m0niska Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Żabcia (Gapa) grzeczniutka a jak zazdrosna ale grzeczniusia. a zdjęcia ... pisałam właśnie Anicie Happy ze nie mam programu na kompmpie bo nasz się zepsuł a mamy troszkę gorszy teraz i trzeba instalować na nowo wsjo ale postram się na lapku zainstalowac program i zaraz was zarzucimy piszczoszkową galeryjką tylko cierpliwosci. bo jak na złość wszystko na raz nam sie psuje buuuuuu Quote
Aleksa. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dobrze takim razie będziemy czekać :cool3:Gapa ma suuuper domek!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kama210 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja robię tak: 1. http://imageshack.us/ 2. wybierz /browse/ - z dysku 3.potem zmiana rozmiaru obrazu - wybierz - 640x480 /bo na forum nie powinno się jej przekroczyć bo potem mogą ci pozamieniać zdjęcia w linki tylko/ 4. potem czekasz aż zdjęcie się załaduje na stronę i musisz skopiować link co wyskoczy pod załadowanym zdjęciem 5. i wkleić na dogomanię - tam u góry w poście gdzie piszesz kliknij ikonkę z obrazkiem i wklej ten link trochę to może potrwać ale warto .... Quote
ewtos Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mam instrukcję wstawiania fotek może będzie łatwiej http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawiAE-zdjAE-cia-na-nowej-dogomanii Quote
Aimez_moi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ano tak..... w nowym domeczku jest sobie siedzi.....:):) Quote
Aleksa. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Takie smutne oczka ma:(Ale wiem że ma tam dobrze:) Quote
m0niska Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ma smutaskowe oczka ale co robimy zdjęcia w ostatnich dniach to ona takie WIELKIE "strachne" oczki dostaje :). ale jak o 18 z nią wyjdę to wezmę aparat porobię na dworze zdjęcia :D Quote
Aimez_moi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gapulec malutki moze jeszcze za bardzo nie wie co sie dzieje.....:):) Domek marzenie.....:) Quote
Aleksa. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jaka dzidzia śliczna:loveu::eviltong:Gapcia też:eviltong::loveu::loveu: Quote
m0niska Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Z panem na którego już nie dziabie i nawet obdarzam całuskami z zaskoczenia :) Buzi buzi :D Quote
m0niska Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :loveu:także jak na 5 dzień z nami to w sumie nawet tego nie czujemy, mamy wrażenie jak by od zawsze z nami była :loveu: A wczoraj mieliśmy dobre truskawki i kto jest największym łasuchem na truskawki??? Gapa :eviltong: a na obiadek krupniczek musiał być smaczny bo miska tylko stuk stuk robiła. a dzisiaj Gapcia na obiad miała suszona wołowinę która dostała w prezencie na powitanie od mojej kuzynki i ma nowa zabawkę kość gumową z piszczkiem, a miso który przyjechał z Gapcią od soboty stoi przy kaloryferze nie tknięty ;) Quote
kama210 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 to super... dobrze że Gapa się już oswaja z nowym otoczeniem i swoimi ludziskami i to docenia... uffff..... Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Acha.... Gapa cwaniara..... A te zdjecia z Panem i calusy sa zawodowe..... Cos mi sie wydaje, ze Gapcia bedzie niezle rozpieszczana....:):) Quote
Marinka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Gapulka :loveu: ... jak ty śliczności nasze dobrze trafiłaś ... nie dość, że ty masz kochających ludzi :loveu:, to my mamy jeszcze ucztę dla oczu i duszy :lol::cool3: w postaci zdjęć i relacji na bieżąco :multi:... Tylko pozazdrościć :p Quote
m0niska Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kochani. Żabcia przyłączyła się do wspólnego malowania kredkami świecowymi ... kilka zjadła haha:D. a kolacje miała z talerzyka poczęstowała się z Kubusia talerza parówką. Jutro będzie tydzień jak jest u nas, czas bardzo szybko leci z sunią. Po całym osiedlu spaceruje bez smyczy. biega gdzie chce ale się pilnuje. poezja z nią wychodzić. jak ją wołam żeby założyć jej smycz to podbiega siada i grzecznie czeka na "prowadnicę"smycz. Elinko mam nadzieje że spotkamy się wkrótce w Inowrocławiu :D Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jestem baaardzo szczesliwa razem z Gapula....:):) Quote
elinka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 m0niska napisał(a):(...)Elinko mam nadzieje że spotkamy się wkrótce w Inowrocławiu :D m0nisko, ja tu już nie mogę się doczekać na Ciebie z Gapulką i całą Twoją rodzinkę. Niebawem rozpoczynają się Dni Inowrocławia, w Solankach i pod tężniami będzie naprawdę ciekawie. Do Inowrocławia planuje również przyjechać Szarotka z Kanady i Natalie1988 z Kruszwicy razem z zaadoptowaną ode mnie tymczasowiczką Lilką. Fajnie by było, gdybyśmy mogli się wszyscy razem spotkać. Byłby to prawdziwy "mini zjazd" Dogomaniaków. ;) Quote
Recommended Posts