedziemy. Quote
mosii Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mossi , to o ktorej w czestochowie ? :eviltong: A tak na prawde to co widzimy sie w niedziele w McDonaldzie ? Yamaha - Czterocylindrowy, szesnastozaworowy, czterosuwowy, uklad V, kat rozchylenia cylindrow 70 stopni, chlodzony ciecza. Rozrzad typu DOHC, cztery zawory na cylinder, cztery gazniki Mikuni itd. Rozumiem , ze 1200 ? 1198 cm3 ;) lańcuch czy kardan? Quote
Tigraa Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Yamaha - Czterocylindrowy, szesnastozaworowy, czterosuwowy, uklad V, kat rozchylenia cylindrow 70 stopni, chlodzony ciecza. Rozrzad typu DOHC, cztery zawory na cylinder, cztery gazniki Mikuni itd. Rozumiem , ze 1200 ? O kurde:crazyeye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Sprzeglo - wielotarczowe w kapieli olejowej, pieciostopniowa skrzynia biegow, wal Kardana.[SIZE=-1] [SIZE=-1] [SIZE=-1]Ale ja opisywałam Twoj nie moj :) [SIZE=-1] Quote
joaaa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ło matkoooooooooooooo! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Mosii zdałam ???? A co myślisz o Suzuki GSX1300 R Hayabusa ? Quote
mosii Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 jak zdazylas sie zorientowac nie bardzo gustuje w "plastykach" ale brzmi super! ale przyciezkawy, 140 Nm , moj Vmax ma 120Nm i jest super elastyczny. przod upside-down, zazdroszcze... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Mocny silnik czterosuwowy, czterocylindrowy, 16-zaworowy, z rozrządem DOHC, chłodzony powietrzem z wałkiem równoważącym. Elektroniczny wtrysk paliwa. System kanałów dolotowych wykorzystujących ciśnienie powietrza naporowego (SRAD). Zakrzywiona chłodnica o wysokiej wydajności i chłodnica oleju. Lekka i sztywna rama dwubelkowa wykonana z aluminium. Widelec typu upside-down z pełną regulacją z kolumnami o średnicy 43 mm pokryty tytanem. Tylny amortyzator ze zbiorniczkiem wyrównawczym, regulacja napięcia wstępnego sprężyny, tłumienia kompresji I powrotu. Mocne hamulce z zaciskami 6 tłoczkowymi i tarczami pływającymi o średnicy 320 mm z przodu, tylny zacisk z tarczą o średnicy 240 mm. Koła odlewane ze stopu aluminium z pustymi ramionami; opony radialne 120/70ZR17 z przodu i 190/50ZR17 z tyłu.I Ty to nazywasz nie elastyczny ???? To najlepszy motor pod słoncem. Ja jestem fanka ścigaczy , innych jakos specjalnie nie zauważam. Quote
mosii Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja motycykle tez kocham oczami:loveu: Moje marzenie to Ducati 999S Pienkny:loveu: no i 999R ehhh teleskopy i amortyzatory Ohlinsa, odkuwane kola, karbonowe owiewki. mmmmmmm:p Quote
Recommended Posts