Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):Boziuniu.....jaka Gapa jest sliczna i cudowna to widac... A ja mysle, ze kazdy pies nawet malutki i nie przeszkolony potrafi dac milosc.... a to jest w takich przypadkach najwazniejsze... Tak,potrafi....:lol: Quote
anita_happy Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 pudzian napisz u Gapy na watku to co mina gg :) no dobra ja napisze... - agresji zero - do dzieci stosunek bardzo dobry - jest toawarzyska i lubi jak sie do niej mowi - komunikatywna...niewazne co..ale gadaj do mnie... - za jedzenie zrobie wwszystko..chodzi na dwóch lapach...mowi kocham cie...przynosi pilota do TV Quote
elinka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 m0niska, witamy na wątku Gapci. Bardzo się cieszę, że jest Pani tu razem z nami. [quote name='anita_happy'] - za jedzenie zrobie wwszystko..chodzi na dwóch lapach...mowi kocham cie...przynosi pilota do TV A gdzie tego psy uczą, bo chciałabym na taki kursik zapisać moją Loulę? A gdyby gratis było jeszcze przynoszenie kapci i szukanie komórki no to już marzenie! Quote
Aimez_moi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Oooo...... ja nie wiedzialam, ze nasza Gapcia az tak zdolna jest...:) Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witamy serdecznie......razem z Gapulą....:):) Quote
elinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 anito i m0nisko, jak się sprawy mają ??? Błagam, napiszcie coś bo ja tu całe paznokcie pozjadam Quote
m0niska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witam Elinko:) Dzisiaj odesłałam ankietę przed adopcyjną, jestem w kontakcie z "pudzianem" oraz Anitą. Z Anita rozmawiałam już 2 razy i teraz decyzja w jej rękach oraz dotychczasowego opiekuna no i bym zapomniała szczególne znaczenie będzie miała wizytacja, także cierpliwie czekamy :) Pozdrawiam Monika Quote
elinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wspaniale! :klacz: W takim razie mocno trzymam kciuki za wizytę przed adopcyjną. :kciuki: Quote
m0niska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dokładnie trzymamy kciuki. a chciałam się zapytać o Rufiego czy wiadomo coś na jego temat czy może ktoś zgłosił chęć przygarnięcia go do siebie?? chodzi o tego rufiego u dołu strony z tego linka http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa/page5 Quote
elinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 m0niska, właśnie przed chwilą napisałam tego posta. Zapraszam. :smile: Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 m0niska napisał(a):Ależ tu cicho :) Gapa bedzie miala juz domek,wiec nie musi sie tak bardzo promowac....;) Quote
anita_happy Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='m0niska']Ależ tu cicho :) nie jest cichoooo..ale ja nie moge uwierzyć w GAPOWE szczęscie:P [quote name='elinka']Powiadomienia o wątku otrzymało pięć kolejnych domków. :smile: :multi: - domek nr2 już wybrał pieska. Jest to Gapa z Szydłowca - http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-szczeniak-HiStOrYjA-PSA-kt-UDAWA%C5%81-KAPCIA-TRAGEDIA-jednego-AKTU :multi: - rodzina z Bydgoszczy (nie ma ich w spisie domków) zaadoptowała psa ze swojego schroniska :multi: - domek nr8 zdecydował się na adopcję Rufiego - http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=14709628&viewfull=1#post14709628 :multi: - domek nr14 już prowadzi rozmowy w sprawie adopcji pieska :multi: - domek nr3 od dwóch dni ma już pieska FAJNIE TO WTGLĄDA elinka :P hihhiih jesli chodzi o wizytacje itp.. ankieta - Rodzina dostała maxa punków.. zartuje...:) jesli chodzi o wizytacje..wlasnie pisze do tej Pani, kt adres dostałam na PW /dziekuje m0niska/ najwazniejsze jest zebyscie dogadali z pudzianem date przewozu GAPISZCZA do was :) w sumie...ja po tych paru rozmowach nie jestem strachliwa o Gape...przeczucie:P tak bywa...swojego kochanego tymczas ASTIEGO oddalam bez wizyty - sama zawiozłąm i zobaczylam jak sie chłopak odnajduje w klimatach rodzinki...a ten maly burak nawet nie tesknil po mnie!!!!!!teraz na weekend czerwcowy jade z wizytacją!!!zobaczymy jak bedzie miał mine.. ktos mi powiedzial, ze psy pamietaja- zobaczymy.,. Gapa pakij sie :P tzn pudzian zbieraj Gapowe szpargały i w droge!!!!!!!!!!!!! ja chce zobaczyc jak Gapa pływa w tej waszej rzece kolo działki :P ona to taki mkro lab - ma błonę pławną...wiec wody pewnie sie nie boi! Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Bardzo się ciesze że mogłam pomóc. i ja jeszcze będę miała takie zapytanie. Ponieważ mam kilka rzeczy po moich maluchach. jakieś zabawki, ubranka możne dałabym to pudzianowi i wystawilibyście na bazarku?? Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Niebieska713 napisał(a):Gapa bedzie miala juz domek,wiec nie musi sie tak bardzo promowac....;) A bo ja to ciemna na dogomani jeszcze jestem hehe. Aczkolwiek od 2 dni tylko sprawdzam poczta- forum-poczta-forum-gadu. Quote
