NiJaSe Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dobra słuchajcie trzeba sie pomału zaczac jakos organizowac , od przyszlego tygodnia bede miala więcej spokoju i będe mogła pomysleć jak przeprowadzić całą akcję. Quote
roleczka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 W kwestii tego suniowego guza, to moim zdaniem on nie powinien byc groźny , bo gdyby był to przy takim nasileniu ona by sie nie mogła nawet podnosić, mój poprzedniu pies miał takiego ogromnego guza i w 3 tyg juz nie było psa, a ona biega , łazi więc miejmy nadzieję że to nic poważnego. Czy ona się zachowuje tak jakby była chora? Quote
NiJaSe Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 cholerka trza bedzie inaczej pan mowi ze nie ma mowy , ona do niego tez nie podchodzi , nie boi sie jego tak jak innych ludzi ,ale nie da sie do siebie zblizyc , trzeba bedzie dac jej cos na "przycmienie" w jedzeniu tam w budzie , bude zamknac i czekac az przysnie Quote
NiJaSe Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 jutro podejde z panem do stadniny pod skaryszakiem po siano do budy dla psiakow , SBD dzieki dobra kobieto za wywiad :):) Kuuuurdeeeeeeee musimy sie za nie zabrac no !!!!! kto jest dobry w pisaniu tekstow fajnych o psiakach ....plizzzzzzzzzzzzzz i jacys ogloszeniodawcy by nam sie tu przydali mozee...... Noooooo robimy cus czy nie ?? :/ Quote
Doginka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Qrcze, ja pytałam wujka, czy by nie wziął tego dużego na posesję na wieś (ale nie na łańcuch tylko do dużego kojca z porządną budą), bo mu piesek niedawno odszedł, ale niestety wujcio teraz chce tylko psa z rodowodem;-) Quote
NiJaSe Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 trzeba je troszke pooglaszac !!!!!!!!!!!! dobra sama sobie poradze w takim razie .... Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 renata, tzreba sie dowiedzieć, wjakie dni pan moze poświęcić kilka godzin na sunie. żeby dac jej uspokajacz i zawieźc do marcińskiego. jak będziey wiedzieć,w jkaie dni ma czas, to umówię wizyte usg i wtedy będzie juz konkret plan z sunia, bo będzie wiadomo, kiedy tzreba ją zmechacić i porwać.... nie ma co czekac. dowiedz się, w jakie dni on ma więcej czasu. ale naprawde dobre kilka godzin... Quote
NiJaSe Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 bede widziala sie z nim dzisiaj to sie ugadam co i jak , w przyszlym tygodniu biore urlop to bede sie mogla bardziej zaangazowac Quote
NiJaSe Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 wybiore sie w sobote pod stadion bo troche je zaniedbalam , cholewa nie moge ogarnac braku czasu :( Quote
sleepingbyday Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 zapomniałam cię spytać, czy ugadane ewentualne porywanie suni na badania? Quote
NiJaSe Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 mialo byc w tym tygodniu ,ale pan sie rozchorowal :/ Quote
Plicha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Kurcze jak tu cichutko, co z psiakami się dzieje? :( Quote
NiJaSe Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 moja wina , opuscilam sie , czasu mi brakuje ale byc moze ruszy sie cos w sprawie Kumpla na poczatek , zobaczymy Quote
mru Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 eh kurde i ja się nie mogę ogarnąć zupełnie... czy psiaki sa tylko trzy? czy zabrane juz jakies (dawno mnie tu nie było..:() Quote
mru Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ah juz chba doczytałam ze psów jest w sumie 5 ale wtedy były tylko 3, eh kurcze! Quote
dota&koka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 za chwilę kwiecień,do czerwca zleci jak z bicza..co robić?? Quote
mru Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 czy najpierw trzeba zabierać suki? sa po sterylkach czy nie? Quote
NiJaSe Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 jak wtedy bylismy byla ta jedna czarna suka z guzem na podbrzuszu i nie jest sterylizowana , ona jest najbardziej dzika ,zeby ja zlapac trzeba ja najpierw czyms nacpac. Ogolnie pan mowil ze tam tych psow jest 5 ale jak wtedy bylismy to byly tylko te trzy :/ Quote
Awit Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jakieś dwa widziałam parę dni temu od strony Ronda Waszyngtona, łaziły przy stadionie po trawie. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 juz najwyższy czas szukac im miejsc, bo nie zdążymy do czerwca. awit, aja widuję chyba twoją córke ostatnio, po teresce wszędobylskiej jest do rozpoznania ;-) Quote
Recommended Posts