funia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Podajcie konto wpłacę jakąś drobną kwotę Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='funia']Jezu jaka bida ,sory ale nie mam czasu przeczytać .Idzie gdzieś niedługo ?Czy długo jeszce w schronie ma zaostać ?[/QUOTE] jak dobrze pójdzie to pojedzie w następną sobotę:) Quote
Plicha Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Super wiadomości :multi::multi::multi: Dylanka pakuj się i do Mikusi jedziesz :) Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja tez proszę o konto Dylanki :) Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To ja Wam wyślę to konto bo Alfa pewnie zarobiona i będzie dopiero wieczorkiem:) Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dylanka - szykuj się!!! :) Pojedziesz NIEDŁUGO do lepszego życia!!! :) Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 tak,ale musimy jeszcze popracować nad tymi deklaracjami bo coś nam jeszcze brakuje... Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Masz rację, Nikuś - idę pożebrać na innych wątkach... Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dylanka,Dylanka, kochana dzieweczka , jeszcze troche kasy i bedzie wycieczka.:) Quote
milcia17 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No no juz.... Wysle jeszce do paru osob, moze zajrza ... ? Oby. :razz: Quote
Bjuta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja się skromnie dołożyłam, bo Ester idzie do domu!! DEKLARCJE STAŁE 25 - UBOCZE od marca 20 - AlfaLS od marca 20 - filcant 10 - Nikus 5 - Javena 10 - Agata51 od marca 10 - córeczka filcant 30 - Grosziwo od marca 5 - milcia17 10 - fergilka 15 - Monika z Katowic od marca 50 - Pan z Goldenline od marca 10 - yoannka 20 - Syla 5 - polubek 20 - elik 5 - Pani J. Ż. 5 - Bjuta [B]RAZEM 275 ZŁ[/B]. [IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG] [SIZE=4][COLOR=#800080]Ponieważ Zuzia dała Dylance 20 zł. rabatu i hotelik będzie w związku z tym kosztował 330 zł. to BRAK NAM JUŻ TYLKO 55 ZŁ. DEKLARACJI STAŁYCH [/COLOR][/SIZE] Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Och, gdyby któryś z moich "utrzymanków" poszedł do domu...Wtedy mogłabym coś Dylance dorzucić. A tak to mogę ją tylko podrzucić... Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Pół dnia człowieka u Dylanki nie ma a tu tyle się dzieje - CUDNIE !!!!!!!! Odpowiadam po kolei: [quote name='Javena']J. Ż ,to ja. czyli Javena,tam był nick napisany,chyba że na poczcie przeoczyła. Marzec kwiecień,bo 5 zł nie opłaca sie wysyłać +opłata 2,50.:)[/QUOTE] Na tej wpłacie, którą mam na koncie nicka nie było - poprawiam na wpłatach ;) ale niestety też na deklaracjach :shake:, bo myślałam że to ktoś nowy i dodałam do deklaracji też :shake: [quote name='Nikus']Czy mam ochotę?:crazyeye: No pewnie,że jadę...problem tylko w tym ,że w tą sobotę pracuję więc jeżeli to możliwe ustawmy wszystko na za tydzień czyli 27.02..To niestety dość dłuuuga trasa ok 750 km więc nie da się tego zrobić popołudniu. Pisałem już o tym do wujka Ubocze,który ma fajnisty pomysł na zorganizowanie "środków" na dojazd. Kosztowo wygląda to tak: Jak nie będzie lodowiska na drodze to pojadę autem na gaz i całkowity koszt powinien zamknać się w 250 zł...ale Dylanka ma zniżkę jako nasz z Livką wkład i koszt dla niej wynosi 150 zł. Oczywiście nie od ręki tylko wtedy jak nazbieramy na wątku.Postaramy się jeszcze "zbić" te koszty-jak ustalimy na 100%,że jadę w sobotę 27 lutego to poszukamy kogoś kto może też potrzebuje transportu na tej trasie i się dołoży.:lol:[/QUOTE] Cudne dwie wiadomości :multi:: że mamy ustalony wstępny termin na przyszłą sobotę i te koszty też fajne, ale ma dziewczyna szczęście:lol:. Kasę nazbieramy - nie mamy innego wyjścia. jakby co to pożyczymy ze "skarpetki" Miki bo ona ma zapasik - niektórzy deklarujący wpłacili od razu za kilka miesięcy, a jedna Cioteczka to nawet z cały rok:lol: Posterek też pożyczał od Miki a teraz wszyściutko oddał i nie ma długów :lol: [quote name='polubek']to jak Dylanka wybędzie do ZuziaM to którego tyszaka będziemy wyciągać? :lol::lol::lol: już nie mogę się doczekać na zamówienie na następne banerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kochana są już w kolejce dwa następne: Magnatka i Abra - też 12 lat w tym schronisku:shake:. Jak tylko Dylanka będzie bezpieczna to założę im obu wątek - ale jeszcze nie uciekajcie :scared:- nie będziemy zbierać kasy na hotelik / no dobra będziemy - ale nie tak od razu:diabloti:/ [quote name='funia']Jezu jaka bida ,sory ale nie mam czasu przeczytać .Idzie gdzieś niedługo ?Czy długo jeszce w schronie ma zaostać ?