kama210 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 m0niska napisał(a):A bo ja to ciemna na dogomani jeszcze jestem hehe. Aczkolwiek od 2 dni tylko sprawdzam poczta- forum-poczta-forum-gadu. a to wciąga ... wciąga....:razz: zwłaszcza jak są pozytywne tego aspekty - uratowane psiury... a co to bazarku - fantów nigdy za mało...:p:p a teraz musimy zbierać na kastrację Atosa ... o jego hoteliku nie wspominając... Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 anita_happy napisał(a):nie jest cichoooo..ale ja nie moge uwierzyć w GAPOWE szczęscie:P FAJNIE TO WTGLĄDA elinka :P hihhiih jesli chodzi o wizytacje itp.. ankieta - Rodzina dostała maxa punków.. zartuje...:) jesli chodzi o wizytacje..wlasnie pisze do tej Pani, kt adres dostałam na PW /dziekuje m0niska/ najwazniejsze jest zebyscie dogadali z pudzianem date przewozu GAPISZCZA do was :) w sumie...ja po tych paru rozmowach nie jestem strachliwa o Gape...przeczucie:P tak bywa...swojego kochanego tymczas ASTIEGO oddalam bez wizyty - sama zawiozłąm i zobaczylam jak sie chłopak odnajduje w klimatach rodzinki...a ten maly burak nawet nie tesknil po mnie!!!!!!teraz na weekend czerwcowy jade z wizytacją!!!zobaczymy jak bedzie miał mine.. ktos mi powiedzial, ze psy pamietaja- zobaczymy.,. Gapa pakij sie :P tzn pudzian zbieraj Gapowe szpargały i w droge!!!!!!!!!!!!! ja chce zobaczyc jak Gapa pływa w tej waszej rzece kolo działki :P ona to taki mkro lab - ma błonę pławną...wiec wody pewnie sie nie boi! Ja dzisiaj pisałam z pudzianem co do kosztów transportu żeby mi napisał i pewnie odpisał ale mi od dłuuuugiej chwili gg sie loguje i logu i zalogowac nie może. Sprawdzaliśmy wczoraj z męzem odległość Gapa będzie miała ładną podróż 216 km... A co do działki to tak jest jeziorko a niedaleko naszego bloku Wisła wystarczy przejść przez ulicę i jesteśmy nad wodą . Do Wieńca Zdroju, tam jest sanatorium mamy ok 6 km i droga wiedzie ulica jak i lasem. potem od nas jak na Toruń sie leci tez lasy. więc te nasze wypady na pewno Gapa pokocha. A co do ankiety jeśli coś tam jest nie jasne ja oczywiście dopowiem :) Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 kama210 napisał(a):a to wciąga ... wciąga....:razz: zwłaszcza jak są pozytywne tego aspekty - uratowane psiury... a co to bazarku - fantów nigdy za mało...:p:p a teraz musimy zbierać na kastrację Atosa ... o jego hoteliku nie wspominając... To ja te rzeczy jutro zacznę szykować. Są to zdbane rzeczy i dorej jakości więc myślę że nie powinno być wiekszego problemu z ich sprzedaniem. Quote
kama210 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 m0niska napisał(a):To ja te rzeczy jutro zacznę szykować. Są to zdbane rzeczy i dorej jakości więc myślę że nie powinno być wiekszego problemu z ich sprzedaniem. Dziękujemy ... :Rose::Rose: a Gapa będzie miała swój własny domek ...:loveu: Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No i do inowrocławia mamy nie tak daleko. już Elince pisałam ze i tam w odwiedziny z gapcia zawitamy. spacerek pod tężniami dla zdrowotnosci :) i Rufiego poznamy może :) Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 O Boziuniu.......Gapula w droge sie szykuje....:):) Jak ja sie ciesze....... Gapa Ty mala badradorko prawie........ awiomarin i w droge.......oj Pudzian...... :):) ale sie przewieziecie....:):) Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A co do zdania Anity happy że zwierzęta pamiętają to ja wkleję link dzisiaj oczu nie mogę oderwać wprawdzie to nie piesek ale zobaczcie moi drodzy prawdziwą przyjaźń ja się poryczałam http://www.smog.pl/wideo/35641/wychowali_lwa_po_czym_zwrocili_mu_wolnosc/ Quote
Recommended Posts