Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo smutno!!!:-(:-(:-(

Już pewnie wita się z Posterkiem, Paryskiem, Balbinką...

Bardzo Dziękuję Ci, Lidka, za to, co dla niej zrobiłaś! To jest nie do przecenienia!!!

Posted

[B]Życia nie da się powtórzyć.
Życie ma się tylko jedno. [/B]
Patrz by rano, gdy się budzisz,
móc rozkwitać , a nie więdnąć .

Tym się wytrzymałość mierzy,
jakie w łańcuchu ogniwa.
Taka moc w człowieku leży,
jaka z serca spływa.

Nie chowajmy się za wiekiem,
nie zwalajmy na trudności.
[B]Takim każdy jest człowiekiem,
ile w nim miłości.[/B]

Lidziu , Twój rok życia z Dylanką był pewnie dla niej największym darem od życia jaki mogła otrzymać.
I to jest właśnie jego największą wartością.
Byłaś dla niej spełnieniem jej życia.

Posted

Przez tydzień nie zaglądałam na dogo i nie sądziłam, że przywita mnie taka wiadomość.... Dylaneczko kochana, cieszę się, że dane mi było poznać Ciebie i Twoją cudowną "psią" Mamę czyli Alfę, biegaj wolna i szczęśliwa po wiecznych łąkach i poślij Alfie co jakiś czas znak, że Ci tam dobrze... Alfa, jestem z Tobą myslami, jesteś naprawdę bardzo dzielną i wspaniałą osobą!

Posted

Nie wchodzę ostatnio na ten wątek bo nie ukrywam, że zawsze jak jestem u Dylanki to ryczę jak głupia :-(. Jakoś ciagle nie mogę pogodzić się z tym, że jej już nie ma :-(. Ciągle jakoś mam nadzieję, ze jak się odwrócę to ona będzie stała tak bliziutko za mną jak tylko ona potrafiła. Nieraz przez to o mało co się nie wywaliłam a teraz tak bym chciała mieć takie problemy...

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za obecność na wątku, za wiersze dla Dylanki - to miło mieć świadomość, że nie tylko ja za nią tęsknię...

Kurcze,[B] DYLANECZKO STRASZNIE MI CIEBIE BRAK !!!!!!![/B]

Posted

Alfa... tak już jest, że razem z naszymi zwierzakami odchodzi żywcem kawałek naszego serca... Jak Emi zginęła w wypadku przez tydzień nie mogłam spać ani jeść, jak mnie TZ zmusił do jedzenia, to wszystko zwracałam. Przez pierwszy rok ryczałam na każde jej zdjęcie i wspomnienie. Nie mogłam pracowac, bo pod oknami mojego biura w Sączu do późnej jesieni jakiś "idiota" grał rzewne melodie na skrzypcach, a moje psie dziecko odeszło wraz z moim sercem. Kocham ją do dziś i nigdy nie zapomnę. Mineło 2,5 roku. Potrafię sie już uśmiechnąć na jej wspomnienie, chociaż częściej i tak zbiera mi się na płacz. Myślę o Tobie ciągle i żałuję, że jestem tak daleko, że nie mogę wpaść na Twoje poddasze i tak po prostu Cię przytulić... Ściskam mocno, mimo wszystko, jesteś naprawdę wspaniałym człowiekiem i nadal masz dla kogo żyć :).

Posted

Urocza sunia, której udało się za życia dowiedzieć, co to jest prawdziwe szczęście. A teraz na pewno szczęściem się tam cieszy i swój dom tutaj wspomina...

• 1 month later...
Posted

[B]Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432[/url][/B]

• 2 weeks later...
Posted

:tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym jeszcze na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1:

• 3 months later...
Posted

Dopiero tu trafiłam...przeczytałam prawie cały wątek..:(:( Taka wspaniała historia...taka tu była cudna atmosfera...taka szczesliwa Dylanka i wszystkie Anioły, ktore Jej pomagały....
Siedze i wyję, bo nie umiem się pogodzić z mysla, że w najlepszych czasach, jakie spotkały tą dzielną sunię, musiała się Ona pozegnać ze swiatem i ze swoją Ukochana ALfą i zwierzaczkami...:(:(
Dylanko...dopiero dziś Cię poznalam ale już mogę tu tylko pozostawic "świeczuszkę"dla Ciebie..:(:(...
[*]
[*]
[*].....

Posted

Gonia ludzie z tego wątku dalej działają razem na rzecz tyszaków czyli psiaków z tyskiego schroniska :)
Razem wyciągamy staruszki z naszego schronu i dajemy im nowe życie :)
Wszystko ku pamięci tych, które odeszły... Dylanki, Tosi, Balbinki, Paryska, Posterka, Dagusi...

Posted

[quote name='magda222']Gonia ludzie z tego wątku dalej działają razem na rzecz tyszaków czyli psiaków z tyskiego schroniska :)
Razem wyciągamy staruszki z naszego schronu i dajemy im nowe życie :)
Wszystko ku pamięci tych, które odeszły... Dylanki, Tosi, Balbinki, Paryska, Posterka, Dagusi...[/QUOTE]

Derci, Mikuni...

Posted

Bo tyszaki mają prawdziwych przyjaciół, którzy im pomagają :lol:.
Jak to fajnie że ktoś "odkurzył" wątek Dylaneczki, pewnie teraz się wreszcie zmobilizuję i wstawię zaległe fotki... Oglądanie ich dalej boli ale to już zawsze będzie bolało...

Posted

[quote name='AlfaLS']Bo tyszaki mają prawdziwych przyjaciół, którzy im pomagają :lol:.
Jak to fajnie że ktoś "odkurzył" wątek Dylaneczki, pewnie teraz się wreszcie zmobilizuję i wstawię zaległe fotki... Oglądanie ich dalej boli ale to już zawsze będzie bolało...[/QUOTE]Będzie cudownie znów zobaczyć Dylankę...bo "niby" Jej nie ma...ale przecież wszyscy wiemy, że ciągle jest...w sercach, pamięci i na pewno w Psim Raju, gdzie na nas czeka...wraz z innymi Tyszakami o których piszecie i pamiętacie Kochani...
To czekam na zdjęcia Dylanki...a Aniołom tyszakowym dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam:)

• 6 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Dziś jest taki dzień, że wspomina się bliskich, któzy odeszli na zawsze...

Moje dwie super sunie też już za TM. Mam nadzieję, ze są tam szcześliwe i czekają na mnie...

Kiedyś tak było...

ffef59356099b95cmed.jpg

Tęsknię i nic na to nie poradzę...

Dylanko... Taruniu, wciąż jesteście w moim sercu...