Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabcia (Gapa) grzeczniutka a jak zazdrosna ale grzeczniusia. a zdjęcia ... pisałam właśnie Anicie Happy ze nie mam programu na kompmpie bo nasz się zepsuł a mamy troszkę gorszy teraz i trzeba instalować na nowo wsjo ale postram się na lapku zainstalowac program i zaraz was zarzucimy piszczoszkową galeryjką tylko cierpliwosci. bo jak na złość wszystko na raz nam sie psuje buuuuuu

Posted

ja robię tak:
1. http://imageshack.us/
2. wybierz /browse/ - z dysku
3.potem zmiana rozmiaru obrazu - wybierz - 640x480 /bo na forum nie powinno się jej przekroczyć bo potem mogą ci pozamieniać zdjęcia w linki tylko/
4. potem czekasz aż zdjęcie się załaduje na stronę i musisz skopiować link co wyskoczy pod załadowanym zdjęciem
5. i wkleić na dogomanię - tam u góry w poście gdzie piszesz kliknij ikonkę z obrazkiem i wklej ten link

trochę to może potrwać ale warto ....

Posted

ma smutaskowe oczka ale co robimy zdjęcia w ostatnich dniach to ona takie WIELKIE "strachne" oczki dostaje :). ale jak o 18 z nią wyjdę to wezmę aparat porobię na dworze zdjęcia :D

Posted

:loveu:także jak na 5 dzień z nami to w sumie nawet tego nie czujemy, mamy wrażenie jak by od zawsze z nami była :loveu:
A wczoraj mieliśmy dobre truskawki i kto jest największym łasuchem na truskawki??? Gapa :eviltong:
a na obiadek krupniczek musiał być smaczny bo miska tylko stuk stuk robiła.

a dzisiaj Gapcia na obiad miała suszona wołowinę która dostała w prezencie na powitanie od mojej kuzynki i ma nowa zabawkę kość gumową z piszczkiem, a miso który przyjechał z Gapcią od soboty stoi przy kaloryferze nie tknięty ;)

Posted

Gapulka :loveu: ... jak ty śliczności nasze dobrze trafiłaś ... nie dość, że ty masz kochających ludzi :loveu:, to my mamy jeszcze ucztę dla oczu i duszy :lol::cool3: w postaci zdjęć i relacji na bieżąco :multi:... Tylko pozazdrościć :p

Posted

Kochani. Żabcia przyłączyła się do wspólnego malowania kredkami świecowymi ... kilka zjadła haha:D. a kolacje miała z talerzyka poczęstowała się z Kubusia talerza parówką. Jutro będzie tydzień jak jest u nas, czas bardzo szybko leci z sunią. Po całym osiedlu spaceruje bez smyczy. biega gdzie chce ale się pilnuje. poezja z nią wychodzić. jak ją wołam żeby założyć jej smycz to podbiega siada i grzecznie czeka na "prowadnicę"smycz.
Elinko mam nadzieje że spotkamy się wkrótce w Inowrocławiu :D

Posted

m0niska napisał(a):
(...)Elinko mam nadzieje że spotkamy się wkrótce w Inowrocławiu :D

m0nisko, ja tu już nie mogę się doczekać na Ciebie z Gapulką i całą Twoją rodzinkę. Niebawem rozpoczynają się Dni Inowrocławia, w Solankach i pod tężniami będzie naprawdę ciekawie. Do Inowrocławia planuje również przyjechać Szarotka z Kanady i Natalie1988 z Kruszwicy razem z zaadoptowaną ode mnie tymczasowiczką Lilką. Fajnie by było, gdybyśmy mogli się wszyscy razem spotkać. Byłby to prawdziwy "mini zjazd" Dogomaniaków. ;)