Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

Dobra słuchajcie trzeba sie pomału zaczac jakos organizowac , od przyszlego tygodnia bede miala więcej spokoju i będe mogła pomysleć jak przeprowadzić całą akcję.

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W kwestii tego suniowego guza, to moim zdaniem on nie powinien byc groźny , bo gdyby był to przy takim nasileniu ona by sie nie mogła nawet podnosić, mój poprzedniu pies miał takiego ogromnego guza i w 3 tyg juz nie było psa, a ona biega , łazi więc miejmy nadzieję że to nic poważnego. Czy ona się zachowuje tak jakby była chora?

Posted

cholerka trza bedzie inaczej pan mowi ze nie ma mowy , ona do niego tez nie podchodzi , nie boi sie jego tak jak innych ludzi ,ale nie da sie do siebie zblizyc , trzeba bedzie dac jej cos na "przycmienie" w jedzeniu tam w budzie , bude zamknac i czekac az przysnie

Posted

jutro podejde z panem do stadniny pod skaryszakiem po siano do budy dla psiakow , SBD dzieki dobra kobieto za wywiad :):)

Kuuuurdeeeeeeee musimy sie za nie zabrac no !!!!! kto jest dobry w pisaniu tekstow fajnych o psiakach ....plizzzzzzzzzzzzzz i jacys ogloszeniodawcy by nam sie tu przydali mozee......

Noooooo robimy cus czy nie ?? :/

Posted

Qrcze, ja pytałam wujka, czy by nie wziął tego dużego na posesję na wieś (ale nie na łańcuch tylko do dużego kojca z porządną budą), bo mu piesek niedawno odszedł, ale niestety wujcio teraz chce tylko psa z rodowodem;-)

Posted

renata, tzreba sie dowiedzieć, wjakie dni pan moze poświęcić kilka godzin na sunie. żeby dac jej uspokajacz i zawieźc do marcińskiego. jak będziey wiedzieć,w jkaie dni ma czas, to umówię wizyte usg i wtedy będzie juz konkret plan z sunia, bo będzie wiadomo, kiedy tzreba ją zmechacić i porwać.... nie ma co czekac. dowiedz się, w jakie dni on ma więcej czasu. ale naprawde dobre kilka godzin...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jak wtedy bylismy byla ta jedna czarna suka z guzem na podbrzuszu i nie jest sterylizowana , ona jest najbardziej dzika ,zeby ja zlapac trzeba ja najpierw czyms nacpac. Ogolnie pan mowil ze tam tych psow jest 5 ale jak wtedy bylismy to byly tylko te trzy :/