Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

A to jest ta suczka z wieeeeelkim guzem:crazyeye: - to pod spodem, to nie podwinięty pod siebie ogonek, tylko wiszący guz. Słabo widać, bo przeszkadzał padający nieustannie śnieg:angryy:

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Kaasik, suuuuper są Twoje foty;-):loveu:

Dzięki :) Twoje też :D szkoda tylko, że pogoda do dupy:angryy:
Skradnę sobie ze 2 twoje fotki na facebooka:diabloti:

Posted

kaasik91 napisał(a):
Dzięki :) Twoje też :D szkoda tylko, że pogoda do dupy:angryy:
Skradnę sobie ze 2 twoje fotki na facebooka:diabloti:

Kradnij do woli. Foty byłyby lepsze jakby pogoda była inna. Ja nie przykładałam się do fot przez to sypiące z nieba białe g...;-)

Posted

Fajne te psiaki. Każdy inny. Sunia wygląda na bardzo smutną i starszą. Oczywiście gdyby znalazła się w domku, poczuła się kochana, zapewne byłaby szczęśliwa i pysio by był uśmiechnięty.

Fajniutki ten kurdupelek, a kumpel to Was wykorzystywał że hoho, na te głaski i przytulania.

Posted

dziekuje super paniom fotografkom :):):)
Psiakolce sa przeboskia !! a Kumpel fakt wpychal sie na sile do glaskania przed szorsciaka , slodkie sa i kochane , balam sie ze beda dzikusy a tu sie okazje ze to super slodziaki.
Doginko dla szorsciaka przyszlo mi do glowy imie Lupo .ale niech sie tez reszta wypowie :):)

Posted

NiJaSe napisał(a):
dziekuje super paniom fotografkom :):):)
Psiakolce sa przeboskia !! a Kumpel fakt wpychal sie na sile do glaskania przed szorsciaka , slodkie sa i kochane , balam sie ze beda dzikusy a tu sie okazje ze to super slodziaki.
Doginko dla szorsciaka przyszlo mi do glowy imie Lupo .ale niech sie tez reszta wypowie :):)

Mnie najbardziej ruszyło, jak te psy na fotkach atakowały tą delikatną blondynkę;)

Hehehehe

Posted

zeedytowalam post nr.1 , jesli macie uwagi i sugestie co powinno byc tam jeszcze napisane to walcie bo ze mnie redaktor kiepawy nieco , kazda uwaga mile widziana.

Poki co jak widac obfocone tylko 3 psiaki , sa jeszcze dwa ,jeden piesek i 1 sunia - co najgorsze sunia prawdopodobnie jest matka karmiaca niedawno urodzone male , ale gdzie sie z nimi skitrala tego niestety nie wiadomo :(

Posted

elmira napisał(a):
Mnie najbardziej ruszyło, jak te psy na fotkach atakowały tą delikatną blondynkę;)

Hehehehe

jaka delikatna , jaka delikatna :evil_lol: .... hehe Elmira to tylko pozory na potrzeby zdjęc :p
naprawde to ja jestem :diabloti:

Posted

no to wybierajcie
Lupo
Rufi
Orso
moze jeszcze jakie propozycje ?
narazie w pierwszym poscie wpisalam Lupo zeby bylo latwiej rozrozniac ,ale to zawsze moge zmienic