UBOCZE Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Bardzo smutno!!!:-(:-(:-( Już pewnie wita się z Posterkiem, Paryskiem, Balbinką... Bardzo Dziękuję Ci, Lidka, za to, co dla niej zrobiłaś! To jest nie do przecenienia!!! Quote
magda222 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='UBOCZE'] Już pewnie wita się z Posterkiem, Paryskiem, Balbinką... [/QUOTE] I Tosią :( Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dylanko [*], Dylaneczko [*]... Żegnaj! :(:(:(:(:( [IMG]http://i10.tinypic.com/6312cmo.gif[/IMG] Quote
polubek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 oj co zaglądam na dogo już rzadko to same smutne wiadomości dylanko [*] Quote
marysia55 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [B]Życia nie da się powtórzyć. Życie ma się tylko jedno. [/B] Patrz by rano, gdy się budzisz, móc rozkwitać , a nie więdnąć . Tym się wytrzymałość mierzy, jakie w łańcuchu ogniwa. Taka moc w człowieku leży, jaka z serca spływa. Nie chowajmy się za wiekiem, nie zwalajmy na trudności. [B]Takim każdy jest człowiekiem, ile w nim miłości.[/B] Lidziu , Twój rok życia z Dylanką był pewnie dla niej największym darem od życia jaki mogła otrzymać. I to jest właśnie jego największą wartością. Byłaś dla niej spełnieniem jej życia. Quote
MagdaNS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Przez tydzień nie zaglądałam na dogo i nie sądziłam, że przywita mnie taka wiadomość.... Dylaneczko kochana, cieszę się, że dane mi było poznać Ciebie i Twoją cudowną "psią" Mamę czyli Alfę, biegaj wolna i szczęśliwa po wiecznych łąkach i poślij Alfie co jakiś czas znak, że Ci tam dobrze... Alfa, jestem z Tobą myslami, jesteś naprawdę bardzo dzielną i wspaniałą osobą! Quote
UBOCZE Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Coraz są zimniejsze ranki, Nie ma z nami już Dylanki.:-(:-(:-( Za Tęczowym Mostem czeka. Gdy będziemy, to zaszczeka... Quote
AlfaLS Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Nie wchodzę ostatnio na ten wątek bo nie ukrywam, że zawsze jak jestem u Dylanki to ryczę jak głupia :-(. Jakoś ciagle nie mogę pogodzić się z tym, że jej już nie ma :-(. Ciągle jakoś mam nadzieję, ze jak się odwrócę to ona będzie stała tak bliziutko za mną jak tylko ona potrafiła. Nieraz przez to o mało co się nie wywaliłam a teraz tak bym chciała mieć takie problemy... Bardzo Wam wszystkim dziękuję za obecność na wątku, za wiersze dla Dylanki - to miło mieć świadomość, że nie tylko ja za nią tęsknię... Kurcze,[B] DYLANECZKO STRASZNIE MI CIEBIE BRAK !!!!!!![/B] Quote
MagdaNS Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Alfa... tak już jest, że razem z naszymi zwierzakami odchodzi żywcem kawałek naszego serca... Jak Emi zginęła w wypadku przez tydzień nie mogłam spać ani jeść, jak mnie TZ zmusił do jedzenia, to wszystko zwracałam. Przez pierwszy rok ryczałam na każde jej zdjęcie i wspomnienie. Nie mogłam pracowac, bo pod oknami mojego biura w Sączu do późnej jesieni jakiś "idiota" grał rzewne melodie na skrzypcach, a moje psie dziecko odeszło wraz z moim sercem. Kocham ją do dziś i nigdy nie zapomnę. Mineło 2,5 roku. Potrafię sie już uśmiechnąć na jej wspomnienie, chociaż częściej i tak zbiera mi się na płacz. Myślę o Tobie ciągle i żałuję, że jestem tak daleko, że nie mogę wpaść na Twoje poddasze i tak po prostu Cię przytulić... Ściskam mocno, mimo wszystko, jesteś naprawdę wspaniałym człowiekiem i nadal masz dla kogo żyć :). Quote
UBOCZE Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Urocza sunia, której udało się za życia dowiedzieć, co to jest prawdziwe szczęście. A teraz na pewno szczęściem się tam cieszy i swój dom tutaj wspomina... Quote
magda222 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [B]Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432[/url][/B] Quote
