anita_happy Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 m0niska napisał(a):Adresatka--jest miska--- jest karma--- jest przysmaki--- są kość z wlókien taka dla szczeniąt do gryzienia--- jest legowisko---brak bo trzeba dopasować odpowiednie Gapa---brak ale tylko do jutra Gotowi na przyjęcie "Gapiszonka" :) Gapa juz sie spakowała ..mało swoich rzeczy miała, w łapce trzyma swój kubraczek...a w zabkach kotka kłaczek, troszke sie popłakała bo pudzianowej mamcji długo nie bedzie widziała Gapuszonu nasz malutki rośnij duzyyy...okraglutki :) GAPA zaszczepiona na full opcji z dodatkową tabletą na robale czeka na pudziana taksówkarza... pudzian jak bedziesz wracal na tym jednorozcu to wierzchem!!!!jak Wicia na koniu w samych swoich??? to zajedz do mnei na Wesołą!!!chce to zobaczyc... pudzian wierchem na jednorozcu....dobrze, ze nie na Gapie :P hahahhaa Quote
anita_happy Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 m0niska napisał(a):Adresatka--jest miska--- jest karma--- jest przysmaki--- są kość z wlókien taka dla szczeniąt do gryzienia--- jest legowisko---brak bo trzeba dopasować odpowiednie Gapa---brak ale tylko do jutra Gotowi na przyjęcie "Gapiszonka" :) a jednak upolowałas ta miske :) lezanke polecam z allegro...takie co mozna rozebrac do prania... ja mam sa super i o polowe tansze niz w sklepie :) jest w czym wybierac :) miejmy nadzieje, ze przekupicie Gape tymi smakami i nie bedzie rozpaczac po pudzinowym domku.. pudzian..jak bedziesz sie ewakuowal od Moniki!! 1. zadnych pozegnan... 2. dzieci i monika bawia sie z Gapa..karmia..a ty wychodzisz niepostrzezenie... Gapa ma nie wiedziec,z e ty wyszedles...zadnych czulych słówek..buziaczkó itp.. wychodzisz, a ona cie nie widzi :) u mnie działa... Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Gapula.........ciesze sie z Twojego domku....... :):) Quote
kama210 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 anita_happy napisał(a):Gapa juz sie spakowała ..mało swoich rzeczy miała, w łapce trzyma swój kubraczek...a w zabkach kotka kłaczek, troszke sie popłakała bo pudzianowej mamcji długo nie bedzie widziała Gapuszonu nasz malutki rośnij duzyyy...okraglutki :) :cool2: a to za Twoją twórczość :B-fly: no i mamy w zanadrzu nowy pomysł na nowy bazarek - jak już wszystkie ciuchy wyprzedaż to się bierzemy za radosne wierszyki dla psiaków w potrzebie ... :thumbs::bigcool: Quote
Magnesiatko Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='anita_happy']Gapa juz sie spakowała ..mało swoich rzeczy miała, w łapce trzyma swój kubraczek...a w zabkach kotka kłaczek, troszke sie popłakała bo pudzianowej mamcji długo nie bedzie widziała Gapuszonu nasz malutki rośnij duzyyy...okraglutki /QUOTE] Super wiadomości i super wierszyk :) Gapcioch do domku!!:multi::multi::cunao: Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Gapa.....Gapa..... mam nadzieje, ze juz pedzisz do domku......:) Quote
m0niska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Hej. Gapa już u nas, jest po obiedzie i po spacerze. Trochę nakrzyczała na mojego męża z początku ale już jest dobrze. Razem legli na kanapę hehe.jak na początek całkiem dobrze zapowiadają się relacje. Kacper już w drodze powrotnej jest, z pudłem na bazarek i jak dotrze na pewno napisze coś więcej. dziękuje wszystkim za zaangażowanie w adopcję Gapy. Pozdrawiam serdecznie no na pewno będziemy w kontakcie Monika Quote
elinka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 :laola::cunao::bigcool::Cool!::Cool!: No, to teraz czekamy na zdjęcia Gapci z nowego domku :happy1: Quote
Aleksa. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 super:multi::multi::multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
m0niska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Właśnie ładuję baterie więc jak tylko będzie to możliwe zaraz zrobię zdjęcia i wyślę. A teraz Gapol śpi jak "zabita" nic jej nie rusza heh...:) Quote
