Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziuniu.....jaka Gapa jest sliczna i cudowna to widac...
A ja mysle, ze kazdy pies nawet malutki i nie przeszkolony potrafi dac milosc.... a to jest w takich przypadkach najwazniejsze...

Tak,potrafi....:lol:

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pudzian napisz u Gapy na watku to co mina gg :)

no dobra ja napisze...
- agresji zero
- do dzieci stosunek bardzo dobry
- jest toawarzyska i lubi jak sie do niej mowi
- komunikatywna...niewazne co..ale gadaj do mnie...
- za jedzenie zrobie wwszystko..chodzi na dwóch lapach...mowi kocham cie...przynosi pilota do TV

Posted

m0niska, witamy na wątku Gapci. Bardzo się cieszę, że jest Pani tu razem z nami.

[quote name='anita_happy']
- za jedzenie zrobie wwszystko..chodzi na dwóch lapach...mowi kocham cie...przynosi pilota do TV

A gdzie tego psy uczą, bo chciałabym na taki kursik zapisać moją Loulę? A gdyby gratis było jeszcze przynoszenie kapci i szukanie komórki no to już marzenie!

Posted

Witam Elinko:)
Dzisiaj odesłałam ankietę przed adopcyjną, jestem w kontakcie z "pudzianem" oraz Anitą. Z Anita rozmawiałam już 2 razy i teraz decyzja w jej rękach oraz dotychczasowego opiekuna no i bym zapomniała szczególne znaczenie będzie miała wizytacja, także cierpliwie czekamy :)
Pozdrawiam
Monika

Posted

[quote name='m0niska']Ależ tu cicho :)

nie jest cichoooo..ale ja nie moge uwierzyć w GAPOWE szczęscie:P

[quote name='elinka']Powiadomienia o wątku otrzymało pięć kolejnych domków. :smile:

:multi: - domek nr2 już wybrał pieska. Jest to Gapa z Szydłowca - http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-szczeniak-HiStOrYjA-PSA-kt-UDAWA%C5%81-KAPCIA-TRAGEDIA-jednego-AKTU

:multi: - rodzina z Bydgoszczy (nie ma ich w spisie domków) zaadoptowała psa ze swojego schroniska

:multi: - domek nr8 zdecydował się na adopcję Rufiego - http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=14709628&viewfull=1#post14709628

:multi: - domek nr14 już prowadzi rozmowy w sprawie adopcji pieska

:multi: - domek nr3 od dwóch dni ma już pieska

FAJNIE TO WTGLĄDA elinka :P

hihhiih

jesli chodzi o wizytacje itp..
ankieta - Rodzina dostała maxa punków..
zartuje...:)

jesli chodzi o wizytacje..wlasnie pisze do tej Pani, kt adres dostałam na PW /dziekuje m0niska/
najwazniejsze jest zebyscie dogadali z pudzianem date przewozu GAPISZCZA do was :)
w sumie...ja po tych paru rozmowach nie jestem strachliwa o Gape...przeczucie:P
tak bywa...swojego kochanego tymczas ASTIEGO oddalam bez wizyty - sama zawiozłąm i zobaczylam jak sie chłopak odnajduje w klimatach rodzinki...a ten maly burak nawet nie tesknil po mnie!!!!!!teraz na weekend czerwcowy jade z wizytacją!!!zobaczymy jak bedzie miał mine..
ktos mi powiedzial, ze psy pamietaja- zobaczymy.,.
Gapa pakij sie :P
tzn pudzian zbieraj Gapowe szpargały i w droge!!!!!!!!!!!!!
ja chce zobaczyc jak Gapa pływa w tej waszej rzece kolo działki :P
ona to taki mkro lab - ma błonę pławną...wiec wody pewnie sie nie boi!

Posted

Bardzo się ciesze że mogłam pomóc. i ja jeszcze będę miała takie zapytanie. Ponieważ mam kilka rzeczy po moich maluchach. jakieś zabawki, ubranka możne dałabym to pudzianowi i wystawilibyście na bazarku??