agata51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Matko, nie wiedziałam.... Mimo wszystko i trochę na przekór wesołych świąt wszystkim [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_64v.gif[/IMG] Quote
AlfaLS Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 :tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym jeszcze na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1: Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
gonia66 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Dopiero tu trafiłam...przeczytałam prawie cały wątek..:(:( Taka wspaniała historia...taka tu była cudna atmosfera...taka szczesliwa Dylanka i wszystkie Anioły, ktore Jej pomagały.... Siedze i wyję, bo nie umiem się pogodzić z mysla, że w najlepszych czasach, jakie spotkały tą dzielną sunię, musiała się Ona pozegnać ze swiatem i ze swoją Ukochana ALfą i zwierzaczkami...:(:( Dylanko...dopiero dziś Cię poznalam ale już mogę tu tylko pozostawic "świeczuszkę"dla Ciebie..:(:(... [*] [*] [*]..... Quote
magda222 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Gonia ludzie z tego wątku dalej działają razem na rzecz tyszaków czyli psiaków z tyskiego schroniska :) Razem wyciągamy staruszki z naszego schronu i dajemy im nowe życie :) Wszystko ku pamięci tych, które odeszły... Dylanki, Tosi, Balbinki, Paryska, Posterka, Dagusi... Quote
UBOCZE Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='magda222']Gonia ludzie z tego wątku dalej działają razem na rzecz tyszaków czyli psiaków z tyskiego schroniska :) Razem wyciągamy staruszki z naszego schronu i dajemy im nowe życie :) Wszystko ku pamięci tych, które odeszły... Dylanki, Tosi, Balbinki, Paryska, Posterka, Dagusi...[/QUOTE] Derci, Mikuni... Quote
AlfaLS Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Bo tyszaki mają prawdziwych przyjaciół, którzy im pomagają :lol:. Jak to fajnie że ktoś "odkurzył" wątek Dylaneczki, pewnie teraz się wreszcie zmobilizuję i wstawię zaległe fotki... Oglądanie ich dalej boli ale to już zawsze będzie bolało... Quote
gonia66 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='AlfaLS']Bo tyszaki mają prawdziwych przyjaciół, którzy im pomagają :lol:. Jak to fajnie że ktoś "odkurzył" wątek Dylaneczki, pewnie teraz się wreszcie zmobilizuję i wstawię zaległe fotki... Oglądanie ich dalej boli ale to już zawsze będzie bolało...[/QUOTE]Będzie cudownie znów zobaczyć Dylankę...bo "niby" Jej nie ma...ale przecież wszyscy wiemy, że ciągle jest...w sercach, pamięci i na pewno w Psim Raju, gdzie na nas czeka...wraz z innymi Tyszakami o których piszecie i pamiętacie Kochani... To czekam na zdjęcia Dylanki...a Aniołom tyszakowym dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam:) Quote
Monika z Katowic Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Bardzo czekamy na nieznane jeszcze zdjęcia Dylanki [*]... Quote
AlfaLS Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Będą na pewno ;). jak tylko zmorduję te "kochane" pity to zaraz się za o zabiorę ;). Quote
AlfaLS Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Dylaneczko kochana, pamiętam o Tobie i bardzo mi Cię brakuje..... Quote
AlfaLS Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Dylaneczko, ciągle mam Cię w sercu... [IMG]http://zapiskiszwedzkie.blox.pl/resource/znicz_pamieci.jpg[/IMG] Quote
AlfaLS Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Dziś jest taki dzień, że wspomina się bliskich, któzy odeszli na zawsze... Moje dwie super sunie też już za TM. Mam nadzieję, ze są tam szcześliwe i czekają na mnie... Kiedyś tak było... Tęsknię i nic na to nie poradzę... Dylanko... Taruniu, wciąż jesteście w moim sercu... Quote
Recommended Posts