elinka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 m0niska, a jak Twoje dzieci zareagowały na Gapcię? Quote
m0niska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kuba przyszedł zrobił cacy i wrócił do komputera oglądać teletubbies i biedronki ...a Błażej jak na 14 miesięcznego szkraba lajtowo aczkolwiek rozpłakał się gdy Gapa zaczęła się kłócić z moim mężem hehe. a teraz już mamy 3 godziny za sobą sami bez Kacpra i narazie neutralny grunt Błażej -Gapa. Kuba pojechała z mężem do dziadków więc tutaj nic więcej nie powiem . Aaa zapomniałabym przed wyjściem Kuba zaczepiał Gapulę żeby Go ganiała ale Gapa wolała się byczyć na łóżku hehe Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 O Boziuniu...... Gapa.... ta ze srodka ulicy.....ma domek..:):) Swoj wlasny domek....:):) Baaardzo sie ciesze.....:):) Gapa bedzie najwspanialszym psem na swiecie...:):) Quote
anita_happy Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Była sobie taka mała Gapa, która swiat kilkora ludzi rozkręcała. mała Gapa na ulicy mieszkała, ale Monika z Włocławka sie w tej małej Gapie rozkochała. Nasza mała Gapa już odjechała i swój wymarzony domek dostała, pudzianowa mamcia aż sie popłakała... Mała Gapo sprawuj sie tam dobrze w tym domku... nie ganiaj dzieci jak bedziesz w dołku. Rozbawiaj towarzystwo, bądź panienką jakich mało aby życie dzieciaczkom sie rozświetlało... aby trosk i smutków na ich twarzyczkach nie widywano. GAPCIA - pokazuj w świecie jakie panienki howają sie w tym szydłowieckim psim świecie... DZIEKUJEMY MONIKO TOBIE I TWOJEJ RODZINIE za wypatrzenie Gapulona... pamietajcie - jak bedą jakies problemy...oznaki - piszcie...dzwoncie - zaradzimy razem... od dzis jestescie naszą PSIĄ RODZINKĄ :) moze zobaczymy sie jakos:) ja w weekend czerwcowy jade do aSTIEGo - swojego tymczasowicza, i juz nie moge sie doczekac :) Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Gapa jest zazdrosna o Monike???co robić??? kto doradzi? Quote
elinka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To nie dobrze, sunia w obecności Moniki może zacząć warczeć na dzieci. :roll: Trzeba chwilowo ograniczyć kontakt suni z Moniką do minimum. Niech to tylko dzieci karmią Gapcię z ręki, bawią się z nią jak najwięcej, w wolnych chwilach przywołują do siebie. Gapa musi mieć zakaz wstępu na kolanka Moniki, a spanko najlepiej gdyby miała w swoim legowisku na podłodze (nie w łóżku). Na spacerki i sikanko wysyłać TZ-ta. I tak do czasu, aż sytuacja się unormuje. Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 dzieki elinka :) Monika musisz odstawic od siebie GAPiszona Quote
elinka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 w razie poważniejszych problemów zapytajcie Puli, karjo2 lub Lalunę Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Gapa....Ty się nie wygłupiaj..... grzeczna masz byc.... Quote
kama210 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dzisiaj otworzyłam wielkie pudło ciuszków na bazarek od m0niska, jest co wystawiać ... ... dziękujemy bardzo ... ... a jak Gapa się sprawuje?? Quote
m0niska Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Gapa zaliczyła "spacerniak" bez smyczy był to raczej bieg długodystansowy, wybiegała się chyba za całe 2 dni na sznureczku:) Grzeczna , usłuchana do rany przyłóż, spała dzisiaj pod łóżkiem i wytrzymała, ja jestem w szoku z eona się tak mnie słucha a jaki cień mam za sobą hahha nawet w łazience ze mną siedzi babol. Chyba jej kiedyś przejdzie hehe puki co to nie wiem kogo mam udobruchać w domu, jak nie pies zazdrosny to moi mężczyźni i na odwrót ehhh czuje się jak jakaś gwiazda rozrywana na wszystkie strony hahaha Quote
m0niska Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :) Quote
Recommended Posts