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Gapa bedzie miala juz domek,wiec nie musi sie tak bardzo promowac....;)

A bo ja to ciemna na dogomani jeszcze jestem hehe. Aczkolwiek od 2 dni tylko sprawdzam poczta- forum-poczta-forum-gadu.

Posted

m0niska napisał(a):
A bo ja to ciemna na dogomani jeszcze jestem hehe. Aczkolwiek od 2 dni tylko sprawdzam poczta- forum-poczta-forum-gadu.

a to wciąga ... wciąga....:razz: zwłaszcza jak są pozytywne tego aspekty - uratowane psiury...

a co to bazarku - fantów nigdy za mało...:p:p a teraz musimy zbierać na kastrację Atosa ... o jego hoteliku nie wspominając...

Posted

anita_happy napisał(a):
nie jest cichoooo..ale ja nie moge uwierzyć w GAPOWE szczęscie:P

FAJNIE TO WTGLĄDA elinka :P

hihhiih

jesli chodzi o wizytacje itp..
ankieta - Rodzina dostała maxa punków..
zartuje...:)

jesli chodzi o wizytacje..wlasnie pisze do tej Pani, kt adres dostałam na PW /dziekuje m0niska/
najwazniejsze jest zebyscie dogadali z pudzianem date przewozu GAPISZCZA do was :)
w sumie...ja po tych paru rozmowach nie jestem strachliwa o Gape...przeczucie:P
tak bywa...swojego kochanego tymczas ASTIEGO oddalam bez wizyty - sama zawiozłąm i zobaczylam jak sie chłopak odnajduje w klimatach rodzinki...a ten maly burak nawet nie tesknil po mnie!!!!!!teraz na weekend czerwcowy jade z wizytacją!!!zobaczymy jak bedzie miał mine..
ktos mi powiedzial, ze psy pamietaja- zobaczymy.,.
Gapa pakij sie :P
tzn pudzian zbieraj Gapowe szpargały i w droge!!!!!!!!!!!!!
ja chce zobaczyc jak Gapa pływa w tej waszej rzece kolo działki :P
ona to taki mkro lab - ma błonę pławną...wiec wody pewnie sie nie boi!

Ja dzisiaj pisałam z pudzianem co do kosztów transportu żeby mi napisał i pewnie odpisał ale mi od dłuuuugiej chwili gg sie loguje i logu i zalogowac nie może. Sprawdzaliśmy wczoraj z męzem odległość Gapa będzie miała ładną podróż 216 km...
A co do działki to tak jest jeziorko a niedaleko naszego bloku Wisła wystarczy przejść przez ulicę i jesteśmy nad wodą . Do Wieńca Zdroju, tam jest sanatorium mamy ok 6 km i droga wiedzie ulica jak i lasem. potem od nas jak na Toruń sie leci tez lasy. więc te nasze wypady na pewno Gapa pokocha. A co do ankiety jeśli coś tam jest nie jasne ja oczywiście dopowiem :)

Posted

kama210 napisał(a):
a to wciąga ... wciąga....:razz: zwłaszcza jak są pozytywne tego aspekty - uratowane psiury...

a co to bazarku - fantów nigdy za mało...:p:p a teraz musimy zbierać na kastrację Atosa ... o jego hoteliku nie wspominając...

To ja te rzeczy jutro zacznę szykować. Są to zdbane rzeczy i dorej jakości więc myślę że nie powinno być wiekszego problemu z ich sprzedaniem.

Posted

m0niska napisał(a):
To ja te rzeczy jutro zacznę szykować. Są to zdbane rzeczy i dorej jakości więc myślę że nie powinno być wiekszego problemu z ich sprzedaniem.

Dziękujemy ... :Rose::Rose:
a Gapa będzie miała swój własny domek ...:loveu:

Posted

No i do inowrocławia mamy nie tak daleko. już Elince pisałam ze i tam w odwiedziny z gapcia zawitamy. spacerek pod tężniami dla zdrowotnosci :) i Rufiego poznamy może :)

Posted

O Boziuniu.......Gapula w droge sie szykuje....:):)
Jak ja sie ciesze....... Gapa Ty mala badradorko prawie........
awiomarin i w droge.......oj Pudzian...... :):) ale sie przewieziecie....:):)