[/QUOTE] Najprawdopodobniej do następnej soboty - 27.02.2010r.:multi: [quote name='funia']Podajcie konto wpłacę jakąś drobną kwotę[/QUOTE] Wysyłam PW - doczytałam Nikus mnie wyręczył - DZIĘKUJĘ!!!!!!!! [quote name='Monika z Katowic']Masz rację, Nikuś - idę pożebrać na innych wątkach...[/QUOTE] Dziękuję za pomoc żebraczą - bardzo się przyda:lol: [quote name='Bjuta']Ja się skromnie dołożyłam, bo Ester idzie do domu!! 5 - Bjuta [/QUOTE] Dziękuję bardzo:multi: Uffffffffffffffffff. :lol: Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Bjuta']Poproszę o dane do przelewu. ):[/QUOTE] Konto to samo co na Mikę, bo ja jestem hurtową księgową Miki, Postera i Dylanki :lol: Wysłać raz jeszcze na PW? Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 AlfaLS jak potwierdzisz z hotelikiem ten przyjazd na 27.02 to proszę o szybkie info...bo chcą mnie zagonić do pracy na ten dzień,ale już się migam:razz: no i można szukać współtowarzyszy do kosztów a już widzę na "transporcie",że ktoś szuka na ten dzień na trasie Wrocław - Kraków więc to po części po trasie powrotnej:) Quote
Bjuta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='AlfaLS']Konto to samo co na Mikę, bo ja jestem hurtową księgową Miki, Postera i Dylanki :lol: Wysłać raz jeszcze na PW?[/QUOTE] Nie trzeba, dzięki! Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Nikus']AlfaLS jak potwierdzisz z hotelikiem ten przyjazd na 27.02 to proszę o szybkie info...bo chcą mnie zagonić do pracy na ten dzień,ale już się migam:razz: no i można szukać współtowarzyszy do kosztów a już widzę na "transporcie",że ktoś szuka na ten dzień na trasie Wrocław - Kraków więc to po części po trasie powrotnej:)[/QUOTE] Myślę, że niedługo coś napiszę, chcę tylko troszkę podładować komórkę żeby nie padła w czasie rozmowy i z zaraz dzwonię do Tychów;) Mam potwierdzenie od Grażynki - sobota pasuje idealnie :multi::multi::multi: Myślę, że Zuzia nie będzie miała nic przeciwko temu - napisałam na wątku hotelikowym Zuzi - mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko temu :lol:. Quote
Syla Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Witam.Nie dostałam jeszcze danych do przelewu.Proszę o PW.Pozdrawiam serdecznie. Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Syla']Witam.Nie dostałam jeszcze danych do przelewu.Proszę o PW.Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE] Wysyłam PW;). Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dylaneczko kochana podnoszę Cie wyżej ,moze jeszcze ktoś Cie dojrzy. Quote
Mada:) Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to Dylanka się doczekała! SZOK! A ja ciemno widzialam jej przyszłość... :( Jesteście niesamowici, wszyscy tu na wątku zgromadzeni! DZIĘKUJĘ! :) Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja cały czas wierzyłam a wiara czyni cuda!!!!!!!:):) Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Mada:)']No to Dylanka się doczekała! SZOK! A ja ciemno widzialam jej przyszłość... :( Jesteście niesamowici, wszyscy tu na wątku zgromadzeni! DZIĘKUJĘ! :)[/QUOTE] Mada więcej wiary w ludzi:lol:. Zobacz wątek został założony 07. lutego a jak dobrze pójdzie to 27-go lutego Dylanka zacznie nowe życie:multi:.Ledwie 20 dni.... A już dziś mamy 270 zł. deklaracji i tydzień na dozbieranie brakujących 60 zł. Damy radę :lol:. Udało nam się zainteresować fantastycznych ludzi, którzy pomagają zmienić życie tej biednej staruszki. [COLOR=Red]JESTE[B]ŚMY[/B] NIESAMOWICI, WSZYSCY I TAK TRZYMAĆ!!!!!![/COLOR] Dylance brak już tylko 60zł. Ktoś ma zbędną 5-tkę??????? Pięknie prosimy.......... Quote
Mada:) Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Faktycznie kosmiczna prędkość w tym załatwianiu hoteliku!! :D Ja niestety pomóc finansowo nie mogę :(, ale roześlę jeszcze wiadomości do ludzi. :) Quote
Recommended Posts