Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwaga leci lotem błyskawicy

796154489
505154489

dla chętnych gdyby jeszcze ktoś chciał przyłączyć się do Nikusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']uwaga leci lotem błyskawicy

796154489
505154489

dla chętnych gdyby jeszcze ktoś chciał przyłączyć się do Nikusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

:crazyeye: aż dwa? no super :multi: teraz się już nigdzie nie schowasz....zapisuję:)

Posted

[quote name='filcant']jest już wątek?[/QUOTE]

Wątek Antosia został już założony. Potrzeba dużo ogłoszeń. Serdecznie zapraszamy!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181033-Dramat-staruszka-Antosia-Przez-16-lat-dom-teraz-schron-Szukamy-dt[/URL]

Filcant, czy mogłabyś założyć wątek bidzie na Goldenline, bo ja nie mam tam konta? Na wątku jest do wykorzystania gotowe, wzruszające Antosiowe ogłoszenie Majqi.
Jeśli możesz , Bardzo Prosiłbym...:lol::lol::lol:

Posted

A Dylanka to niesamowity przytulaniec !!!! Tylko by spacerowala i sie tulila.... nawet calusy daje.... Slodziutka panienka.
Pierwszej nocy nie opuszczalam Dylance zaslonki na wejsciu do budki, bo nie wiedzialam czy bedzie umiala wejsc.
Ale juz drugiej nocy opuscilam, bo mialo byc zimno..... Pokazalam jej jakl wchodzic, ale i tak mi w nocy to spac nie dalo ....
wstalam wiec o 2-ej i poszlam sprawdzic....... Chrapala panienka w budce az milo ..... Madra psina.
Ma niezly apetycik, wiec szybciutko przytyje.... i dobrze by bylo, bo jeszcze mrozy maja wrocic ..... Chociaz w budce jak w puchu ma, to jednak co wlasne sadelko to wlasne sadelko .....

Posted

Super zuziaM dziękujemy za tak fajniste wiadomości:) Dylanka już w drodze nas zaskoczyła-okazuje się,że to całkiem rewelacyjna psinka i wcale nie jest jakaś wycofana czy wystraszona,prawda? super jest nasza Dylcia:)

Posted

[quote name='UBOCZE']Wątek Antosia został już założony. Potrzeba dużo ogłoszeń. Serdecznie zapraszamy!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181033-Dramat-staruszka-Antosia-Przez-16-lat-dom-teraz-schron-Szukamy-dt[/URL]

Filcant, czy mogłabyś założyć wątek bidzie na Goldenline, bo ja nie mam tam konta? Na wątku jest do wykorzystania gotowe, wzruszające Antosiowe ogłoszenie Majqi.
Jeśli możesz , Bardzo Prosiłbym...:lol::lol::lol:[/QUOTE]

tak, dziś lub jutro zrobię na goldenline, pakamerze i coś jeszcze pomyślę :)

Posted

[quote name='filcant']tak, dziś lub jutro zrobię na goldenline, pakamerze i coś jeszcze pomyślę :)[/QUOTE]

Bardzo Ci Dziękuję, też w imieniu Antosia...:lol::lol::lol:

Posted

Mam dobre wiadomości :) Prowadziłam księgowość pewnego cudownego psa - Atosa.
Atosek znalazł już dom a na jego koncie zostało trochę funduszy :)
Wyżebrałam dla naszych staruszków 1/3 sumy,czyli 88 zł :)
No i mam jeszcze na koncie 50 zł po Pyśku.
AlfaLS może przeleję Ci te pieniądze?

Posted

Tak się zastanawiam....poćwiczę dziś te ogłoszonka z Antosiem...i jakby tak poprosić Majqę o tekst i zacząć z ogłoszeniami Dylanki? ona przecież jest w zasadzie jak się okazuje do adopcji od już.Sterylkę miała już dawno w schronisku...Jak myślicie? Mam kilkanaście linków do ogłoszeń z tamtego regionu gdzie jest od "mojej podopiecznej Rusałki" ...

Posted

nikus jak dla mnie to można od już. ale niech wypowiedzą się inni. sądzę że najwięcej do powiedzenia teraz będzia miała ZuziaM. jest przy niej cały czas i najlepiej będzie wiedziała.

Posted

Dylanka jest wspaniala, cieplutka i przyjazna psinka.
Jak najbardziej gotowa do adopcji nawet dzisiaj ...... Chociaz planuje najpierw jej futerko doprowadzic do porzadku, bo ma troche fredzli takich podszerstkowych i posklejanych.
No i chcialabym niunie podtuszyc, bo chudzina nie wyglada na taka sliczna, jaka jest w rzeczywistosci ....
Dzisiaj , kiedy sprzatalam w ogrodzie , Dylanka caly czas sobie spacerowala sama.
Byla z moimi sukami prawie 3 godziny. Co jakis czas przychodzila do mnie sie poprzytulac. Grzecznie przychodzi na zawolanie ..... chociaz do kojczyka wchodzi, to natychmiast chce wyjsc .....
Teraz sobie lezy kolo budki, bo jest nawet ladna pogoda.... moze nie za cieplo, ale sloneczko grzeje.

Posted

hm....sam już nie wiem.Tak fajniście o niej piszesz i tak jej tam dobrze u Ciebie hihi....oki dajmy jej trochę czasu - w końcu jest na urlopie;)..A tymczasem zrobimy jakiś tekst i jak dasz sygnał to zaczniemy kampanię reklamową:)

Posted

[quote name='Nikus']hm....sam już nie wiem.Tak fajniście o niej piszesz i tak jej tam dobrze u Ciebie hihi....oki dajmy jej trochę czasu - w końcu jest na urlopie;)..A tymczasem zrobimy jakiś tekst i jak dasz sygnał to zaczniemy kampanię reklamową:)[/QUOTE]
no właśnie ;)

bardzo, bardzo się cieszę, że Dylanka ma się tak świetnie :)