Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

Posted

Lulka tez kocha baaardzo bardzo :loveu:

no domek sie buduje ;) tylko trzeba chyba panie zapytac czy przetrzymaja Berte do jesieni :eviltong: (ale lepiej niech sie Beti wypowie, co i jak)

byłysmy u sunki w piatek. morducha juz sie nie boczy na wchodzenie do klatki :multi: , przyzwyczaiła sie do tego i na moje oko jest zadowolona z zycia. a do kojca obok wprowadzily sie dwie kolezanki, wiec jest wesolo.
najwazniejsze, ze jest wypuszczana na podworko i moze sie do woli wybiegac!!!!!

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To super, co zrobić, żeby się zgodziły ją przetrzymać, wprawdzie czekam na to laato i nie lubię jak mija, ale dla Bert.... mogłaby być już jesień:cool3:

Posted

To ja też zdejmę Bertusię z netu, bo czytam, że domek się robi...:lol: Super wieści. Berta bęzie szczęśliwa. I życzę Wam udanego grilla, tylko za dużo piwa nie pijcie - bo kac murowany :evil_lol: .
Pozdrawiam i czekam na newsy.

Posted

Beatko, ciągle niedowierzałam temu co tu się dzieje, mimo że jesteś osoba godną zaufania (bardzo). Cieszymy sie ogromnie, chyba upijemy sie z Dorotą i tygrysicą. Kochamy was bardzo, dzieki za Bertę - spotkało ją szczęście. Ciekawe czy nas wpuści do Waszego domku :diabloti: złośnica kochana. Piszcie o niej i może jakies zdjęcia, jak domek rośnie... To jest miłość... dałaś jej dowód jak bardzo ją kochasz.....:buzi: :knajpa:

Posted

wiesz co Red ja musze wierzyć bo inaczej sie nei uda - więc wierzę, mocno mocno a dzis jade troche pomieszac w planach mieszkania.
Na razie są fundamenty .
Ja Wam tez dziekuje bo Wasza wiara sprawiła, ze ja tez uwierzyłam.
A Bertusia niestety musi jeszcze chwile poczekać.

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Polecam Akcaprim czy jak to się tam zwie i duzo soku pomidorowego na rano.
Berta - szczęśćiaro - to wszystko przez ciebie i dla ciebie. Będziesz miała wreszcie zycie jak w raju. TYlko grzecznie poczekaj jeszcze.
Wielkie brawo - i myślami wspieram jak mogę.

Posted

Gosia Ty tez masz przyjechac-bardzo bym chciala wreszcie poznac tą osobke o goracym serduszku!!!!A my Beatko-no jasne ze przyjedziemy.Chyba przez tydzien bedziemy pic:evil_lol: kurcze jak sie ciesze:multi:

Ja wiedzialam od pierwszej chwili gdy zobaczylam Cie przy niej ze Ty nikomu jej nie oddasz :cool3:

Posted

No dobra - to Wy będziecie pić , pobawicie sie z psami, poustawiacie meble a ja się zajmę pracą i będę Wam codziennie swieze paliwko i jedzonko przywozić.

Nie potrafie jej oddać - ona ma to coś a przede wszystkim zaakceptowała mnie taką jaka jestem i Lulke też.
I dlatego kocham zwierzaki.

Posted

Bierz tego potfora z avatara i przybywaj , przecież wiesz , że tak jak Supergoga masz zaproszenie nieustające ... tylko dziewczyny pamietajcie to na jesieni wiec juz mozna organizować drobne zakupy o przedłużonym terminie ważności.

Mosii, jedziemy z Lulka w niedziele do Bielska , umówimy sie po drodze w McDonaldzie ? Na lody .

Posted

Wy tu sobie gadu-gadu, a kto psa wyprowadzi???
..................
no dobra, dobra dzis bede łaskawa i pojde :evil_lol:
a tak w zasadzie juz poszłam i nawet sie wlascicielki o zdanie nie pytałam:cool3: ale co tam. Pogoda dopisala cudnie, psina najpierw wybiegala sie w ogrodzie, odwiedzila wszystkie zakamarki - a jest ich naprawde super duzo - potem asystowała przy rozkładaniu sianka konikom. Jednego nawet chciala zjesc diablica :diabloti:. Dobrze, ze pani udalo sie zlapac psice, zanim wparowala do boksu, bo by były dwie Berty :eviltong:.
Potem zostałysmy wysłane na ponad godzinny spacer na zewnatrz, bo jamniki (uwaga, uwaga.....sztuk 10) i kaukazka musiały tez sie wybiegac. Tak wiec poszłysmy sobie wolnym kroczkiem przez pola, znalazlysmy fajna miejscowke na piknik i poczytałysmy w cieniu ksiazke, tzn. co druga :lol:
W drodze powrotnej o mały włos a by mnie małpa zabiła hahaha, zobaczyła jakis ludzi z dwoma pudlami, czy czyms na kształt, no i poleciałam jak po red bullu :p, dobrze ze udalo sie tym ludziom uciec do ogrodu. Nie moglam tej waritaki odciagnac od płotu. :mad:
Na nastepny spacer biore kolczatke!!!
Buziaki od Berty dla wszystkich ciotek ogromniaste!!!

P.S. Berta pyta kiedy ją pańcia odwiedzi. :eviltong: